30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Starý J. 12.2.2009 11:23

Re: jiřýk zvládne i financování bordelu, nejen poplatky

Zřejmě Vás jen ono "jiřýk" svedlo k hodnocení příspěvku politického protivníka, protože jinak úroveň Vašeho a Vámi hodnoceného příspěvku se v ničem neliší! Pokud Vás ono "jiřýk" tak inspirovalo, dovoluji si Vám doporučit pečlivě číst příspěvky rudé elity, abyste poznal, jakých komolenin jmen Klause, Topolánka a dalších, je schopna ona (hlavně na Novinkách).

Trh opravdu všemocný není. Rudá elita má při živení se tu výhodu, že dluhy se neplatí (ona je neplatí) a že zdroje jsou a nachází je především v peněženkách a kapsách jiných elit!

Poklop 12.2.2009 11:23

Re: Diskutanti, vaše sexy mozková aktivita nabývá nezadržitelně na kvalitě !

No vidíte a je myslel,že cirkus je prostě cirkus a je jedno,kde se provozuje.Ráčejí oni také rozumět?

RomanL 12.2.2009 11:20

Re: Tak nevím, kdo je větším

... KSČSSD ve spojení s hordami mohamedánů (samozřejmě sociálně potřebných)?

jyrka z ráje 12.2.2009 11:08

Re: Jyrka vzkazuje Myrkovi, toho času vrchnímu veliteli (nenáviděné) EU !

Spolubojovník rudého LŽIDIMITRIJE;-€,známý estébácky udavač FALMER(Y) včera v rádiu vykřikoval,že po parlamentních volbách to bude masakr.No nedali by jste mu s chutí pár ran do jeho odporné bolševické držky?

jyrka z ráje 12.2.2009 11:01

Tak nevím, kdo je větším

ohrožením svobody,je to KSČSSD nebo hordy mohamedánů?

čtenář zdrojů 12.2.2009 10:58

Re: milej jojo

měl jsem na mysli fungování tržnice tak, jak ji známe dnes a nikoli tak, jak fungovala od roku 1984, když ji z jatek vybudovali komunisté.

jyrka z ráje 12.2.2009 10:55

Re: Jyrka vzkazuje Myrkovi, toho času vrchnímu veliteli (nenáviděné) EU !

To prober se smradlavým GREBENÍČKEM na sjezdu KSČ ty kreténe.(Y)(Y)(Y) 

pra 12.2.2009 10:53

Re: Kvapila mohl vypárovat Melčák

Vypárováním Kvapila neprojevili komunisti slušnost, ale pouze mají slušné počtáře- asi lepší než Paroubek. Jako slušnost by se to jevilo v momentě, kdy by měla KSČSSD pro přehlasování senátu většinu jednoho hlasu a vypárováním by se to změnilo. Tohle vypárováni si mohli odpustit.

jyrka z ráje 12.2.2009 10:53

Re: paroubkův kolovrátek

Asi to s tou vyspělostí nebude tak žhavé,kdyby se všude v ČR volilo podobně jako v BOHUMÍNĚ a KARVINÉ,tak je FILIP-FALMER (Y)prezident  ,GREBENÍČEK (Y)předseda vlády a úchylný bachař VONDRUŠKA (Y)ministr vnitra.Rv

Blue Lžidimitrij 12.2.2009 10:44

Jyrka vzkazuje Myrkovi, toho času vrchnímu veliteli (nenáviděné) EU !

;-€;-(Hoši se srdcem na pravém místě, vidím že jste správně nastartovaní. Akorát vám některým špatně funguje chlazení a přehřívá se vám mozek. Taky si vzpomínám na ty toleranty z ODS, kteří před časem počas rozprav  v Parlamentu vysedávali s úsměvem v kavárnách a zvedli se akorát při hlasování, aby s ironickým úšklebkem hlasovali vždy proti. Tak přesně tehdy jsem si říkal, co bude, až se karta obrátí. Samozřejmě je to tady - s oduševnělým výrazem ve své státnické tváři (když je teď  tím nejvyšším velitelem EU) sděluje pan Topolánek lidu a světu, jak je ta opozice destruktivní a nevstřícná. Tak mě docela dojímá ta péče pravice o spravovaný lid, teď  v té recesi, která vlastně u nás ani neměla být. Jak si k nám, ta potvora, našla cestu, když tady vládnou takoví přeborníci ? Že bychom se už konečně začali dopracovávat k tomu správnému kapitalismu ? No aspoň teď něco dělá vláda pro lid. Začala tím, že  zjednoduší zákoník práce. Jednochuchost bude spočívat v tom, že snáze budou moct zaměstnavatelé vyhazovat nepotřebné zaměstnance, a lehčeji je zase zaměstnávat, až je budou znovu potřebovat. A zajisté budou někdy v hluboké opozici (a myslím, že ta doba není daleko) vykládat, jak se dobře dařilo za jejich vlády a jak utěšeně narostl počet (Švarc)podnikatelů.  Ale jinak  hlavy vzhůru, ať se vám ten zakrátko dlouhý pobyt v opozici dobře snáší. A berte to s nadhledem, mohlo být i hůř ;-);-);-(

