30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

GLOSA: Stmelení úředníci

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Karel 22 22.3.2008 16:52

Paní Bobo

je svým kázáním stejně důvěryhodná jako soudruh Křeček, který pobírá plat poslance a platí regulovaný nájem. Čte si vůbec někdy příspěvky v diskuzi pod svými bláboly??:-) Nebo poslouchá  a čte samu sebe? 8-o No hlavně, když ji piotm_e_čko_vé zvolili do Bruselu. Tam to docela sype a až bude Bobo rodit, snad těch 9 stovek za týden utáhne. :-/

kako 22.3.2008 16:44

Re: Šílená kráva zase bučí.

Naprostý souhlas a to i s použitým slovníkem. Růjná ramlice cítí, že se blíží konec bruselské vyžírky a tak s chutí vyvolává kyselou závist mezi plebsem. Jak jí to může někdo chroupat? 

Brkles 22.3.2008 16:13

Re: Re: Bobošíková

Už jí dál neubližujme, potrefené huse. Vždyť ty její výplody stejně odpovídají, jako by již prošla kobkou, kde jí pravidelně dopadaly kapky na hlavu...

Karel 22 22.3.2008 15:53

Otázky pro paní Bobo

matka, která porodí dítě, musí „za trest“ při týdenním pobytu v porodnici zaplatit 840 korun - to vypadá, jako by rodičce s miminkem někdo pil krev. ;-( A proto se paní Bobo ptám - Kolik by matka zaplatila, kdyby se hned po porodu přesunula domů a starala se bez zdravotních sester o mimino doma? Teď myslím náklady na vyšší teplotu doma, zvýšenou spotřebu teplé vody, plínky (teď si nejsem jist, jsou-li v nemocnici zdarma), svou stravu, stravu dítěte, pokud nekojí. A kolik stojí jistota, že se v prvních dnech života v nemocnici nemusí tak  starat NAPLNO a aspoň něco zůstane na bedrech lékařů a sester? Na kolik se dá ocenit odpočinek matky po porodu, na kterou i s dítětem dohlíží kvalifikovaný personál? Už jste někdy rodila?;-€;-€;-€ Už jsem pochopil, proč jste byla kandidátkou bolševiků na funkci prezidenta. (Y)(Y)(Y)

p 22.3.2008 15:44

Re: Re: Re: Návrh: články s náměty zde nejsou nutné. Stačí jen uvést autora

jste jeden z nich co utráceli peníze za daňové poplatníky;-€

PetrK 22.3.2008 15:36

Re: Šílená kráva zase bučí.

Sice dost obhroublé, ale výstižné.

novaz 22.3.2008 15:32

Re: Re: Návrh: články s náměty zde nejsou nutné. Stačí jen uvést autora

Pitomá Bobo rozmázla možná lejno po tvé socanské papule. Dávno před tím o této věci psal denní tisk, tak si tady zbytečně nehoň tričko, socansko-rudý bezmozku a nelži.

novaz 22.3.2008 15:27

Šílená kráva zase bučí.

Pitomá Bobo, za svůj nicotný přínos pro naši republiku pobíráš půl mega měsíčně. Drž pysk a raději předveď, k čemu v evropském parlamentu vlastně sedíš a co daňovému poplatníku přineseš dobrého. Kecáš nesmysly, jenom aby se na tebe po tvém trapáckém vystoupení při volbě prezidenta nezapomělo. Na to ti kašlem, krávo nemocná touhou po moci. Ministr Nečas si pořádek udělá i bez tvých pitomoučkých cintů.

JH 22.3.2008 15:27

Pane Neffe, je to od vás rafinované

tisknout tady paní B0B0, aby si všichni mohli udělat obrázek o jeí morálce. Jde jen o to, že to možná už stačí, že to všichni vědí a hodil by se nějaký užitečnější článek.

p 22.3.2008 15:07

Re: Návrh: články s náměty zde nejsou nutné. Stačí jen uvést autora

to byli jejich známí a úřednici kteří řádili za poplatky daňových úředníků a nadávají bobošíkové že to rozmázla tak je to chtěli to zamést pod koberec jak je to v ODS zvykem

Tonevadí 22.3.2008 15:00

Návrh: články s náměty zde nejsou nutné. Stačí jen uvést autora

A ať se pak tady každý se svými komentáři vyřádí, podle toho jak má autora rád či nerad...  

p 22.3.2008 14:38

Re: Re: Re: Bobo opět nezklamala

to říkala moje babička chraň se poznamenanejch jsou to zákeřní lidé a byla ročník 1877

emersonskej 22.3.2008 13:04

Re: Bobošíková

...Špilberk !!!

nepolitik 22.3.2008 12:52

Naše milá BOBO to těm ministerským úředníkům spočítala,

aniž by vyčkala, jak to ministr Nečas vyřeší. Prostrě účel světí prostředky, zvláště když jde o zviditelnění. RvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRv(Y)

Milena 22.3.2008 12:44

Re: Re: Bobo opět nezklamala

Frantíku Tyčko - krásně jste to napsal,přesně jste vystihl ubohé myšlení některých diskutérů.R^R^!!

