1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Pospíšil 21.8.2011 21:19

Omyl

Vaše názory ve mně  vyvolávají podezření, jako kdybyste navštěvoval VUML

J. Šimek 20.8.2011 21:44

Re: Šlechtic? Noblesa? Zdvořilost, byť blahosklonná, významných vůči prostým občanům?

Snad Vám ventilace vlastního mindráku pomohla :o)

J. Šimek 20.8.2011 21:42

Re: celkem trefný článek

Nechápete postavení zmíněných pánů. Ve kterépak zavedené demokracii si může dovolit vysoký státní úředník bez vyhazovu takto veřejně předvádět neloajalitu k ministrům vlastní vlády ? Asi jen ve vaší makovici, že ?

J. Šimek 20.8.2011 21:37

Demagogie polopravd autora článku.

Na stranu těch údajných elitářů se Vám zařadil předseda Nečas výrokem o tom, že v jeho úřadu by už takový člověk nepracoval. To by se Vám ale do Vaší anti-TOP úderky nehodilo :o)

M. Šejna 20.8.2011 18:21

celkem trefný článek

kalousek a knížepán jsou opravdu přesvědčení, že jsou sektou nedostknutelných. Blbost ostatních je, že jim na tuto jejich hranou nadřazenost sedají.

Jistě si vzpomenete, jak se Rath dostal pokutu za to, že si dovolil říci ve sněmovně Kalouskovi snovlesou, aby už tolik nechlastal. Kalousek se tehdy mohl podělat vzteky a stěžoval si na nevychovaného Ratha. Jaksi se zapomnělo, že Rath byl těsně předtím uražen Kalouskem a ta urážka neměla s noblesou nic společného.

No a teď je to podobné. Dva namyšlení politikové Kalousek a knížepán urazí Bátoru. Nic proti. On si to Bátora (stejně jako předtím Rath zasloužili). Jenže ouha. Bátora si to nenechal líbit a kontroval. Já bych řekl, že kontroval docela noblesně, narozdíl od hospodských urážek knížepána a Kalouska.

B. Pauk 20.8.2011 17:25

Buďte rád kmáne autore, že si můžete...

beztrestně pustit hubu na špacír, to byste za soudruhů Vám podobných nemohl. Vzpomeňte si na sovětské přísloví : psí hlas do nebe nevolá. Váš tam sice volá, ale stejně se nikdo neozve.

J. Malá 20.8.2011 17:08

Že se Kalousek neurazil

a vlatsně celá vláda, když Schvarcenberk  jako ministr zahraničí na státní návštěvě v Americe řekl, že je rád, že nevidí ty paka. Tehdy měli důvod, ale přešli to, jaoby nic, To jen národ se divil, co si to kníže pán mohl dovolit!!!

J. Václavíková 20.8.2011 15:12

Re: věc podle mne

Souhlasím, paní Bakulová.

J. Gutvirth 20.8.2011 15:03

Kariérní xenofobové jsou asi nej...

Silné kafe tenhle kariérní xenofob na ministerstvu škol a kult. No může být ještě i hůř. Fuj.

S. Ševeček 20.8.2011 10:00

Šlechtic? Noblesa? Zdvořilost, byť blahosklonná, významných vůči prostým občanům?

Starej hulvát je to - jaksi se do mrdijí nedostal krásný šot z brněnského regionálního vysílání České, tedy jejich, televize před volbami 2010, kdy na slušný dotaz redaktora co za strategie vyjednávání použije TOP09 po volbách (ve velmi přívětívém až uctivém  tónu, nikoliv ynvestygatyvně, vedeném rozhovoru) se pan KŇýže rozeřval jak zupák furťák Co si to redaktor dovoluje !!

Co ale chcete od šlachty, kde se dospělci adoptují, readoptují, rozvádějí a zase berou s ohledem na majetek, dědění a vyhnutí se daním?

I. Pujman 20.8.2011 7:40

Re: věc podle mne

pletete  dvě věci. V normální společnosti se i jako sekční šéf, pokud plníte správně své povinnosti, můžete v soukromí vyjadřovat k čemukoliv, zvláště, když se vpodstatě hájíte před napadáním, a nemělo by to mít vliv na Vaše zaměstnání. V této zemi, kde by si z ní Kalousek a spol. chtěli zřejmě udělat nejradějii sinekuru, je každé slovo proti vrchnosti smrtelně nebezpečné. Vůbec, křik v médiích. že nelze říkat, co si myslím, když jsem zrovna úředníkem na ministerstvu, (aniž by to mělo vliv na moji práci) je v tomto případě pouze a jen projevem devótnosti těchto médií vůči mocným tohoto státu. A je to obrázek nejen o novinářích, ale i o oné elitě, co o nás vpodstatě rozhoduje...

J. Bakulová 20.8.2011 6:48

věc podle mne

vypadá jinak. Politici se mohou beztrestně ztrapňovat, ostatně škodí jen sami sobě. Ale sekční šéf si své názory třeba na homosexuály a jejich průvody musí nechat pro sebe. Nikde je ani nevyslovit, natož publikovat. Pan Bátora si měl vybrat: buďto bude politikem, či aktivistou. nebo tím sekčou. Obojí jaksi nelze. Totéž se týká i pana Wágnera, prostě pokud jsem ve služebním vztahu ke státní moci, musím se počkat až nebudu. Pak se mohou pánové upsat

K. Kužel 20.8.2011 6:15

Tak pozor,

pane Martakidisi, aby vás nějaký urozený pán nespráskal jezdeckým bičíkem. Ono té demokracie musí být vodsaď pocaď, víme?