15.5.2024 | Svátek má Žofie


Diskuse k článku

GLOSA: Špatná zpráva

Zdá se, že premiér "protikorupční" vlády se zalekl realizace vlastního programu a zařadil zpátečku. Můžeme jen spekulovat, zda pod tlakem kmotrů z vlastních řad nebo (pravděpodobněji) na základě hrozeb svého křišťálově čistého koaličního partnera.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Pick 29.6.2012 14:21

Něco mi tu nehraje

Jestliže se vše odehrálo v režii Kalouska, proč potom veřejně prohlašoval, že nový ministr by měl jmenovat Bradáčovou? Určitě nepovažuji pana Kalouska za neposkvrněného, ale není Váš článek snahou omlovat neomluvitelnou ODS?

O. Zuckerová 29.6.2012 12:11

Třetí odstavec od konce článku

zmiňuje "lidský rozměr". U toho bych se ráda aspoň pár slovy zastavila. Ani v případech, že byli odvoláváni funkcionáři podezřelí ze spolupráce s STB, se nikdy nestalo, aby byl ministr (navíc KVALITNÍ MINISTR) UCHOPEN ZA FLÍGR A VYHOZEN NA HODINU JAKO SLUŽKA. KTERÁ UKRADLA STŘÍBRO!!! A byl donucen mít druhý den spakováno v nějakých krabicích od banánů!!! Něco tak extrémně NESLUŠNÉHO a SPROSŤÁCKÉHO se nenajde nikde jinde, než v našem ZEMSKÉM RÁJI TO NA POHLED, odkud všichni dostatečně zdatní, mladí a slušní, rychle prchejte a zachraňte holý život!!! 

J. Malá 29.6.2012 14:53

Re: Třetí odstavec od konce článku

Naprosto s Vámi souhlasím, myslím si totéž. Sama jsem měla dojem, že Pospíšil v noci spáchal hromadnou vraždu nebo tak něco. Jediný ministr, který ve svém oboru věděl, o čem je řeč. Řádně vzdělaný, slušný, rozvážný.Proti taxikáři, hasičovi, družinářce atd. atd.

J. Kanioková 29.6.2012 21:15

Možná že žijete na měsíci,

protože já už asi tak rok každou chvíli zaznamenávala jakési úvahy, že by měl Pospíšil opustit svůj post... Nezastávám se Nečase, ale umím si představit, že cosi pořádně zajiskřilo, že přetekla poslední kapka...

J. Kanioková 29.6.2012 9:13

Pečinka o pozadí pádu Pospíšila

http://www.parlamentnilisty.cz/rss/zpravy/Dobre-informovany-novinar-odhaluje-pozadi-padu-Jiriho-Pospisila-237695

J. Kanioková 29.6.2012 10:10

BL nečtu, ale jinde byl zajímavý odkaz -

Kauza Pospíšil - http://jdem.cz/vpu62

B. Rybák 2.7.2012 10:43

Re: BL nečtu, ale jinde byl zajímavý odkaz -

Zajímavý odkaz. Britské listy jsou sice velice jednostranné, nicméně v situaci kdy hlavní média jsou obětí aktivistické hystérie, by ani jejich hlas neměl být přehlédnut.

P. Pavlovský 29.6.2012 8:23

Neprůstřelnou vestu pro JUDr. Bradáčovou!!!

V každém případě bych ještě dneska, být na místě ministra Kubiceho, přidělil Bradáčové ochranku.

Strach z ní je zjevně převeliký a ne-li mafie Palermo, tak ta ukrajinská či jiná východní mohou vždy nabídnout své volné kapacity.

M. Stuchlik 29.6.2012 8:52

Re: Neprůstřelnou vestu pro JUDr. Bradáčovou!!!

Nemyslím, že by zrovna Kubice měl zájem na tom, aby Bradáčová přežila.

P. Pavlovský 29.6.2012 3:43

Nečas je už teď politický zombie, jenom to ještě neví!

Nečasovým krokem utrpěla loď vlády nezacelitelný zásah pod čarou ponoru! I kdyby se všichni poslanci ODS i TOP 09 vrhli k pumpám jako jeden muž, už potopení nezabrání (o jejich jednotě v tomto směru lze, bohu dík, oprávněně pochybovat).

