6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

GLOSA: Mumraj povolební

Ještě jsme se neoklepali z předvolebních předpovědí, které šly zhusta poněkud mimo, pak z výsledků voleb, které šly úplně jinam, a už tu máme čilý mumraj povolební.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Mrázek 29.10.2017 21:01

Severní maďaři už jsou takoví...

Měli jsme je po válce nechat v Maďarsku, ušetřili bychom za budování jejich průmyslu, silnic a necourali by sem z chatrčí davy pobíračů dávek ...

J. Mrázek 29.10.2017 8:17

Vedení ČSSD vydrží až do dubna...

Asi ještě zbývá něco vytunelovat, že se tak drží jako h.... košile....

P. Gábriš 29.10.2017 7:01

směšný detail:

Slovák nikdy nepoužije slovo "povedáš", je to nesmysl, něco jako "Čehúň" nebo "stromokocúr", což jsou čistě české výmysly.

K. Pavlik 28.10.2017 15:39

Slovensky nazor

Jen tak mimochodem Tito byl Chorvat a Stalin Gruzinec - narodnost ani Srbum ani Rusum nevadila.Za meho mladi se Slovaku nikdo na nic neptal - pokud ted Cesko opravdu potrebuje radu ze Slovenska tak to jasne ukazuje ze potrebuje Babise.

Ted takova kacirska myslenka - neni Babis jedina rozumna moznost. Z teorie her - pokud mate jedinou moznost tak ji holt musite udelat. Pokud jste ukradl 100 000 dolaru, mate poslednich 10 tisic a do dvou dnu se na to prijde tak mate jedinou moznost Jet do Las Vegas - 2x vsadit 5 tisic na jedine cislo. Toto mne ucili, jeste za komousu, ve skole. O teorii her si muzete myslet cokoliv ale rozhodne neni proBabisovsky orientovana.

S. Kalužík 28.10.2017 1:33

Závěrem jste mne pobavil,

nefandím příliš ani jednomu z povstání, faktem ale je, že to slovenské bylo o osm měsíců dřív a nikoliv až na poslední chvíli vedené komanči (byť si obětí vážím), to současné české si nedokáži představit ani v nejbujnější fantazii jak v rozsahu, tak v termínu. Z neověřených pramenů jsem se doslechl, že Blaničtí rytíři byli spatřeni někde u Chebu a pokračují dále na západ :)