1.5.2024 | Svátek práce


Diskuse k článku

GLOSA: Planý poplach?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Zdeněk 27.9.2006 21:58

Divadlo pro oklamání občanů

Pravda o ohrožení Prahy terorismem vychází pomalu najevo.Po informacích z dnešního tisku jsem přesvědčen,že celá monstrozní policejní akce byla jen nafouknutou bublinou a divadlem pro oklamání veřejnosti.Langer se chtěl zviditelnit jako neohrožený bojovník proti teroristům a odvést pozornost od svých blamáží s odposlechy a Kubiceho zprávou.Největším nebezpečím pro bezpečnost země a občanů je sám nový ministr vnitra.

jana 27.9.2006 21:55

Pusinka

Langer potřeboval jenom odpoutat pozornost od toho blábolu s odposlechy.Amatéři s nezvladatelnou touhou po moci a penězích...Víc, víc, víc..

rafp 27.9.2006 20:20

jkl

kontrolní otázka.mají tahle opatření oporu v zákonu.v jakém.protože pokud na mě policista bezdůvodně míří zbraní mohu  se jako občan čr. cítit ohrožen a mohu se přiměřeně bránit.proč?protože podle ústavy je suverénem občan,ne policajt.

Kardiak 27.9.2006 18:59

Re: Na Langerovu propagandu přece neskočím.

Asi nejsem rozumný člověk.Pamatuju si,ale,jak před 11.9.2001 rozumní lidé tvrdili,že žádní teroristé nejsou,rozumný Bill Clinton zaháněl Usámu jednou měsíčně pěti Tomahawky,rozumní Britové taky věděli,že u nich nic nehrozí a rozumní Španělé věděli,že jich se to nemůže týkat.Takových rozumných lidí jsou plné hřbitovy.Bohužel to s nimi odnášejí i ti nerozumní,kteří by raději požárům předcházeli,než je dodatečně hasili!

ve meste 27.9.2006 18:52

vidlak

pokud zrovna Jirka nebydlel v hotelu, ktery ma hodinove sazby, kazdy normalni hotel milerad podrzi hostum zavazadla pote, co hoste vyprazdni pokoj a nez jim odleti letadlo.

Dawn 27.9.2006 18:22

Re: Re: Re: Re: A už se zase maže!

Nebyl to Langer, kdo prosadil rozšíření pojmu znásilnění i na jiné věci než setkání pohlavních orgánů? To je podle mně docela zásluha. (Jiná mne ale nenapadá)

clay 27.9.2006 17:24

Re: Kde jsou teroristé - nevíme.

ti borci se sapíkama stojej u Eiffelky každý den už pár let a nikdo se nediví, krom českejch bl bečků, kteří vědí vždycky všechno nejlíp>-Rv

clay 27.9.2006 17:23

Re: Kde jsou teroristé - nevíme.

ti borci se sapíkama stojej u Eiffelky každý den už pár let a nikdo se nediví, krom českejch blbečků, kteří vědí vždycky všechno nejlíp>-Rv

clay 27.9.2006 17:18

tak tohle individuum má taky voličský průkaz

jasně a Lagr tedy narychlo zmanipuloval cizí i naše rozvědky, aby na daný den připravily velmi znepokojivou zprávu a přesvědčily o ní i Bublana. Myslete hlavou....

clay 27.9.2006 17:13

Re: pokud někdo zneužívá policii

to je tedy psicho

clay 27.9.2006 17:10

Re: Problémem je to načasování

Halladine, vám asi vaši speciální pacoši v křesle řeknou i to, co neví, že máte takové informace - lepší než tajné služby. Vám jaksi z povinnosti musí být všechno jasné. Mohu vás ujistit, že ani politici nemají takové informace, aby mohli s takovým přehledem oslňovat na kdejakém fóru. Stáváte se poslední dobou směšným. To je mi líto

clay 27.9.2006 17:05

Re: Na Langerovu propagandu přece neskočím.

vy byste byl první, co by řval, že vláda zaspala

clay 27.9.2006 17:04

naprostý souhlas

s gentlemanem

Ivan 27.9.2006 16:45

Na Langerovu propagandu přece neskočím.

Rozumní lidé se Langerovým manévrům v Praze musí jen trpce smát. Kdyby to bylo z Langerovy kapsy, tak by ten smích nemusel mít tu trpkou příchuť zbytečně vyhozených peněz,

old.jerry 27.9.2006 14:34

Re: Souhlasím

Konečně jeden rozumný názor.

kamil 27.9.2006 14:28

vážený pane-je to hnusné-jsme hnusní-ty jsi také hnusný-on je také hnusný a já pochpitelně jsem také hnusný-protože je všechno hnusný-úvaha hnusně na palici

Milan 27.9.2006 11:57

Re: Pravda

Hlídkovat a hlídkovat to je pojem, který jak se zdá, dá vykládat dvojím způsobem. Pokud policisté hlídkují tak se asi nevykecávají s tv a nemelou o šaškárně. Ti co tohle dělajízcela určitě nehlídkují. A k tomu odpálení na dálku, ano dá se takhle odpálit ale napřed se ta nálož musí někde fyzicky umístit. 

Douša Josef 27.9.2006 11:55

Re: O jakých zločincích je řeč?

Platí gerontovi!

Douša Josef 27.9.2006 11:54

O jakých zločincích je řeč?