Jsou tu ještě poslanci LIDEM a STaN. Nastane-li hlasování o důvěře vládě, jejich hlasy rozhodnou!

Hádejte, jak, tváří v tvář předčasným volbám, budou hlasovat? Aby udrželi Nečase u vesla, nebo aby si maximálně naklonili voliče?

V Libereckém kraji už STaN postavili samostatnou kandidátku, v Hradeckém kraji přecházejí kandidáti TOP 09 k STaN. Krysy opouštějí loď? Spíš zdraví prchají z leprosária!

M. Martin 29.6.2012 8:27

Re: Nečas je už teď politický zombie, jenom to ještě neví!

Jak tady denně pročítám diskuse tak se mi zdá že se tu rodí další všeználek  který všechno zná všude byl dvakrát a od všeho má klíče.K tématu nic nemám protože vy už jste všechno řekl.

J. Boleslav 29.6.2012 14:34

Re: Nečas je už teď politický zombie, jenom to ještě neví!

Pouze přání otcem myšlenky autora.

M. Martin 29.6.2012 8:33

Re: Nečas je už teď politický zombie, jenom to ještě neví!

Jak tady denně pročítám diskuse tak vidím že se nám tady zrodil další všeználek který všude byl dvakrát ,všechno zná a od všeho má klíče.Ktématu nic nemám protože vy už jste přece všechno řekl.

J. Kanioková 29.6.2012 9:14

:)))))

J. Malá 29.6.2012 15:04

Re: Nečas je už teď politický zombie, jenom to ještě neví!

Jak budou hlasovat?Samozřejmě "pro" důvěru vládě.Copak mohou jinak? Vždyť by přišli o koryta,ke kterým se už , doufám, nikdy nedostanou.  Divím se, že starostové si nezaloží samostanou stranu, samozřejmě bez Gazdíka.A Peakovou už snad po příštích volbách taky neuvidíme.

V. Vlk 29.6.2012 0:17

Fascinuje mne,

jak všichni "komentátoři" pějí na stejné téma, včetně třeba Astona v úvodníku a ani jeden se nezamyslí, zda to náhodou není celé jinak.Všichni najednou předstírají, že Pospíšil je čistý a neposkvrněný a policie a státní zástupci jsou z nebe spadlá parta Jánošíků ...po těch letech? Kdy se v Plni ukázalo že Pospíšil není schopen řídit nic a naši policajti a státní zástupci již dvacet let prodávají výpisy z protokolů, tajné materiály, falšují obžaloby , vydírají podnikatele i politiky.... to si fakt všichni myslí, že jsou to najednou čisté neposkvrněné duše toužící po dokonalé demokracii? myslet si něco takového předpokládá dosti silnou naivitu.

M. Stuchlik 29.6.2012 0:40

Re: Fascinuje mne,

Myslet si, že Nečas hájí efektivní řízení MS a ne bandu mafiánů je méně naivní?

J. Kanioková 29.6.2012 2:15

Souhlas, vždyť už asi rok se čas od času mluvilo o Pospíšilově odchodu z postu..

P. Zelenka 29.6.2012 8:08

Mě zase fascinuje

Mě zase fascinuje vaše představa, že by si ještě někdo mohl myslet, že je v ODS vůbec někdo čistý. Pro objektivitu, jiné strany mají také své křišťálově čisté.

J. Boleslav 29.6.2012 14:32

Re: Mě zase fascinuje

Vy znáte všech 16 000 členů ODS osobně?

J. Malá 29.6.2012 15:08

Re: Mě zase fascinuje

Nemusíte znát všechny osobně, stačí jejich vzorek ve vládě, parlamentu a senátu. A to je ukázka vzorová-od prvního do posledního.A bohužel samozřejmě ne jen ODS.

J. Boleslav 29.6.2012 15:14

Re: Mě zase fascinuje

Pro důkaz správnosti tvrzení p. Zelenky ovšem žádný vzorek nestačí, je třeba znát všechny osobně.