23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Diskuse k článku

GLOSA: Trafiky pro rebely ODS

Čerstvá zpráva o trafikách v dozorčích radách velkých státních podniků pro Tluchoře, Fuksu a Šnajdra a o tom, jak proti nim chce paní Peake bojovat, mě vysloveně pobavila.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Doušek 30.11.2012 16:29

Zábavné na těch trafikách je Roučku, že vystrnadějí

trafikanty oranžové, kteří tam zapáchají už drahnou dobu.

F. Eliáš 29.11.2012 17:50

Jsem rád,

že pan Rouček za moje peníze daňového poplatníka může najezdit tolik kilometrů. I kdyby ten chasník napsal něco rozumného, asi bych mu stejně nevěřil. Dělá to snad ta jeho upřímná tvářička?

J. Štrobl 29.11.2012 14:27

Soudruha evropského trafikanta za ČSSD Roučka

si v poslední době docela rád přečtu. Vždy si totiž s láskou si vzpomenu na "čapí křídlo s rybím ocasem" (uvádím jen pro znalce). Stává se z něj docela slušný humorista a podle mého soudu by měl co nejdříve napsat nějakou knihu. Mohla by se kupříkladu jmenovat: "Socanská moudrost ve stopách dějin" nebo tak něco. Proti němu je takový Paroubek jako spisovatel úplná nula.

J. Chaloupka 29.11.2012 13:51

Zrovna vy, Roučku, byste trafiky závidět nemusel,

vždyť vám strana jednu pěknou evropskou zajistila.

R. Langer 29.11.2012 12:50

Re: jakpak autor přišel na to, že

Zásah! :-D

R. Langer 29.11.2012 12:48

To je ale legrace,

pane Roučku, jak hezky mluvíte o pravici, když ODS dělá naprosto opačnou politiku. Asi jako když komunisté lžou o tom, že NSDAP byla pravicová strana. Je vidět, že to máte v hlavě docela zažráno... :-P

S. Ševeček 29.11.2012 10:53

Chucpe

Trafikant z brusele kritizuje trafikantství.

P. Lenc 29.11.2012 10:01

Ale božínku,

ještě že máme tu křišťálově čistou po vzoru křišťálově čistého Standy, socciální demokracii. To se mi opravdu ulevilo.A když si uvědomím, že mne v EU parlamentu zastupuje taková veličina jako je soudruh Rouček, tak to mohu opravdu klidně spát.Nakonec s.Rouček vší silou podporuje ty další soudruhy v EU, kteří pochopili tezi u nás svého času tak populárního předsedy Paroubka, že dluhy se neplatí a uplatňují ji konečně v praxi.No nesouhlaste s tím.Nyní ale vážně.Roučku, na vás a vám podobné je tragické to, že lžím, které pronášíte také věříte.

O. Malstoka 29.11.2012 9:58

Paradox

Trafikant (trafika od Paroubka , poslanec EU), poukazuje na trafiky jiných politiků. Nevím, mám-li se smát mebo plakat. Asi si dám raději vánoční punč.

V. Ondys 29.11.2012 8:41

:)))))))))))))

Akciím na doručitele s :))))))) privatizací evropských fondů v zájmu :)))))) lidumilného pojetí socanských papalášů se prý taky začalo nejvíc dařit za příkladně :))))) nezištného a transparentního přístupu sociálních demokratů k potřebám naší tlupy vezdejší na úkor civilizovanější společnosti...

P. Eugel 29.11.2012 8:37

Re: jakpak autor přišel na to, že

Nemyslite autore?

Pane Nemec, stavite autora do prekerni situace. Vzdyt na to nemuze odpovedet, kdyz se podepise pod takovy clanek.

J. Urban 29.11.2012 8:29

Re: :)))) Dámy a pánové, nechci se vás dotknout – kdo z vás to má?

Nelze nevzpomenout lékaře lidumila MUDr. Ratha, který pořádal řadu dobročinných sbírek. Ve spravedlivém rozdělení vybraných peněz mezi potřebné mu zabránila hnusná a zpolitizovaná PČR.

V. Ondys 29.11.2012 8:26

:)))) Dámy a pánové, nechci se vás dotknout – kdo z vás to má?

Vždycky se musím rozplakat dojetím nad příkladně osobním a dobrovolném přerozdělování představitelů ČSSD (miliardář Špidla, milionář Gross a spol.) svých vysokých příjmů z kapes všech daňových poplatníků ve prospěch slabých a nemocných.

V. Němec 29.11.2012 8:10

jakpak autor přišel na to, že

"Pravicová politika, která zemi řídí již druhé volební období je založena na ideologickém odmítání přerozdělování ve prospěch slabých a nemocných." ????

Je to stejná "pravda" jako věta, že levicová politika je založena na ideologické podpoře flákačů a podvodníků. Nemyslíte, autore?

P. Kolář 29.11.2012 7:18

Od pana Roučka se dá očekávat

úplně všechno,mimo sebekritiky.Plivnout si do vlastního oka je artistický výkon.Tak raději plive kolem sebe.Nic jiného totiž jeho psaní není.Světlá budoucnost nás čeká jedině pod křídly sociální demokracie,která jediná nekrade.Až na drobné výjimky,ale v tomto případě se pan Rouček spoléhá na krátkou paměť.Ale všeho do času,těším se na to,jak bude vládnout Sobotka s kudlou,promiňte, s Filipem v zádech.

J. Urban 29.11.2012 6:57

Profesionální

chsyndl - toť kvalifikace autora. Židé mají pro chování takovýchto chsyndlů výraz chucpe. Rath, Srba, Gross, Tvrdík, Fischer - to jsou jen někteří vejlupci socdem. Proč jen je autor taky nezmínil? Aáá, on je přece taky socdem - tak tam je předem odpuštěno.

J. Vyhnalík 29.11.2012 2:35

Jak, že to bylo s tím břevnem ve vlastním oku?

Doufám, že tři exposlanci ODS trafiky rychle opustí. Na druhou stranu není pravděpodobné, že i kdyby se zuby nehty udrželi, dokázali by nadělat tolik škody jako trafikant, kterého pan Rouček jistě osobně zná. Přebíral ČSA v době, kdy naše aerolinky ještě prosperovaly. Mimo jiné zajistil přezbrojení z Boingů na Airbusy a během pár let dostal ČSA do pozice ze které se dnes s obtížemi snaží vyhrabat.

Tak co pane Roučku uhodl jste koho mám na mysli?

Ano šlo o excelentního Jaroslava Tvrdíka. Ovšem on měl tu nejvyšší kvalifikaci. Smlouvu o pronájmu Gripenů.