Ludva 12.2.2009 10:36

Kvapila mohl vypárovat Melčák

Taky byl zvolen za ČSSD. A "přetížení" ministři, kteří nestíhají poslancovat, by se mohli mandátu třeba vzdát. To se vyčítají dvojí funkce jen opozici ?

xxxKubeš 12.2.2009 10:26

Re: paroubkův kolovrátek

Přesně tak. Jen se divím, že je u nás (údajně vyspělého národa) tolik voličů, letících na výplody mozku Paroubka.

novaz 12.2.2009 10:21

Re: Diskutanti, vaše sexy mozková aktivita nabývá nezadržitelně na kvalitě !

No tak podívejte se, milý Poklope. On je velký rozdíl mezi mítinkem politické strany na náměstí a poslaneckou sněmovnou, že. Ráčejí rozumět?

novaz 12.2.2009 10:13

paroubkův kolovrátek

Paroubek používá stejně nemravné, bezcharakterní a lživé postupy, jaké používali bolševici. Vzpomeňme jenom těch "rozhořčených" dopisů, "došlých" na adresu ÚV KSČ, údajně napsaných jménem "pracujícího lidu" a podepsaných - dělníci z ČKD. Paroubek ve své chorobné touze po moci neštítí se vůbec ničeho. On velmi dobře ví, koho oslovuje a kteří naši spoluobčané na jeho demagofické a populistické žvásty naletí. Ti ho volí a těm pak za odměnu socani rozdávají plými hrstmi ze společného.

F2 12.2.2009 10:12

Pochybuji

Pochybuji, že ty dopisy byly autentické, spíše to byla kompilace různých "dopisů a možných dopisů". PR agentury tohoto využívají hojně.

OMar 12.2.2009 10:06

jedno voko nezůstalo sice suchý...

.. u krutýho osudu té paní co nemá na poplatky a i dopisy musí posílat nevyplaceně, ale:

1. existuje tzv. "hmotná nouze" , stačí si o tom dojít na magistrát pro papír a potom se poplatky neplatěj

2. těch 6000 je víc než nástupní příjem mladého lékaře bez služeb (a nevšim jsem si , že by jeho osud někoho nějak bral)

3 ostatně si nemyslím, že ti pisatelé dopisů vůbec existujou, ale jako epizoda  telenovely "Jednání Parlamentu ČR" to vůbec nebylo špatný   

  

Jiřík 12.2.2009 10:02

Re: jiřýk zvládne i financování bordelu, nejen poplatky

Hošíku,Tvůj projev je na úrovni oligofrenika.Modrá elita se hned pozná,ale nejsi sám,je vás tu spousta.Zajímalo by mě,co takové "učence"uživí.Zřejmě ten trh tak všemocný není......

Jiřík 12.2.2009 9:57

Re: Paroubek ztrácí smysl pro realitu

No paní Blechová bude proti Tvé slepici extra třída.Nevím,kdo kiný by se smiloval nad takovým blbem a oženil se s ním.Nos ji na rukou....

čtenář zdrojů 12.2.2009 9:44

pane Kounovský

to jste mě opravdu dojal s tím párováním. Vy jste se asi probudil teprve teď, že? takže Vám trochu připomenu historii párování ve sněmovně:

Párování bylo vždy součástí politické kultury naší sněmovny. Toto nepsané pravidlo politické slušnosti fungovalo pravidelně od roku 1993. Poprve bylo párování porušeno v roce 2005 v době tzv.nulové tolerance. A porušili to poslanci ODS. Tehdy se dokonce socanům vysmívali, že je to jejich problém, že mají socani ve sněmovně samé starce, kteří jsou pořád nemocní, zatímco mladí junáci z ODS nikoli. Dnes vláda ODS sklízí plody toho, co sami před 4 roky prováděli její poslanci.

Gregory 12.2.2009 9:41

Re: milej jojo

Jako obvykle se mýlíte . Tržnice funguje přibližně od 84 . Tehdy, ale povětšinou jako opravdová tržnice .  Nicméně v 90. letech se " rozdávaly karty znovu " .

ivan 12.2.2009 9:38

Re: Minulý týden ...

