28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

GLOSA: Řád či neřád

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kenavp 19.2.2009 15:18

Re: Je to ještě horší

Ivánku, takového retardovaného krypla jsem již dlouho nečetl. A že se toho póvlu na NP i jinde vyskytuje dost. Kdypak ti přerušili hospitalizaci? Jsi nebezpečím pro společnost.

vládík 19.2.2009 13:21

Re: Je to ještě horší

Vy si na poslední otázku neumíte odpovědět? No - nutně došly. Jinak byste o nich deně slyšel: od novinářů, učitelů a zejména odborů.  Když všechny vydráždí (viz vaše poznámka), a pak peníze dojdou (s malým zpožděním, jak je u plateb hrazených z rozpočtu na začátku roku obvyklé), už se neozvou. přece nebudou vládu chválit.

SelmakKafeNepije 19.2.2009 8:05

Tady by se to už mělo jmenovat Viditelný Verner

Rudé právo je tu jako doma. Už mě ani nebaví číst Hyenu, Aston mě těžce zklamal.

Juggernaut 19.2.2009 9:02

Re: Tady by se to už mělo jmenovat Viditelný Verner

Ale no tak. Každá strana má právo být slyšena, ať už s ní souhlasíme nebo ne. Seznámení se s cizími názory obohacuje pokud jsou kvalitní, vede i k zamyšlení.

SelmakKafeNepije 19.2.2009 11:45

Re: Tady by se to už mělo jmenovat Viditelný Verner

Jistěže. Jsem všemi jedenadvaceti pro. Ale potíž je v tom, že od vernera, jelínka, křečka, hvížďaly, zaorálka se nic nedozvím, naopak, mohl bych to psát za ně: stačí si vybrat téma, nenuceně pohovořit a zatnout do prezidenta, vlády, ODS. Pardón, vyjmu Zaorálka: jeho myšlenkové kombinace jsou neopakovatelné. Jenomže patří do kategorie Chtip. Psa tito pánové neobohacují ani náhodou.

KLAUS 19.2.2009 7:54

To je řevu

od modrých hovad----přečtěte si Topolánkovu předvolební smlouvu s občany.

Fiter 19.2.2009 8:27

Re: To je řevu

Nechceš si nechat ty výrazy mezi takové jako jsi sám?A co jste čekali od p.Vernera,vždyť je to levičák.

Kdyby vládla ČSSD a v krajích ODS.ODS by hradila poplatky,tak vernerové by se kritikou mohli přetrhnout.A tobě klausi doporučuji přehodnoť svůj slovník.

berg 19.2.2009 8:53

Re: To je řevu

četl jsi ji, blbe, pokud vím, týká se těch co volili ods, ty rudé vemeno jsi to nebyl, tak se starej o sliby socanů

PAvel 19.2.2009 7:23

Pane Verner, řekněme si to pravdě .....

ať udělá pravice cokoliv, je to pro Vás levičáka špatně. Jen by mne zajímalo, za jakých podmínek se nedotkne lidu ( pracujicích) On totiž stát není nic jiného, než skupina lidí. To nejsou sice Ti nejchytřejší, ale takový v....é jako Vy asi taky ne.

Pavel 19.2.2009 7:21

Verner do penze

berg 19.2.2009 2:15

vernere

opravdu jsi mimořádný neřád

Vasekpasek 19.2.2009 1:40

Bezva

Moc se mi líbí, jak pan autor přistupuje na marketing agentury pracující pro socdem, neboť pojem "Julínkovy poplatky" vymyslela téměř zcela jistě ona. Bohužel žijeme v době, kdy věcný obsah politiky zcela ztratil smysl a volby jsou čistě o marketingu. A ten socdem zvládá zřejmě líp, protože jinak je její politika i věcný obsah jejích myšlenek evidentně zcela nepřitažlivý.

Pepek 19.2.2009 8:58

Re: Bezva

Máme tu všeobecné volební právo - jak jinak naž emočně a populisticky chcete působit na podprůměrně inteligentní občany, kterých je cca 50%? Logikou, odkazy na díla věhlasných ekonomů a filosofů? Volby nevybírají kandidáty odborně nejpovolanější, ale nejvíce se schopné zalíbit lůze. Marketing politikům jasně definuje různé segmenty trhu (=voličů). Rétorika zdánlivě neinteligentní a populistická není tedy ani tak vizitkou toho, kdo ji pronáší, jako spíše posluchačstva, kterému je určena.

Ivan 19.2.2009 14:09

Re: Bezva

Takže ty poslance ODS, kteří byli zvoleni, vybrala lůza?

Lůzou jsou možná přispěvatelé jako Pepek, jeho IQ odvozené z příspěvku je jistě pod tím průměrem (ani stanovení průměru IQ nepochopil).

Já jsem ve volbách viděl volit lid a výsledek voleb byl důkazem toho, že většina lidí se rozhodla rozumově a správně.  V příštích volbách to bude ještě zajímavější.

Jura Jurax 19.2.2009 16:05

Re: Bezva

Ne, lůza vybrala výhradně poslance KSČSSD ... ;-D;-D;-D

Mard 19.2.2009 0:16

Pan Verner je asociální lump!

Ať mne klidně žaluje, neboť při nemůže nikdy vyhrát! Jednou napsal že když zloděj okrade bohatého podnikatele, tak to vlastně není odsouzeníhodná krádež. Dnes tady adoruje za obcházení zákona o poplatcích, který byl řádně přijat sněmovnou a senátem, podepsán presidentem a uveřejněn ve Sbírce. Tedy jde o platný zákon. A tenhle pisálek očividně schvaluje porušování zákona. Jde o prachsprostého lumpa a amorálního člověka!

Jirka 19.2.2009 1:02

Re: Pan Verner je asociální lump!

No a co jste od něho očekával?;-P

Ivan 19.2.2009 14:14

Re: Pan Verner je asociální lump!

Za sprosté a amorální považuji spíše vyjádření ústavního soudu, který většinou jednoho hlasu rozhodl proti zdravému rozumu, že černá je bílá a prohlásil, že zdravotní péče je podle ústavy bezplatná, ale poplatky neodporují bezplatnosti zdravotní péče.

To je vrchol sprosťáctví a amorálnosti.

Kenavp 19.2.2009 15:32

Re: Pan Verner je asociální lump!

Ivánku, ty deb/ile, jak se můžeš stavět nad zákony a soudy? Žiješ v právním státě (zatím, za socialistů a komunistů by to nebylo samozřejmé) a buď za to rád a zákony a soudy respektuj. Já vím, ty jseš pro tu revoluční spravedlnost s hromadami mrtvol třídních nepřátel. Nejhorší je, že převrat v 1989 byl nekrvavý a ta svoloč komunistická znovu zvedá hlavu maskovaná někdy za socialisty.