7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
pamětník 7.1.2010 9:22

Spolupracovník STB

Moldan se svými negacemi na výstavbu Temelína, výměnu žárovek, fanatický globální oteplovač, " odborník na mnoho dalších pitomostí" a spolupracovník STB je ostudou zkorumpované společnosti

VH 5/0* 7.1.2010 9:21

Re: TOP 09 má obrovskou smůlu v osobě Kalouska / příčiny krize v Americe

Stručně řečeno, W.K.Black říká, že současná krize je důsledkem obřího systematického podvodu, do kterého byli zapleteni špičkoví manažeři amerických finančních institucí, manažeři institucí, které je měly kontrolovat (včetně renomovaných auditorských firem), i politici (demokraté i republikáni), kteří záměrně zlikvidovali většinu regulačních a kontrolních mechanismů, které by mohly podvodné jednánání včas odhalit a zastavit.

Říká, že účastníci tohoto kolosálního podvodu dobře věděli, že organizují “pyramidu”, která musí zkrachovat a že prodávají “zkažené zboží”.

Dobře věděli, že to nakonec povede ke krachu institucí, které řídili, ale bylo jim to jedno, protože na té pyramidové hře sami enormně vydělali.

Honza42 7.1.2010 9:18

Re: ODS už není politická strana, je to regulerní mafie.

Bohužel na komunální úrovni to je pravidlo. Je to hrůza prakticky kamkoliv se podíváš.

Body 7.1.2010 9:17

Re: Viděno sřízlivě.

Výborně.Vidím to úplně stejně jako vy jen s tím rozdílem že já ODS dříve volil.

Jirka 7.1.2010 9:08

Návrat ODS ke kořenům?

Dokud bue mít ODS v čele neandrtálce typu Topoláne, Langer a spol., můž se navrátit maximálně do jeskyně a žvýkat kůže...

V roce 2006 šli do voleb s vynikajícím programem - 15% dan na vše, zjednodušení systému... mnozí jim tleskali, zvolili je.... a výsledek? nedokázali prosadit nic.

ODS je dnes sociálně demokratickou stranou s modrým ptákem na logu - tedy bandou nevolitelnch zoufalců.

Z. Novotny 7.1.2010 9:04

Re: moldan a šmucler

Pokud nekdo aspiruje na parlamentni stranu, musi byt schopen odpovedet na vsechny problemy. Za druhe, do ceho ze slapli? Nejak nechapu, co jste tim myslel...

Z. Novotny 7.1.2010 9:02

Re: Viděno střízlivě

To opravdu navrhoval? Je to pitomost, ale mensi nez stavet fotovoltaika na polich...

Jirka 7.1.2010 8:42

TOP 09 má obrovskou smůlu v osobě Kalouska,

je to časovaná bomba se všemi levárnami od 90. let až po dnešek. Kalousek je zosobněním klientelismu, korupce, vysoko postavený šíbr, který se pokouší o poslední majstrštyk. Jeho přezíravé postoje k boji proti korupci jsou právě pro něho příznačné, společnost Transparency International i s jeho šéfem považuje za obtížný hmyz a i tak se o nich vyjadřuje. Strana vybudovaná na těchto základech dostane hned do vínku odpudivý punc, to nezachrání ani křišťálový kníže.

Kukulín 7.1.2010 8:41

Viděno střízlivě

Ministr životního prostředí, který navrhoval zastřešení silnic fotovoltaickými články. Co je na něm inteligentního? To je snad ještě horší než dotované VE.

REX 7.1.2010 8:39

Re: Viděno sřízlivě.

oprava: zkusil

honzak 7.1.2010 8:23

Re: moldan a šmucler

než začnu špičkovat, tak si přečtu CELOU diskusi, voni architekte!

REX 7.1.2010 8:11

Viděno sřízlivě.

ODS jsem nevolil nikdy. Zprvu jenom proto, že nemám rád velké strany, pak kvůli Klausovi a nyní kvůli Béhmovi, Zahradilovi a spol.  Zelení. S těmi jsem to skusil minule a nezvládli to.Takže co zbývá. Volit TOP 09 a modlit se, aby to nezvojtili.

A Moldán? To je jeden z posleních slušných a inteligentních lidí v ODS a jestli o něj přijdou, tak už jim není pomoci.

arch.JJ 7.1.2010 7:44

Re: moldan a šmucler

...to Jančík a Bém, to je jiné kafe........tak jste to myslel ?

j 7.1.2010 7:19

Re: od slov k činům

tak budou řvát o korupci jako ostatní, budete spokojen? Určitě by se u vás našlo víc argumentů proč je Topka špatná, než tento blábol

Matouš 7.1.2010 7:16

od slov k činům

TOP09 vstoupila na politický trh s krásnými myšlenkami a odklad voleb jí umožnil předvést voliči jak tyto chválihodné uvést do praxe. A ouha. Kromě chválihodného leštění pomníků obětí totality a akcí pro děti ( web TOP09 ) skutek utek. TOP09 mlčí k řádění regionálních  ČSSD-ODS mafií, mlčí k předraženým státním zakázkám, mlčí k společenské likvidaci občanů, kteří na rozdíl od TOP09 skutečně s korupcí a arogancí veřejné správy bojují. Dokonce tyto odvážné občany, kteří hledaki v TOP09 partnera v boji proti současné politické bídě vyřazuje TOP09 ze svých řad. Příliš ohrožují postavení nových TOP09 papalášů a usvědčují je ze lži.