Vážený pane, ještě bych neposílal p. poslance do starého železa, jistě se usilovně modlí, by ho Pán do boje za rozkvět naší vlasti navrátiti ráčil. Ten vyhoví, jedná se přece o poslance. Nečekejte navíc, že poslanec znamená charakter. V ČR je to protimluv.

čtenář zdrojů 12.2.2009 9:34

milej jojo

Tržnice v Holešovicích funguje už minimálně 18 let. Paroubek se stal radním až v roce 1998. Tedy o mnoho let později, než si tržnici rozdělili jiní podnikatelé.

Rose dle W.S. 12.2.2009 9:22

Paroubek ztrácí smysl pro realitu

Nejen svými výlevy v Parlamentu, po nichž  se každý soudný člověk musí zamyslit, jak to jeho manželka myslela s tím "sexy" mozkem. Ale dostala mě dnešní informace, že tiskovou mluvkou ČSSD se stává paní Blechová. Jo, je to ta kráska, která nás nudným projevem na veřejnoprávní ČT oblažovala už od r. 1993. Kdykoli jsem ji viděl, televizi jsem vypnul. Teď už nemusím a platit ji bude Lid(h)ový dům. Moje žena to okomentovala stručně: "Dokážeš si představit, že by si najal mladou, blbou, nadějnou a ke všemu svolnou?" Tak to asi nehrozí.

Poklop 12.2.2009 9:16

Re: Parouback by měl již na podobná vystoupení angažovat nějakého divadelního režiséra.

Já bych doporučoval toho jak režíroval paní Klausovou.To mělo šťávu.Sám jsem dojetím slzel.Když četla-ty jsi nejlepší-tak to mělo dojalo.A co Paroubek?To je žabař.

-ferry- 12.2.2009 9:14

Minulý týden ...

... jsem na NP napsal,že vystoupení páně Paroubkova ve Sněmovně jsou divadelní kusy.Nepříliš valné ... z Národního by ho vyhodili,leč u venkovského divadla by mohl najít uplatnění...

 Jinak by mě zajímalo,proč je onen poslanec Kvapil stále ještě poslancem.Jeho nemoc je dlouhodobá,dá se pochybovat.že by se do Sněmovny ještě někdy vrátil,jako plnohodnotný poslanec.Lidovci by měli,ve vlastním zájmu nahradit jiným.Poslanci ovšem berou v nemoci plný plat,takže možná tady bude zakopaný pes.Zbožné to ale není,brát peníze za něco,co nedělám.

ivan 12.2.2009 8:52

Parouback by měl již na podobná vystoupení angažovat nějakého divadelního režiséra.

Docela "přehrává" a i těm jeho fans by mohlo dojít, že si z nich dělá legraci. ;-)

dulcibelka 12.2.2009 8:28

Re: Diskutanti, vaše sexy mozková aktivita nabývá nezadržitelně na kvalitě !

R^;-D

Hloupý Nemouš 12.2.2009 7:42

Ani jeden, ani druhý.

ČSSD na dodržování zákonů sama nedbá. Takže mne nepřekvapuje, že hejtman MUDr. Rath se dopouští trestného činu zneužívání pravomoci veřejného činitele a prochází mu to (jak flagrantní musí být porušení zákona, aby Policie začala konat) ani mne nepřekvapuje, že ing. Paroubek porušuje zákon o Ochraně Osobních Údajů (jenže, ten má imunitu).

kamarád 12.2.2009 7:33

Re: Nad dopisy diváků :-)

Je to neskutečná blbost! nejmenší invalidní důchod je víc než 6000 KČ a to i u lidí, kteří nikdy nepracovali z důvodu chronické nemoci pro kterou byli invalidní již od dětství. V 18 letech rodiče přestanou brát přídavky a tito lidé dostanou invalidní důchod. Jiné je to z důchodem starobním, tam se započítavají roky odpracované, celkově počet prac 8 mi hodinových dní, jinak je to z nemocenskou. S odpracovaných let a dní se stanovuje důchd. Někteří lidé celý život pracovali na př na 6 hod úvazek a ještě šli do důchpdu předčasně, dnes mají důchod malý. Existuje institut hmotné nouze, sociálná odbor těmto lidem mohou pomoc, když doloží lékařské potvrzení o nutnosti brát léky.   

ascari 12.2.2009 7:22

Re: Nad dopisy diváků :-)

Slíbil, že rozdá plat,ale netvrdil , že svůj.