5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

GLOSA: Omluvy

Dočetl jsem se následující: "Palestina se oficiálně omluvila Česku za nelegální držení zbraní v prostorách velvyslanectví v Praze a výbuch trezoru, který na Nový rok zabil velvyslance Džamála Muhammeda Džamala.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Dvořák 17.1.2014 10:44

Škandál !

Zbraně a výbušniny uložené na Palestinské ambasádě a tedy na Palestinském území byly a jsou určeny výhradně k mírovým a humanitárním účelům a proto stát Palestina vydává vážné varování České republice aby se přestala vměšovat do palestinských vnitřních záležitostí a uvědomila si kde je její místo !Jako náhradu nařizuje místo katedrály svatého Víta vybudovat mešitu s minaretem a nejlépe čtyřmi !Nóta zároveň upozorňuje že takové jednání nebude Palestina nadále trpět a vyhrazuje si právo dalších potřebných opatření !

P. Lenc 17.1.2014 9:19

Ono je také možné,

že se za pár týdnů dozvíme ze strany arabopalestinců, že šlo o dlouhodobě plánovanou,(nejméně 25 roků) akci zlých Izraelců, což mělo za úkol podkopat "spravedlivý boj palestinkého lidu za svobodu".Rudá baronka se za EU arabopalestincům omluví a vznese varování ČR za neojektivní vyšetřování, které by mohlo vyústit v krácení dotací.Soudruh Sobotka výtku přijme a přijme potřebná opatření, aby se něco podobného nemohlo opakovat.Izraelský velvyslanec bude vyhoštěn jako nežádoucí osoba.Ale nyní vážně.To, jak se chová naše vláda k celému incidentu je naprosto skandální, toto "velvyslanectví" mělo být do týdne vypakováno.A se Zaorálkem jako ministrem zahraničí se situace ještě zhorší.Jeho patolízalské výroky vůči EU to jenom potvrzují.A prudké zhoršení vztahů mezi ČR a Izraelem je jenom otázka času.

J. Lepka 17.1.2014 9:58

Re: Ono je také možné,

Nenapovídejte, ještě si Vás spletou s prognostikem !

J. Marek 17.1.2014 14:50

Re: Ono je také možné,

Myslím si, že z celé evropské unie jsme patolízalové nejmenší. Taková VB nebo severské země se před Araby vyloženě plazí.

L. Krajíček 17.1.2014 1:42

Měli bychom se omluvit Palestině,

že na jejím velvyslanectví(?) byly ukryty výbušniny i další zbraně. V 80. létech je tam ukryli ti zločinní komunisté a do výbuchu minulý týden o tom nikdo z pracovníků velvyslanectví nevěděl.

Beztak měli štěstí. Také mohly vybuchnout i ty samopaly a pistole, které tam byly v dalších dnech nalezeny. Jak říká jedno asi tři tisíce let staré palestinské přísloví: Když Alláh dopustí, i motyka spustí.

R. Gramblička 17.1.2014 8:33

Re: Měli bychom se omluvit Palestině,

:-))))))

P. Kmoníček 17.1.2014 14:06

Re: Měli bychom se omluvit Palestině,

Pane Krajíčku,co si to dovolujete?Užívat termín "zločinní komunisté"Pozor na Jáchymov!