30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Tikal 12.5.2006 10:03

Re: Havlovi to může být jedno

Vážený Kamile, je fakt. že podmínky V.Havla ve vězení jsou poněkud podezřelé. Já si nedovedu představit, že bych z kriminálu mohl posílat nějaké Dopisy Olze nebo něco takového. To, že jméno V.Havla je na seznamu tajných spolupracovníků StB jistě není náhodou, ale je fakt, že se jedná o kategorii důvěrník a ta je z lustračního zákona vyjmuta. To by totiž nemohl působit ani Kavan, Kocáb, Buzková a další povedení. Ono okolnosti kolem Havla jsou stále nejasné a řekněme si to upřimně, on je Havel tak trochu něco jako jednooký mezi slepými králem! Jen se Kamile podívej na postoj Havla ve věci bývalého politického vězně Vladimíra Hučína. Havel musel dobře vědět, že zatčení Hučína je politické svinstvo sjednané na zakázku ČSSD a přesto mlčel a to je nemravné !!! 

milan007 12.5.2006 10:00

Re: Havlovi to může být jedno

Opravdu tvrdíte , že si ze svého muklovství neudělal byznys ??

milan007 12.5.2006 9:59

Re: No, tak se kádrujte, muklové, kádrujte.

Že by si pan Havel dělal těžkou hlavu z názoru politických vězňů , tak tomu docela věřím.

go.west 12.5.2006 9:58

Re: Havlovi to může být jedno

6e vy věříte i tomu, že Elvis žije ???

Štváč 12.5.2006 9:54

Re: Havlovi to může být jedno

Přesné, Kamile. Bohužel je tady postbolševická sebranka v dosti velkém počtu, která až teď oplývá nebývalou "statečností."

Tikal 12.5.2006 9:44

Havel má podíl na zavření Vladimíra Hučína !!!

Havel před skandálním zatčením Vladimíra Hučína v r. 2001 raději strčil hlavu do písku. Bohužel ale Konfederace politických vězňů také a to je mnohem závažnější. Dnes bude KPV jen těžko hledat výmluvy před touto skutečností. U Havlava je obava z Hučína vcelku logická, neboť Hučín jako bývalý a novodobý politický vězeň a důstojník BIS je kritický k mnoha aktivitám Charty 77, ale především je zastáncem odbojové činnosti bratří Mašínů. To, že KPV se alespoň na prvního máje trochu pochlapila je chvályhodné, ale některé její postoje jsou spíše k pláči.>-

PetrN 12.5.2006 9:42

To mi, Kamile, nedělejte!

Jedl jsem, čta u toho Váš squělý ftípek, a smíchem mi zaskočilo! Málem jsem se udávil! Kamile, Vy vtipníku!!! ;-D;-D;-D

Malý Aston 12.5.2006 9:36

Nemáte pravdu

Možná jste se narodil po roce 1989,nebo jste byl žákem,kterým je Váš názor předkládán v hodinách dějepisu.Já jsem tento rok "údajně převratný zažil a jsem pamětník.Politickou moc předali komunisté v roce 1989 dobrovolně,po nás již bylo jen Rumunsko,v té době se již všechny bývalé socialistické "státy lágru socialismu "Československé socialistické federativní republiky omluvily za invazi v roce 1968. K tomu se využilo demonstrace mladých a pan Úhl,který poslal do světa informaci o zabití jednou studenta. Hledal se někdo,kdo to převezme. Byl na řadě Dubček a Havel,někoho bylo nutné zvolit jako představitele revoluce. Havel vyhandloval s Čalfou a Adamcem posty . Havel na Hrad,Dubček do federálního shromáždění.Naprosto odmítám,že Havel geniálně provedl převrat,geniálně ho provedli komunisté a za to trpíme dodnes. Nemáte pravdu,doporučuji stidium veřejně dostupných materiálů,článku a návštěvu veřejné knihovny.

vita 12.5.2006 9:36

No, tak se kádrujte, muklové, kádrujte.