Franta Tyčka 22.3.2008 12:19

Re: Bobo opět nezklamala

Trochu mi to připomíná slavný projev s. Jakeše. No třeba taková Zagorová.Bere miliony. Nevím jestli je ta citace do důsledku správná ale nějaká paralela tu snad je. Však je "demokraticky" zvolená.Já tu demokracii u nás dávám pro jistotu radši do uvozovek. Postřehl jsem jen jednu věc, že jakmile se ozve Bobošíková tak je to populistické a ke znovuzvolení. Pan Špidla knihovník se neozývá a bere větší prachy. No a to nikomu nevadí ani není populistický protože mlčí. A podle mě dobře dělá. Až se vrátí z Bruselu dostane trafiku, což on dobře ví, bude zabezpečen. Mimochodem moje skorosnacha mu dělala nějaký čas tajemnici a musela se této pocty vzdát protože jak říká, takový blbec by zkazil kariéru i jí. Prý s ním je lepší se nevyskytovat. Nevím,co jiní europoslanci, tohle mám taky jenom z doslechu ale pokud je tam takový kádr, tak potěš nás Alláh.Takže na závěr: Bobošíková ať je jaká je alespoň našlápne diskusi.To je jako s tou Janáčkovou. Když se někdo ozve a chce něco řešit hned má na krku spoustu dobrmanů. Je to obrazně řečeno, pravda,že někomu sluší líp.A když nic jiného alespoň pěkně vypadá ne jako ty pokřivený huby.Viz.Vondra.A taky jsem zjistil, že kdo je nějak zvenku pokřivený mívá obyčejně i pokřivený charakter.Není to pravidlo. Ne nadarmo házeli ve Spartě mrzáky ze skály. Bohužel dneska jsou ti duševní mrzáci i protěžováni.

Hajný 22.3.2008 11:57

Re: Paní Bobošíkové by měl přece jenom někdo připomenout,

Melein, pro vás je skutečně akorát tao "Psí podrbání", vraťte se tam!!!!

Hajný 22.3.2008 11:54

Re: Re: Bobo opět nezklamala

Někdo holt je trapný , někdo zase úplně blbý, přesně podle Švejka!

Rudolph 22.3.2008 11:52

Bobošíková

Bobošíková na hrad!

David 22.3.2008 11:50

Re: Hloupost nebo populismus.

Hloupost ano ale vaše a nekonečná!!!!!!!Já tam totiž byl a mohl jsem to pozorovat!Ježíšmarjá, jak jen někdo může vymyslet a napsat takovou koninu.Skoro bych typoval, že jste odchovance podobných kurzů!!!!Vy se ale asi  vůbec nestydíte , že?!;-D;-D;-D;-D;-D;-D

Otrok satanův 22.3.2008 11:48

kondolujte

vdovci

StandaT 22.3.2008 11:39

Re: vaše příspěvky

Leno, problém paní Bobošíkové je v tom, že ona žádný problém neřeší. a ani nikdy neřešila. Ona dokonce ani na problémy nevyhledává. Jen a pouze vezme nějaký již medializovaný problém (upřímě - kdo do přečtení tohoto článku nevěděl o této úřednické akci) a parazituje na něm. Nic víc nedělá. Že jí lidé neberou vážně, je jen dobře - ukazují, že mají rozum.

R 22.3.2008 11:37

Hloupost nebo populismus.

Podle mně je celá kampaň kolem buď neinformovanost nebo čirý populismus. Především nebyly zveřejněny podrobnosti o tom kursu, neví se tedy vůbec, jestli to byla jen něco jako skrytá rekreace , kde si mohli tiúředníci zvolit libovlně příslušné aktivity nebo tvrdý stmelovací kurs, na kterém se účastnící nezastavili od rána do večera. A když si vyhledám podrobnosti a ceníky takových stmelovacích kursů, tak 3000 denně na člověka a den zas není v takových kursech nujak zvlášť moc. A jsou to relativně běžné kursy zaměstnanců, ne nějaké supervýběrové věci pro nějaké manažerské špičky.

StandaT 22.3.2008 11:31

Politik, který potřebuje vzbuzovat emoce není politikem, který má co nabídnout.

Na populismus jsem si poslední dobou už docela zvykl, ale docela mě děsí, že až takto velká populistka má ambice se upíchnout natrvalo v politice. Ten teambuilding je samozřejmě probém. Ale namlejt do toho všechno včetně chudých pod mosty...prostě nevěřím, že by toto mohlo být míněno upřímě, že to není jen cynický kalkul.

Platí jedna pravda: politik, který potřebuje vzbuzovat emoce, aby se o něm vědělo, není politikem, který má co nabídnout.

Historik 22.3.2008 11:22

Pro ty, co tady napadají paní Bobošíkovou

např. další si můžete najít sami.

http://www.youtube.com/watch?v=zUPMK5OXxys

xxx Kubeš 22.3.2008 11:15

Re: vaše příspěvky

S účastníky rozhazování peněz by bylo třeba řádně zatočit, Pokud jde ale o Bobo, kdyby ji vzali ssebou, nic by o tom případu nenapsala. Co pak ona odvedla užitečného za žold který dostává?

Abdéřan 22.3.2008 11:14

Re: vaše příspěvky

R^!

mrtafa 22.3.2008 11:09

Re: Paní Bobošíkové by měl přece jenom někdo připomenout,

Ty prece nikoho nezivis, socko!

Lena 22.3.2008 10:55

vaše příspěvky

Nemohu pochopit, že pomíjíte  obsah článku, který paní Bobošíková napsala a kritizujete, často nemístně ji.Vám vůbec nevadí, že ministerští úředníci utrácí, doslova prožírají peníze, které měly být použity úplně někde jinde.Že jste tak ubozí, dobře vám tak.Ale až některý z vás bude brečet o nějakou sociální dávku tak ať neotravuje všechny ostatní.

Pavel 22.3.2008 10:32

Bez tebe Janičko

by nikdo neměl nic.S tebou bude v Bruselu bojovník za lepší příští pro všechny chudáky.

Jdi se vycpat, bolševická kandidátko a doufám, že tě příští volby do Europarlamentu pošlou tam, kam patříš-do kanálu.