24.5.2024 | Svátek má Jana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Curious 11.9.2009 5:50

Re: sosasnské lži

Demokracie umoznuje jedne skupine lidi okradat skupinu druhou. Volici CSSD nejsou hloupi, ze teto moznosti vyuzivaji, naopak, hloupi by byli, kdyby toho nevyuzili.

Ladislav N :-))) 11.9.2009 5:43

P.S.: Pane Rottenbergu,

pokud si dobře pamatují, psával jse před desetiletími o hifi-technice a příjmu rozhlasu v týdeníku Rozhlas. Technická poradna....

To je bída, že lidé s technickými znalostmi dnes musí učit nepoučitelné blby z komunistické družiny základní násobilku, že? ;-P

Ladislav N :-))) 11.9.2009 5:39

Re: komunista veit IP: 90.179.200.xxx

Tak nám to předveď, ty "Paroubkova kalkulačko"... ;-P

Ladislav N 11.9.2009 5:36

Re: sosasnské lži

Bohužel, voliči ČSSD tak hloupí a ekonomicky negramotní jsou. A jejich životní postoj? "Po nás potopa!" ;-(

Hanka 11.9.2009 5:00

Mám na Slovensku

poměrně dost známých abych si zde mohla dovolit napsat tento příspěk - pan SOBOTKA z ČSSD- když tvrdil , jak bylo šrotovné na Slovensku uspěšné- lhal jak čuně! Kolikrát si pokládám otázku, co si tento člověk myslí o lidech v tomto národu že si je dovoluje takto obelhávat??? Pro koho  socani připravili těch 30 tisíc jako dárek?? To jste lidi opravdu tak hloupý, že jim žere tu nestydatou lež, že zachrání nějaké pracovní místa- že na tomto opatření stát vydělá miliardy?? To je další lež jak věž!  Kdo tohoto bude moci využít, když tentýž Sobotka- piští jak lidé díky ODS- málem po stovkách umírají hlady? Proboha- lidi začněte už myslet!!!!!!!!

Vlado 11.9.2009 3:49

Re: Co od čeho

V článku moc čísel není, tak nevím jak to myslíte?

hobous 11.9.2009 1:54

Sem se šrotovným,

když už není trapných pár stovek milionů na očkování mimin proti pneumokoku, tak když nám umře nebo zdebilní dítě, ať se aspoň povozíme v novym, viď, mamino. Aspoň že Janata zastavil ty nesmysle s porcováním medvěda,kdy každá Přední Zadní musela mít vyhřívaný trávník pro svoji třetí poddivizi,kam tedy samozřejmě pak děti nesměly,tak čutaly s hadrákem u trati nebo u dálničního přivaděče,ale pan poslanec,bývalý starosta Pěnička  se mohl s vytrčeným pupkem jít po mši vypisoárovat,aby jó nadzved Eulálii Čubíkovou.Líbil by se mi pan Schwarzenberg,ale ten pazour z jižní Moravy,co si pod černoprdelníkama zajistil celou rodinu tím co pro jakéhosi Orla vybudoval,mě jaksi odradil.Vadí mi dotace pro cyklostezky,když jsou silnice jak tankodrom,kdo jezdí po D1 mi musí dát zapravdu,před odbočkou na Jihlavu (až do Brna si netroufám) hrůza a děs.Kolo jako dopravní prostředek na vsi,rovině,tam,kde nefunguje MHD.V Praze na magistrále a velkých městech zhovadilost.Do Prahy to vnesli dacani,co neuměj jezdit metrem.A když se cyklostezky budují ve městě nebo vesnicích,tak by měla být jednoznačně přednost chodců,protože blbeček na kole,pokud neumí jezdit v terénu,tak by neměl jezdit vůbec.V Krčském lese jezdí pár dementů,co si myslej,že je jen pro ně.Nejede ten v.l po asfatlce,ale lesní pěšinou,po kořenech stromů po dfešti,pěkně je sedře,seřve mě,že mu stojí v cestě pes,asfaltka je pět metrů vedle,ale to není adrenalin.Na metro Roztyly je dost dlouhý podchod pod Ryšlavého ulicí,vletí tam kretén na kole,min. 30 vteřin úplně slepý,tuhle jsem jednomu možná natrh zadel,protože srazil paní a ještě jí to kladl za vinu.Svět nám závidí naši dopravní síť (dnes už hodně zdevastovanou),ale my si jínevážíme.Proč se ty peníze nedají na udržení tratí,ty využije víc lidí,než blbečků s vyfoukaným mozkem.Furt  se kecá o kuřácích,kolik stojí léčení revmatického a jinak stiženého cyklisty?A k tématu:dnes šrotovné,všichni nakoupí nová auta,jak dlouho nikdio nebude nové auto potřebovat?

kirast 11.9.2009 1:42

Hned v první větě článku vidím nedostatek informací!

Místo "Současní poslanci to pojali ..." mělo být "Současní poslanci ČSSD, KSČM a KDU-ČSL to pojali..." Jinak jsem zvědav, jestli se vítěz voleb opravdu pohrne přispět německému hospodářství z našich daní prostřednictvím zisků německé automobilky Škoda Auto. Pokud to takhle nakonec dopadne, pokusím se alespoň zachránit část svých daní inzerátem:

Majitel předlistopadové Škody Favorit (tři roky ve vlastnictví) hledá majitele zachovalé ojetiny do 60 tKč, který hodlá nakoupit nový vůz ..., za účelem získání šrotovného. Zn.: Halb und halb ;-)

J.G. Pašek 11.9.2009 1:19

Šrotovné je daňová úleva lemplům . . .

na úkor poctivých a zodpovědných daňových platičů . . . .

Blb Mohamed Obáma dal moje daně lemplům koupit si nové auto . . . . .  oprava, půjčil si na to od Číny a moje pra-pravnuci budou ten dluh platit            

Chris Kelvin 11.9.2009 0:16

Re: Co od čeho

???? 8-o

Chris Kelvin 11.9.2009 0:16

Základní nesmysl je předpokládat...

...že lidé vlastnící vozidlo vhodné k sešrotování si pořídí ausgerechnet nové auto. Za co asi.

Jinak jestli se nepletu, tak škodovka měla loni nebo předloni čistý zisk 27 mld. Kč. Tedy také mi to číslo připadá neuvěřitelné, ale asi je správné. Proto asi potřebuje podpořit šrotovným :-)

veit 11.9.2009 0:09

Co od čeho

Myslím, že by stačilo, kdyby Ivo Rottenberg se naučil počítat, co od čeho pojde. Stačila by mu malá (možná trochu velké) násobilka a sčítání. Pak by možná i on pochopil souvislosti. Myslete mozkem, příteli!;-D