29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

GLOSA: Rath musí docházet k soudu

Utlumený léky a s problémy s rovnováhou, soustředěním a pamětí předstoupil před soud bývalý středočeský hejtman a kdysi vlivný sociální demokrat David Rath. Alespoň takto líčil své potíže.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Scheck 15.5.2015 2:53

Re: Chápu

Zcela s vami, pane Hrebicku, souznim!

H. Balzám 13.5.2015 17:45

je to dochtór!

A to jak práva, tak medicíny, čili je jasné, že použije všechny nekalé triky, jak oddálit soud. Nařídil bych mu komplexní vyšetření včetně kolonoskopie dvakrát denně a to byste viděli, jak by byl rychle zdravej! :-)

F. Matousek 13.5.2015 12:34

púvodne

púvodne jsem privítal, ze Ratha pustili ze "zbytecné" a kruté vazby. Jsem preci jen dusí tak trochu humanista.  

Dnes vidím, ze kdyby byl ve vazbe, nespadl by z kola a nemohl by tak snadno zapomenout. Mozná uz si nepamatuje ani na ty prachy co u neho nasli.

Nekdo mu evidentne velmi dobre radí !

O. Prokop 13.5.2015 10:32

na okraj

otřes mozku je vážná diagnosa - z toho může být porucha paměti. Točení hlavy ukazuje na problémy s krční páteří a k pohmoždění ramene či kolene může dojít i doma i bez pádu z kola. Kdyby nebyl soud tak dlouho prodlužován, kdyby toho Ratha nedrželi zbytečně ve vyšetřovací vazbě, kdyby si něm nechtěl zgustnout Jirát, tak už mohl dávno sedět a nejezdit na kole...

K. Janyška 13.5.2015 10:10

Rath je pro mne

extrazločinec... Dzp.

J. Ráž 13.5.2015 9:24

Re: Chápu

Jsem velmi zvědav až Rath bude léčit mukly jako vězeň, jestli bude psát paměti. Narcistické osobnosti nepřiznají svou chybu a za své uvěznění bude vinit kde koho z ČSSD, což může být dobrým motivem k psaní.

J. Ráž 13.5.2015 9:17

Po rozsudku Kott/Pancová naději Rath nemá

Strach, jedině tento pocit může inteligentního muže dohnat k tak absurdnímu jednání. Chová se stejně iracionálně jako člověk bojící se zubaře doufá, že bolest zubu přejde sama. A k zubaři nejde i když musí vědět, ze čím později nevyhnutelnou bolestivou proceduru absolvuje, tím bolestivější bude.

P.S. Možná také Rath doufá, že odvolací soud, kam se Pancová s Kotem obrátili s odvoláním, změní právní klasifikaci soudce Pacovského na pro ně příznivější, s meší trestní sazbou, a ten se názorem odvolacího soudu bude muset řídit i u Ratha.

P. Hřebíček 13.5.2015 7:57

Chápu

že David Rath se to snaží oddálit, on pořád nechápe, proč zrovna on musí do tepláků, když jeho kamarádi i nepřátelé kradou dál a nic se jim neděje. Ale to už je asi osud. V nějakém americkém seriálu chlapec žaloval Boha, za to že měl v životě smůlu, ale to v ateistické ČR není možné a tak nakonec asi bude Rath sedět a až ho pustí, tak by mohl kandidovat na prezidenta. Určitě dostane dostatek hlasů.

A. Bocek 13.5.2015 7:17

Délka procesu s jasným korupčníkem,

zasekanost a těžkopádnost soudní mašinérie jen pomáhají další korupci.