17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Eliáš 25.3.2010 17:58

Nemám Kocába rád

Neznám jedinou věc, pro kterou by ho bylo možné posuzovat pozitivně. Nemyslím, že by měl jakýkoli  vliv na rychlost odchodu rusáků. Nemám rád jeho muziku, jeho zpěv, jeho vyjadřování mě děsí. Jsem si jistý, že neví o čem mluví, když mluví o Romech. Nemá s nimi naprosto žádné zkušenosti, nezná je. Jen se, chudák, chce zalíbit některým lidem.

J. Císař 25.3.2010 17:31

Ano

Plně se ztotožňuji s tím jak autor hodnotí postoje a výroky pana Kocába. Ono možná to "ševče drž se svého kopyta" by mu docela pomohlo zachovat si vážnost a uznání. Tomu se u veřejnosti, myslím, docela těšil do doby vstupu na post ministra.

D. Streit 25.3.2010 9:08

Ano

Kocáb tam byl přesčas, už když přišel.

Ale to, co předvádí teď, je trapnost, fraška a ostuda:

http://streit.blog.idnes.cz/c/130120/Kocab-je-stale-a-stale-pripraven-jako-ves-v-kozichu.html

J. Stejskal 25.3.2010 3:04

Možná, že je to jinak.

Pan Kocáb cítí loajalitu patrně s panem Fischerem. Proto ta nabízená demise, když si pořídil tu od tyče. Ten mu patrně řekl, aby nebláznil, že je ho tam třeba při nějakém rovnovážném hlasování - nevím. A nějak si myslím, že on se cítí víc s tím panem Fischerem než Liškou. Nevím, nechci fabulovat, (ačkoliv slyšel jsem tento týden tolik fabulací, že tahle moje nemusí být nejblbější), ale nepřipadá mi to tak od věci. Ono je dnes přisuzování leváren takřka automatické. A já vůbec proti tomu nejsem, protože si to celá politická reprezentace zaslouží a ve velké většině případů to tak je. Ale tohle mi prostě nepřipadá, že by kvůli dvouměsíční gáži se tak natíral. A rád bych viděl světélko na konci tunelu. Jednou totiž zase budeme muset zkusit někomu věřit. Jinak to totiž nejde.

K. Pořická 25.3.2010 16:16

Re: Možná, že je to jinak.

Také se domnívám,že p.Fischer chce mít před volbami klid a na nějaký kočkolotoč není zvědavý.