27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Diskuse k článku

GLOSA: Prymula? Vyhodit!

Roman Prymula se opět předvedl v plné parádě. Nejprve do médií vykládal, že bude prosazovat „totální lockdown“, a pak šel na fotbal. Co k tomu dodat?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Kmoníček 20.2.2021 11:12

Bylo tam povoleno 600 návštěvníků včetně VIP. Slavie mezi VIP hosty zařadila i Kvitovou. Tak proč by tam nešla patřičně vybavená příslušnou rouškou ? Jiná věc jsou rozestupy, ale o tom se asi ve Vámi čteném tisku nezmiňují, tak se o tom od Vás také nic nedovíme.

P. Kmoníček 20.2.2021 11:07

Vondra, Kvitová i Tvrdík nevyzývají k lockdownu, tak ať si s příslušnou rouškou chodí kam se smí oproti těm, kteří k lockdownu vyzývají, Meišnere. Vidím, že jste také jeden z těch kteří musí mít někoho kdo za ně myslí.

R. Vacek 20.2.2021 10:42

Doba, kdy elity šly příkladem, je dávno pryč. Dnes platí "káže vodu, pije víno". Měli bychom si na to zvyknout a alespoň dbát na to, aby elity dodržovaly zákony. Teda například Klause orouškovat + pořádná pokuta. Babiš po kontaktu s nakaženým dostane flastr za porušení karantény.

A jakmile budou politici donuceni k tvrdému lockdownu, tak si pohlídat, aby zákon platil i pro ně.

L. Novák 20.2.2021 10:39

Kde jste přišel na to, že německé týmy hrají domácí fotbalové zápasy v Budapešti? 8-o Vidím je hrát v Německu... na prázdných stadionech s několikanásobnou ozvěnou. :-P

Ale když tak právě koukám na fotbalový zápsa FC Sydney - Brisbane Roar (1. australská liga), vidím množství fandících diváků s odstupy po skupinkách rozsazených v hledišti nebo na travnatých plochách kolem. To je nejspíš tím, že není až tak velký zájem, aby bylo narváno. Ale zdá se, že rouška se tam běžně nosí, rozhodně je má na sobě veškerý obslužný personál na stadionu, na který je vidět zblízka díky kamerám.

J. Urban 20.2.2021 10:10

Ja bych takovato utkani poradal pravidelne a vyhradne pro VIP. Kdo chce kam, pomozme mu tam... a Pan Buh si je pak uz prebere. Novotny z Reporyj by mohl mit ucast povinnou ;-D;-D

D. Müller 20.2.2021 9:30

Obecně mi návštěva fotbalu nikterak netrápí. Jen by mne zajímalo jaké rady se páně premiérovi dostalo od poradce Prymuly za naše daně.

J. Kalina 20.2.2021 9:14

Takže německé týmy hrají domácí zápasy v Budapešti, Bukurešti, protože jim do země soupeře nepustí resp s nějakou karanténou a u nás se rozhodne, že je to možné a že dokonce na zápas může několik set diváků. Takže bych se nejdříve ptal kdo a proč vůbec vydal ono povolení. To umožnilo pozvat nějaké diváky. Dále bych si všiml, že například Česká televize do toho moc nerýpe. Že by neměl nikdo zálusk na místo ředitele Dvořáka?

R. Meišner 20.2.2021 8:58

..autore,, zítra napiště něco o Alexandru Vondrovi--ten nám také přece neustále vypráví v televizi báchorky,,--pravda, sice jiného rázu než Prymula--ale jaký je v tom vlastně rozdíl? 8-o (pozn. kdyby byl vyhlášen tvrdý lockdown, Prymula by jistě na fotbal nešel. ale ten vyhlášen nebyl--tak co vlastně porušil? popravovat kdekoho umíte opravdu velice rychle.

L. Hančar 20.2.2021 8:50

Toto hlasování nohama o závažnosti koronaviru a lockdownu probíhá v každém okresním a větším městě . Po večerní mediální masáži se denně ta nejohroženější skupina 70+ v merkelmarketech fotbalově přetlačuje o vozíky hlava nehlava. Kam se hrabou čelebrity v čínské VIP lóži. Ti si užili svých 90 minut totální slávy a vyjímečnosti na prázdném stadionu. Oni byli ti vybraní z 10 milionů. Takový Aspen nanečisto.

Koronaviru se NIKDO nebojí a to na základě osobní zkušenosti s ním!!! Je to UFO: všude se o něm mluví a ještě žádná laboratoř světa ho nechytla infla granti.

L. Písařík 20.2.2021 8:46

Nejde karanténu - byla tam, kde být neměla - na Slavii. Proč tam nemohli jiní občané druhé kategorie?

J. Karlík 20.2.2021 8:46

Můj názor je, že se premiér měl za svého tehdy ministra a dnes jeho poradce postavit, protože se jednalo o prkotiny, měl mu udělit pokutu a dost. Odborníky na epidemie chodníky asi dláždit nemůžeme. A ten fotbal, porušil snad něco? A neříkejte něco o pití vína a kázání vody, lidé na jakési vzory zvysoka tento. To pan expresident, to je jiné kaf

J. Nevrkla 20.2.2021 8:44

Jsem rád, že Prymula ty své zvrácené návrhy na úplné uzavření takhle krásně shodil a zesměšnil.

P. Kmoníček 20.2.2021 8:43

.....ona také navrhovala karanténu, Písaříku ? Ach jo !

S. Ševeček 20.2.2021 8:28

politicky je to Prymulovi u zadele. na nějakou funkci poradce či ministra kašle. je profík a dělá to, co ho baví. open player.

/oproti politický nulám odshora až dolů.

P. Hlobil 20.2.2021 8:24

kdybys premyslel, tak te takovahla veta nikdy nenapadne... asi ti kovid sezral i ty posledni zbytky...

L. Písařík 20.2.2021 8:07

A co uděláme s Kvitovou? Odebereme jí raketu? Jak to, že se do ní nikdo nestrefuje?

I. Pávek 20.2.2021 7:15

Od vojáka, nositele tak vysoké hodnosti je toto chování naprosto neomluvitelné. Už tím prvním prohřeškem měl být degradován a zbaven svépravnosti. Pro mě nepochopitelný kašpar, u kterého vzdělání a zdravý rozum jsou jednom těle neslučitelné.

T. Kohout 20.2.2021 3:09

"Prymula? Vyhodit!"

Kruci, a není to málo?