17.5.2024 | Svátek má Aneta


Diskuse k článku

GLOSA: Prezident vysvětlující

Kandidáti na prezidenta ve své naprosté většině celkem logicky slibují, že budou vykonávat svoji funkci ku prospěchu všech občanů, že budou trpělivě naslouchat svým občanům a sjednocovat jejich úsilí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Eliáš 26.6.2012 8:48

Čemu se pane Křečku divíte?

Každý, trochu vzdělaný člověk vidí, že voliči levice jsou zmatení tvorové, kteří snadno naletí různým fámám. Například populismu levicových politiků. O tom, že odboráři jdou výhradně po osobním prospěchu nikdo nepochybuje. A ekologové? Tihle pomatení nevzdělaní tvorové, kteří se řídí výhradně prohlášeními svých vůdců a lačně přijímají peníze daňových poplatníků?

J. Ptáček 26.6.2012 8:29

Chcete li v čele státu populistu

Pane Křečku, víte jaký je rozdíl mezi politkem-populistou a politikem, který se zapíše do dějin? Populista bedlivě sleduje veřejné mínění a podbízí se mu. Významní politikové vždy měli nějakou vizi, někdy i dost rozdílnou od středního proudu ve společnosti a demokraticky ji prosazovali, přesvědčovali společnost. Tím tedy nemyslím, že takovým politikem by byl zrovna Vladimír Dlouhý, to píši jen obecně. Ale chcete li v čele státu populistu, máte mezi současnými kandidáty velmi široký výběr ...

T. Vodvářka 26.6.2012 8:22

Re: pane Křečku,

Posledním opravdovým sociálním demokratem v ČR byl Rudolf Battěk, po něm je už jen "Biafra ducha a osob".

P. Kolář 26.6.2012 7:17

pane Křečku,

od které doby jsou socdem schopni vyslechnout jiný názor,než vlastní?Zatím jenom vím,že jdou po krku.Že by to byla nová forma diskuze?Máte zatím smůlu,že ve vaší straně nejsou žádní velcí myslitelé a slyšíte jen na primitivní hesla a necháváte za sebe mluvit primitivy typu Ráth.

T. Vodvářka 26.6.2012 5:55

Pane NeJUDr,Křečku

Třeba nám pan Dlouhý vysvětlí, že není zrovna  morální používat titul, na který nemáme papír. Třeba nám pan Dlouhý vysvětlí, že není zrovna morální používat při vysokém platu poslance nájemní byt za pár peněz.

Třeba nám pan Dlouhý vysvětlí, že platí ono staré známé české přísloví, "jsi-li posr.n, nevyskakuj.

Pro Vás asi kandidát ne moc vhodný, že?