Že by z toho Havla bolela hlava - asi nebude.

Kamil 12.5.2006 9:22

Havlovi to může být jedno

Domnívám se, že zákaz vstupu mezi mukly Havla nijak nezdrtí. To, že muklem byl on sám, mu nikdo nevezme. To, že si neudělal z muklovství byznys a dokáže odpouštět i svým bývalým trýznitelům, ho šlechtí. Vaše kádrování na základě toho, kdo "povinně" přijde na manifestaci proti komunistům, připomíná praktiky těch, proti kterým bojujete...Havel je svobodný duch, který si navzdory svým úděsným zážitkům v komunistických rukách zachoval čistou mysl a otevřenost.

Martin Š. 12.5.2006 9:19

V diskusi je připomenujt generál Peřina,

toho ovšem Havel nikdy nevyznamenal. Ani Pernického. Havel bude podle svých slov volit zelené. Kolem socanokomoušů chodí po špičkách. Členům konfederace se vůbec nedivím, že s Havlem skončili. Posunul se kamsi do oblasti ztráty soudnosti. Chtěl jsem si koupit jeho poslední knížku, ale na poslední chvíli jsem si uvědomil, že mě už zajímá asi tak jako díla Zemana a Paroubka.Koupil jsem si Kdo ve stínu čeká na moc. Vřele doporučuji! A pana Beneše velice zdravím!

honzak 12.5.2006 9:18

byl jsem se podívat

v památníku "Vojna" (pracovní lágr, kde vězni těžili uran pro soudruhy ze SSSR).  Političtí vězni z padesátých let, kteří tam trpěli mají moji úctu.  "Mučedníci" typu Havel a Uhl ji naopak nemají.  S panem Benešem často nesouhlasím, ale alespoň si ho vážím. Svoje si od soudruhů užil.

OBČAN XY 12.5.2006 9:13

Re: Re: LETOŠNÍ MÁJOVÁ AKCE

 První překlep není,ovšem druhý je a omlouvám se....

banah 12.5.2006 9:12

Re: Do zbrane

Konečně řečeno to pravé !! Zabij komunistu, posílíš mír a svou životní úroveň.

spaldings 12.5.2006 9:11

Re: Re: Re: Re: Re: nesouhlasím

Já nepopírám, že něco dělal. To ano.

spaldings 12.5.2006 9:10

Re: no jo, oni by ti vážení muklové

eh, snad nebudeme kádrovat. Jo šlo by to, ovšem to by asi topolánkovi nad havlovými vedli težce na body, tak raději ne, jo ? Pro Vaši informaci, kdyby nebylo Havla, bylo by někohojiného. A jestli si myslíte, že on to byl, kdo geniálně provedl převrat, tak to jste asi dost information-less.

Vlali 12.5.2006 9:09

Re: Re: Re: Re: nesouhlasím

Něco dělal na rozdíl od dnešních politiků, kteří se tam předváděli. A předváděli se tam ne z toho důvodu, že si váží "muklů" ale protože chtějí naše hlasy.

spaldings 12.5.2006 9:07

Re: Jan Beneš je popleta

no, ono nám jich totiž rychle a BOHUŽEL ubývá. Teď naposledy pan generál Peřina. HRDINA. - to také pro Vlali, jako vysvětlení toho pojmu, jak já mu rozumím. Moc toho ten pán nepodepsal. A přesto.

www racek 12.5.2006 9:06

no jo, oni by ti vážení muklové

 a antikomunisté mohly své citečky si vylévat akrát doma, kdby nebylo havla.

já ho tedy už nemusím. ale je to člověk, kdy ve svých velkých hodinách zcela geniálně provedl převrat a všechny nás osvobodil. třeba taky proto, abychom na něj mohli svobodně nadávat. nebo aby se pan beneš mohl vrátit z emigrace.

