29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

GLOSA: Máme našlápnuto k ČAR

Tak jsme se v nedělních Otázkách VM od předsedy ODS pana Fialy dozvěděli pozoruhodnou informaci – Babišův Agrofert čerpá na dotacích víc peněz, než platí na daních.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
T. Urbanec 14.1.2016 11:41

Ideální stát

A. B. je úplně nejlepší a my mu vůbec nejlepší. Vždyť chce jenom blahobyt a maximální spokojenost. Bohužel nějak lidi nechápou, že tím myslí pouze sebe. jestliže jsem se dříve díval na p. Kalouska skrz prsty, musím se mu omluvit. Ve srovnání s A. B. je to vzor ctností.

T. Kočí 14.1.2016 11:01

Re: Babiš kontra Fiala

Také vy máte pravdu. Jakmile Andruša začne mít pichlavá očka,jak dvě kuličky kaviáru a začne potrhovat rameny, je jasné, že partner (pan Fiala)se blíží bolavému zoubku.

T. Kočí 14.1.2016 10:57

Re: ..nastává nevímkolikáté čekání na nového bártu či babiše...

máte pravdu

T. Kočí 14.1.2016 10:55

Andrej řekl, že Agrofurt řešit nebudeme,tak co.

Kolik peněz musí mít člověk, aby byl spokojen? Ono to začalo tím, že mu kdysi orgán u vázacího aktu zaplatil kafe.

I. Dvořák 14.1.2016 10:28

..nastává nevímkolikáté čekání na nového bártu či babiše...

Autor popsal jen problém, který stát nepochybně s Babišem na ministerstvu financí má. Chtělo by se zeptat, kdo to způsobil, která to síla zlomocná jej tam dostrkala? Nebyl to náhodou volič? Volič, který je natolik frustrován téměř nulovým zájmem předvolebního politického estabilišmentu o nápravu ve věci rozkrádání státu? Byl. Byl to volič, který má velké přání, aby jeho penízky, vypočtené na daňovém přiznání, byly vynaloženy ve prospěch státu v němž žije. Aby nebyly odkloněny kamsi do Kocourkova, aby nebyly "vyzgarbovány" na cestu k jakémusi gruntu, aby nebyly "vynovákovány" přes Chomutov kamsi na Floridu, aby nebyly "vypalasovány" k pořízení jakéhosi postmoderního karlštejna a tak by se dalo psát celé hodiny.

Po jalových slibech a nicneříkajích mlhavých opatřeních "momentálně mocných", proti "hauptčórkám" se zčistajasna objeví věci veřejné, se slibem dáme to do popřádku. Nedaly . Velké rozčarování. A pak se objeví Babiš. Poučen z VV nezdaru, dělá svoji politiku sofistikovaneji. Leč i ona má své chyby. Obrovský megapodnik státní bude místo plnění ji plenit. A to vše v rámci zákonů této republiky.

A co dál. Po odchodu Babiše budeme čekat na dalšího spasitele? A je vina opravdu jen na straně Babiše?

Z útrob naší politická reprezentace,ze všech partají velmi hlasitě zní onen předvolební, protikorupční a protizlodějský étos. Avšak jen do ukořistění funkcí, fleků, postů a křesel v různých radách utichne. Aby nastal klid pro práci.

A celé se to znovu opakuje.Proč ? Protože to prostě náš právní řád dovoluje. A chtít na poslancích bez ohledu na barvu trika,aby za zlodějinu proti státu odhlasovali l flastr,ze kterého by političtí pobertové dostali kopřivku,je stejné,jako si pod zadkem podříznout větev. Do té doby nám bárty ani babiše neodpáře ani UNIE, i když se o to snaží.

V. Heidlerová 14.1.2016 10:00

Babiš kontra Fiala

Když budu posuzovat, třeba bez přihlédnutí k obsahu diskuse, oba diskutující, musím se obdivovat slušnému až noblesnímu vystupování p. Fialy proti konfrontačnímu, přihroublému a zlostnému vyskakování p.Babiše. Určitě má, nebo by měl mít poradce na veřejná vystupování, proč mu někdo neporadí, aby se choval jako slušný politik a ne jako bača z Popradu, který řve na stádo. Také argumentačně byl lépe připravem p. Fiala, je však moc slušný, mezi těmi šíbry nemá velkou šanci. Ale takové střety p. Babiše mám ráda, jsou komické, odhalují jeho podstatu i hnutí ANO. Nějak jim to nedrží pohromadě. No, Bureš je Bureš. Zatím v rovině komika, jenže pozor, co dál?

K. Janyška 14.1.2016 9:57

O tom já, pozemský červ,

vůbec nepochybuji... Dzp.

K. Janyška 14.1.2016 9:57

O tom já, pozemský řerv,

vůbec nepochybuji... Dzp.

R. Langer 14.1.2016 7:59

Tohle muselo být jasné

každému soudnému člověku od prvního okamžiku. Bohužel soudných lidí není mnoho, v ČR jich bude tak maximálně pár stovek. :-(

K. Frauknecht 14.1.2016 7:40

Re: :-))

Tak, tak. A přes to si 24% dotázaných hlupců pořád myslí, že má málo!

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Babis-broji-proti-uprchlikum-a-stale-vede-ukazal-pruzkum-CSSD-posiluje-417102

P. Maleček 14.1.2016 7:00

ANO - bude líp

Co chcete, Babiš jako jediný plní svůj hlavní volební slib. Že tam zapomněl připsat - mě, jde na vrub jeho nedostatečné znalosti češtiny.

L. Novák 14.1.2016 2:02

Chechtal jsem se, když se Babiš v jednom dokumentu

vysílaném v ČT v jakémsi podchodu či v metru bavil s mladým "somrákem", který po něm chtěl nějaké drobné... Babiš vytáhl pětitisícovku a dal mu ji, prý u sebe drobnější nemá...

A pak se divte, že tento dobrý muž je miláčkem národa... :-P