2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

GLOSA: Riskující Klaus

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Fiala 20.5.2011 20:49

Nepřítel č.1 pro . . .

Pro koho může být pan prezident Klaus nepřítelem? Inu pro ty jimž hatí plány. Dle mne to je ČSSD a KSČM a jejich rádci z východu. Nezapomenu na pana Paroubka po jeho návštěvě Moskvy a následném svržení vlády, která úspěšně řídila instituce Evropské Unie. Též nezapomenu, že pan Kalousek by byl ve vládě i s KSČM.

Z. Rychlý 20.5.2011 14:37

Nejsem žádný zaslepený obdivovatel VK,

naopak ho sleduji hodně kriticky.

Ale vážený pane Jelínku ! Až Vaše partaj a institut vyprodukují alespoň jednu jedinou osobu, která by sahala VK po kotníky, pak kritizujte, poštěkávači jeden.

Pouze v těch slabších stránkách VK jste lepší. Např. co se narcismu týká, ano jednoho lepšího jste měli, který nám všem i v TV ukázal, kdo na to má - a přitom nemá ani na to, aby slušně a v tichosti opustil vaše řady, když jste ho nakopli do zadku.

S. Ševeček 20.5.2011 7:17

Ano, mají strach

z návratu pana Presidenta do "exekutivy".

Jak patrno, ve druhém až sedmém pořadí jsou si vědomi, co znamená síla myšlenky a odvaha riskovat. Škoda, že si tu moc, ve spojení s funkcí premiéra, neuvědomuje pan Nečas v pořadí prvním.  

S. Vaněček Šauerová 20.5.2011 18:43

A pane Ševečku, co znamená to velké "P" ve slově prezident ?

Ptám se různých národovců, někteří píší dokonce i "Pan Prezident", a nikdo z vás mi nechce odpovědět  ... :-)

A samozřejmě, že má leckdo strach. Lidé jsou totiž nepoučitelní. Až pan prezident posbírá 1,5 pct. Suverenity, 0,7 pct. SSO, 600 lidí z Akce D.O.S.T., svou část pražské ODS a nejen té pražské (pochopitelně, to v případě, že se mu nepovede převzít rovnou celou ODS), jistě to něco vydá. Prohrál přece teprve dvoje po sobě jdoucí volby ... tou silou myšlenky a odvahou riskovat ... :-)

S. Vaněček Šauerová 20.5.2011 0:42

Závěr je správný, pane Jelínku, tím víc však vzbuzuje podivení to, že byste neznal odpověď na otázku, "co Klause vede k tomu, aby nasazoval krk ..."

Že byste to opravdu, pane Jelínku, nevěděl ? Zkuste to, právě třeba v souvislosti s oznámením, že nehodlá opustit politiku. Kdy skončí prezidentský mandát ? Může potřebovat, aby volby byly kupř. letos na podzim nebo příští rok na jaře (dá-li se celkem oprávněně předpokládat, že ČSSD povládne celé 4 roky) ? No vidíte, půjde to ... :-)