já si vážím všech lidí, kteří bez viny trpěli ve vězeních a perzekucí. proto taky dovedu pochopit, že jejich vztah ke komoušům je vyhraněný a k ředě těch dnešních i přehnaný. a že řada těch, kteří takové sviňárny dělali, je na svobodě. nicméně, měli by hodně zvážit komu tahle slova adresují.  nenávist zaslepuje.

mimochodem, když absolvent vojenského gymnázia a synek vysoce postaveného profesionálního funkcionáře ksč společně s předsedou kolaborující strany mluví cosi o děrách (asi tam chce poslat tátu nebo co...) napadne mi ... chodili na první máj a nosili až do 40 mávátka? copak měli za známky s vědeckého komunismu?

spaldings 12.5.2006 9:03

Re: Re: Re: nesouhlasím

a to svrhlo režim, jo ? A co 17.listopadu (to sice taky nesvrhlo režim) ale kdepak Vašík byl ? Svatá prostoto !!! říkal již MIstr Jan.

Vlali 12.5.2006 8:49

Re: Re: nesouhlasím

Reálně v době (rok 1989) lednových událostí odmítá VK podepsat "Několik vět" a Havel je postaven před soud pro pobuřování socialistické společnosti.

memorex 12.5.2006 8:45

Re: nesouhlasím

nemusi tam chodit, ale proc lze, ze je mimo republiku?8-o

spaldings 12.5.2006 8:42

Re: nesouhlasím

Jo a copak ?  Nějaké reálné výstupy, ne Nově pověsti české. Oh, ten informační deficit, to je nadělení. To se pak pohádky šíří, jedna radost.

spaldings 12.5.2006 8:39

Re: Forma vyjadreni

já myslím, že to slovo je naprosto přesné. Tak proč ho nějak opisovat ?

Vlali 12.5.2006 8:38

nesouhlasím

Jelikož se z prvomájového protestu stala předvolební veselice modrých a černých komunistů nedivím se Havlovi, že tam nešel. Je to svobodný občan a nemusí. Jestli ho muklové už nikam nepozvou nemusí jsou svobodným spolkem. Jenom ten Havel na něhož tu všichni tak nadáváte udělal sakramentsky moc (přes vlastní věznění) proto aby ta svoboda byla. V době kdy Kalouskové a Topolánkové (o VK nemluvě) pohodlně žili v socreálismu.

spaldings 12.5.2006 8:36

Re: LETOŠNÍ MÁJOVÁ AKCE

předpokládám že T U polánek je stejný překlep jako chvál I hodný. Nebo ne ?

Šnek 12.5.2006 8:36

Koho volit.

Je to těžší, naž by se zdálo:Političtí vězni - nevolitelní.CSSD a KSČM - gauneři socialističtí. KDU a Unie svobody - kolaboranti moci a vlezdoprdelníci odjakživa. ODS - neschopný spolek blbců, viz Topolánek.

Ubohost nad ubohost - reprezentativní výběr českých buranů.

L 12.5.2006 7:59

tri druhy lidi

Jsou tri druhy lidi: 1) jedni nemaji radi estebaky, 2) druhym je to jedno,  3) treti se jich zastavaji. Havel patri mezi ty treti a pan Cibulka mu to tenkrat take rekl svymi slovy dokonce u soudu. Cibulkovo odhaleni nebylo vyvraceno.

Prokouk 12.5.2006 7:47

Re: LETOŠNÍ MÁJOVÁ AKCE

Otázkou je, co tady vlastně zvítězilo ? 

Zda pravda a láska zvítězila nad lží a nenávistí !

Nebo prachy a sex zvítězily nad lží a nenávistí ?

Šerlok Homeless 12.5.2006 7:26

Re: LETOŠNÍ MÁJOVÁ AKCE

Zatímco komančové slavili 1. máj jako lásky čas bez jakéhokliv politického podtextu.;-D