Neplaťte byt Topolánkovi, zaplaŤte právníky Paroubkovi. Když je řeč o zločincích, přečtěte si v Lidovkách dnešní článek - A proč bych to platil (nebo tak nějak)! Stojíto za to!

kverulant 27.9.2006 11:23

Re: Re: Re: Re: Víte, gentlemane,

Sprostota přišla s nulovou tolerancí ODS a s Mirkem "shitem" Topolánkem. Vždyť se nechutně naváželi i do slušného Špidky v době, kdy po Paroubkovi nebylo ve vrcholné politice ani stopy (Říman ho nazval paranoidním autistou a po něm i další modří politici. Jejich fašistický slovník vám také připadá normální (Grosstapo - také ještě před Paroubkem, noc dlouhých nožů, obviňování ČSSD, že má pod oranžovou hnědéo fleky? Fackování protivníků na veřejnosti - to všechno udělal Paroubek? Paroubek byl jenom první předseda ČSSD, který se proti takovým praktikám rázně, rozhodně, nekompromisně, ale ne vulgárně ohradil. Jenomže to vám, modří voliči stejně nikdo nevymluví, takže ve svém fanatismu setrvávejte dál, dokud na praktiky své oblíbené partaje sami nedoplatíte.

jerry 27.9.2006 10:57

Re: Re: Re: A už se zase maže!

Já jako Paroublbův příznivec? Děkuji Vám za pozorné čtení mých ostatních příspěvků.Ale Vaše logika je kouzelná- kdo nemá rád Langra, má rád Paroubka a naopak.To bych si měl vybrat ne?Ale já chtěl vážně si přečíst něco pozitivního o Langrovi jako politikovi a v tom jste mi vůbec nevyhověl.Ani nikdo jiný v této diskusi. Ty protiteroristické opatření by vyhlásil každý ministr,to není argument./ To by snad rozhodl i Bublák samostatně, aniž by se zeptal Paroublba, jestli smí/

Rýpal 27.9.2006 10:56

Re: Coz nemusi byt vinou toho oficialniho vysvetleni,

Docela vtipné...:-)

Rýpal 27.9.2006 10:54

Re: Tak nevím jestli teroristi nevítězí

Jo. A v Londýně jsem nemohl odeslat pohlednice z dovolené, poněvadž se mi nepodařilo najít poštovní schránku…

Jirka 27.9.2006 10:37

Tak nevím jestli teroristi nevítězí

Vrátil jsem se z Paříže minulý týden.  Díky přehnaným opatřením zrušili byrokraté úschovny zavayadel jak na nádražích tak v obchoďácích. "V kufru by přeci mohla být bomba". Logiku to nemá, protože bomba může být leckde. Ale pěkně to naštve když tě vypakujou z hotelu v poledne a letadlo letí až v 23 tahat za sebou po Paříži kufry. Nic se nemá přehánět. 

gerontusinza 27.9.2006 10:34

Gentlemane, je mě líto, tak nějak vaše rozhořčení nesdílím.

Asi proto, že tito chlapci ve vládě jsou více či méně nedůvěryhodní. Ale jde fakt o váš názor, tak jej respektuji.A Parobkovo mínění není rozhodující (nebo snad ano?). To by pro tu vládu bylo ovšem zlé.

Kardiak 27.9.2006 10:31

Re: herdekbabko

Ověřit si něco takového jde jen jedním způsobem.Tak,jako v N.Y.,tak,jako v Londýně,nebo jako v Barceloně.To je potom stopro.Tam se chcete přidat?Já tedy ne!

psiché 27.9.2006 10:31

jenom jestli hlavně netrčí (DRAMOKRACIE)

někde  stohy  úředníků, kteří  si  tam  to   divadýlko  pro  lid  vymýšlí.....(paroubek, topolánek, macek....)a  my  jim do  toho  divadla  chodíme, platíme  a  ještě   volíme  nejlpešího  herce

gerontusinza 27.9.2006 10:30

Pane Douša opět váš problém co bylo dřív, slepice nebo vejce.Re: Re: Re: Re: Víte, gentlemane,

A silně zavřené oči vpravo. Bohužel, rád bych volil pravicovou stranu slušnou, dělnou, přímou. Ale lituji, tuto sprostou sebranku ani náhodou, a platit byt panu premierovi taky nemíním ze svých daní. Jo a jinak si myslete o mě co chcete. paroubek je proti těm vašim podpásovým zločincům velmi slušný člověk. Sbohem. 

loula 27.9.2006 10:29

Re: Re: Re: Re: Víte, gentlemane,

K tomu bohužel nemám co dodat. Tragedií je, že místo aby se Paroubek tímto stylem sám "vyfauloval", tak ostatní jeho styl akceptovali v tom smyslu, že hrají stejnou kartou.  Ono totiž přiblblá show Vyvolení má určitě více diváků než koncert vážné hudby, lechtivý erotický film také přiláká více diváků nez Shakespearovy tragedie. Politici to moc dobře ví, sdělovací prostředky také, a tak místo diskuze o státním rozpočtu, jeho dopadech na přístí rok i na vzdálenější budoucnost se tady Tlustý a Sobotka hádají, kdo více podvádí při jeho sestavování. Zajímavý byl včera komentář ekonoma v radie 6 k rozpočtu, kde ten ekonom pravil, že ani Sobotka, ale ani Tlustý nedodržel pravidla tvorby rozpočtu a v podstatě oba se dopustili naprosto stejného prohřešku.

ZW 27.9.2006 10:29

Re: Dokazu si predstavit

Skutečně si dovedete představit, že by podobná opatření nastala dejme tomu koncem srpna, tedy ještě za Paroubkovy vlády? Jaký by nastal křik o státním puči a policejní diktatuře? Ihned by se na Václaváku sešla demonstrace a obávám se, že by nezůstalo jen u ní.