2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

GLOSA: Sobotkův duševní nudismus

Nehodlám na tomto místě komentovat návrh ODS postavit do čela vlády Miroslavu Němcovou. Co mě v této souvislosti zaujalo, je vyjádření Bohuslava Sobotky.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Pavlas 23.6.2013 12:01

Když sleduji

projevy pana Sobotky(ČSSD), nevím proč vidím před sebou pana Urválka (žalobce Milady Horákové), když se objeví v přenosu pan Zaorálek, vyvstane přede mnou Goebls. Tak nevím. Je možná reinkarnace?

F. Vízek 23.6.2013 15:00

Řekl bych,

že u vás, pane Pavlasi to nejspíš bude nedostatek ve vzdělání. Proto radím: studovat, studovat, studovat.

A poté srovnávat srovnatelné při hledání historických paralel. 

Urválek byl prokurátor a Goebels ministr propagandy. Ničím takovým výše jmenovaní pánové nejsou. A soudím, že sotva někdy budou.  Jejich verbální projevy se mohou i nemusí líbit, může se i nemusí s nimi souhlasit.

Posouvat tyto muže do období totalit je ale dětinské - přinejmenším. 

M. Vondráček 23.6.2013 15:28

Milý pane Vízku :-)

Kde berete Vy odvahu hodnotit něčí vzdělání ?? Že by to bylo tím , že jako bývalý komunistický funkcionář máte ke kádrové práci blízko ??

F. Vízek 23.6.2013 17:24

Milý pane Vondráčku!

Ve 27 letech jsem ukončil VŠ studia a ve svých 29 letech jsem byl shledán osobou nepřátelskou státu. Tento rok mi táhne 73 let.  

Funkcionářem KSČ - jak trapně píšete - jsem nikdy nebyl.  Leda snad v onom roce 1968, kdy jsem se tváří tvář okupačním vojskům zachoval, jak jsem se zachoval.

Výsledek - do "sametu 1989"  dělník v kamenolomu.

Tečka, milý M. Vondráčku. Nesmíte věřit všemu, co tady kdekdo nakydá.

P. Mach 23.6.2013 16:27

Re: Řekl bych,

Urválek ač prokurátor měl za úkol především šíření zločinné bolševické propagandy, o zločinu a trestu se v komunistické diktatuře rozhodovalo jinde než na státním zastupitelství. Nacisti  byli alespoň poctivější v tom, že goebelsovu funkci jasně pojmenovali. To co dnes provádí sobotka, zaorálek, hašek a další oranžády, je přesně to co prováděl urválek a goebels, tj. šíří primitivní demagogii a lži.

F. Vízek 23.6.2013 17:29

MIlý pane Machu!

Kdyby tomu tak bylo, jak píšete, pak by asi NIKDY nemohla ČSSD vyhrát ve všech krajích (s výjimkou Liberce), pak by NIKDY nemohla třikrát za sebou vyhrát volby do Poslanecké sněmovny, pak by nikdy nemohla mít absolutní většinu v Senátu Parlamentu a pak by NIKDY nemohly její preference naznačovat, že bude mít většinu i ve PS v roce 2014.

Buď jste úplné politické embryo, které neumí zhodnotit realitu,

nebo prolezlý skrz naskrz totalitními manýrami, které vám nedovolí vnímat to, co si cvrlikají vrabci na střeše a co VĚTŠINA občanů už ví: 

Topolánkova a Nečasova ODS se znemožnila a svou neschopností dává křídla i KSČM.

Porazit ČSSD kvalitou prostě nedovede.

M. Vondráček 23.6.2013 17:51

Re: MIlý pane Machu!

NSDAP také vyhrála volby v Německu. Výhra ve volbách není zárukou kvality. Pokud se týká Vaší kariery v KSČ , nevím proč považujete za polehčující okolnost, že jste prohrál ve rvačce dvou band soudruhů ?? Vlezl jste do partaje , která popravila spoustu lidí , spoustě lidí zkazila život. A ten špatný odhad v politice Vám zůstal do současnosti.

P. Mach 23.6.2013 17:57

Re: MIlý pane Machu!

A to myslíte vážně, nebo jste úplně bIbý? Embryo asi nebudete spíš vás odhaduju na těžký případ alzhaimra. Kdybyste byl duševně zdravý tak byste věděl, že komsocanské volební úspěchy jsou takřka výlučně založeny na slibování modrého (případně oranžového) z nebe, na rozhazování veřejných financí jako by neměl nastat další den a samozřejmě také na demagogii, kydání špíny na oponenty a lžích. Jistě porazit socany kvalitou nelze. Oranžády totiž kvalita nezajímá, ti se  zaměřili výlučně na primitivní podbízení se voličům, a v tom má pravice velké mezery.