A tak se opět potvrzuje, že ne slova ale činy reálně popisují skutečné cíle politiků. Dojeli na to bohudík komunisté, bohužel těžce krvácí ODS a TOP09 je na řadě.  je to smutné především u p. Schwarcenberga současnou morální ikonou společnosti. Ve svých lesích dokázal správná slova potrdit správnými činy. Proč to nedokáže v politice?

honzak 7.1.2010 7:10

moldan a šmucler

jsou pro mě důvodem proč nevolit TOP 09.

Vzali si hodně široký záběr, jasnosti, a přitom šlápli do howna.

honzak 7.1.2010 7:09

Re: ODS už není politická strana, je to regulerní mafie.

drobná oprava - "ODS už DLOUHO není...". To, co předvádí na komunální úrovni poslanec za ODS rádl (abych mluvil do něčeho co znám) je takový hnus, že ODS prostě NEMOHU volit.

Bude-li v rámci dvacetileté periody zase nějaká revoluce,  tak by někteří "politici" měli regulérně viset na lucernách.

obsach 7.1.2010 6:58

Jak programově, tak personálně

Vždycky jsem volil ODS. Letos nebudu. Chci, aby prohrála a tím dostala šanci změnit se PERSONÁLNĚ, hlavně v nejvyšších patrech, v těch nižších až nejnižších osobně znám dost lidí, jimž důvěřuji. Pak budu očekávat, že se změní i programově, a počkám si radši čtyři roky, než abych tu dobu skřípěl zubama, že jsem dal hlas někomu, kdo si ho nezaslouží

jonatan 7.1.2010 5:52

A není to jedno?

Hlavně, aby se na politické scéně utvořil silný pravicový blok, který by odrovnal sockomunistickou kamarelu!

Haf 7.1.2010 2:51

zbožné přání vrátit se ke kořenům

Nejsou lidi ! Teda v ODS dávno nejsou ti, kteří by chtěli ten návrat - ti, kteří jsou v ní na čele teď, chtějí jen moc a prachy

Honza42 7.1.2010 1:29

ODS už není politická strana, je to regulerní mafie.

Tunely z poslední doby, nad kterými zůstává rozum stát, a přesto se neděje vůbec nic, jsou toho důkazem. ODS tudíž nepotřebuje ani odborníky ani program.

mol 7.1.2010 0:58

Tak to je fór

"Právě "modří" totiž byli dosud vnímáni jako strana odborníků, tvůrců

věcného programu a realistického přístupu k politice."

Jinak, když chce ODS vyměnit Moldana za Talmanovou, tak jí těžko něco pomůže

Tomas Pansky 7.1.2010 0:58

Takhle pisi modri svazaci ...

Krome toho, ze clanek je snuskou obecnych temer zboznych prani, zachytil jsem dva body stojici za napsani par slov: "(TOP) cíleně na tyto požadavky apeluje a nebojí se při tom být i populistická.

Jak by měla na tento vývoj ODS reagovat? ...Chovat se tedy

konzervativně." Autorovi bych doporucil na zacatku jeho pisaci kariery, aby se vyvaroval nic nerikajicich frazi. Paklize o TOP prohlasi, ze je populisticka, neuskodil by alespon naznak dukazu. Pokud autor ODS doporucuje, aby se chovala konzervativne, potom nezbyva nez usoudit, ze mluvi o jine ODS nebo v Ceske republice nikdy nebyl. ODS se prece nikdy konzervativne nechovala, ba naopak, jeji soucasna prace je ciste liberalni. A vycitat TOP hledani konzervativnich volici v Cechach? Spise bych rekl, ze uz bylo nacase, aby se toho nekdo ujal. top0625top@hotmail.com

Horal 7.1.2010 0:55

Re: Poslední odstavec

Je to přesně tak. Znechucení z praktik ODS je však u lidí dost velké a rychle do voleb je přesvědčit bude asi nemožné.

Hadí oči 7.1.2010 0:28

Poslední odstavec

je tak zvaná "rada za milión". Jinak rada, která se nedá penězi ani zaplatit. Možno použít i výraz "hraběcí rada", ale většina voličů neví (nač taky), jaký je rozdíl mezi hrabětem a knížetem, takže by to zase mohlo vypadat jako rada od konkrétního, ale nejmenovaného knížete.

Výňatek z 25 let starého školeni VUMLU:   Jak by měla na tento vývoj KSČ reagovat? Měla by se vrátit ke kořenům, a to jak programově, tak personálně. Vážit si a využívat dlouholeté a odborně zdatné členy strany, oprášit tradiční programové principy a najít nové oblasti pro jejich využití. Chovat se tedy revolučně, a to nikoliv pouze programem (i když tím taky), ale celkovým přístupem ke každodenní politice.