30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
dhimmi 12.2.2009 14:49

Re: Piš, piš, piš dál - zajímáš mě !!!

Dhimmi je můj druhý pseudonym,který používám v diskuzích s tvými kolegy muslimofily a židobijci,tak ať příště u jiné diskuze víš o koho jde.

dhimmi 12.2.2009 14:44

Re: To mě mrzí ....Re: Pane Kounovský musím taky glosovat......

Jo ODS není nic moc,ale jako tísíckrát menšímu zlu ,než je ta vaše banda závistivců,estébáků,milicionářů a jiného odpadu, jí hlas dám.Lepší TOPOL a ÍČKO než FALMER a RATH.

dhimmi 12.2.2009 14:30

Re: Piš, piš, piš dál - zajímáš mě !!!

A jestli mě teda chceš vidět,tak napiš kdy a kde a já klidně přijedu .

westík 12.2.2009 14:13

Re: Pane vám vadí jednoduchost ? mě nikoli....Re: Pane Kounovský musím taky glosovat......

geronte, geronte, od té doby,kdy jste se v jedné diskusi přiznal, že jste někoho praštil pákou od volantu ( anebo jste snad tou pákou dostal přes hlavu Vy sám ?) , se mně zdá, že Vaše současná mozková kapacita jaksi neodpovídá Vašemu lebečnímu objemu :-(  Nechci Vás urážet ,ale Vaše příspěvky jsou tak dobré snad do Mateřídoušky .....no, pokud by to nebylo bráno jako ohrožování  mravní výchovy mládeže ;-D

jyrka z ráje 12.2.2009 14:04

Re: Žádný přítel, ale soudruh

Např. sodruh LŽIDIMITRIJ,FRANTA TYČKA a jim podobní k(Y)k(Y)ti.

jyrka z ráje 12.2.2009 14:02

Re: paroubkův kolovrátek

Jo  staré heslo :JA JSEM HAVIŘ,KDO JE VIC už neplatí,ale oni si myslí,že jejich baculatý JURA to změní.

pra 12.2.2009 13:58

Žádný přítel, ale soudruh

Už v tom pojmenování "přítel" je podvod, sociální demokrati  vždy byli a jsou "soudruzi". Tak ať se neschovávají za přátele, to je někdo úplně jiný než závistivec a nenávistník = soudruh. 

X.Y. 12.2.2009 13:55

Re: Pane Kounovský musím taky glosovat......

Celou dobu volím ODS, ale že jsem idiot mi zatím nikdo neřekl. Budu se muset nad tím zamyslet. Ale zřejmě je se skřípáním zubů budu voli zas.  

jyrka z ráje 12.2.2009 13:53

Re: Piš, piš, piš dál - zajímáš mě !!!

Lžidimitriji,až přijdeš jednou za dlouho o panictví,tak  se ti ten mozek přestane přehřívat taky,ale do té doby si rád přečtu tvé brilatní analýzy prokleté demokracie a zlodějského kapitalismu.:-P

šimon klein 12.2.2009 13:29

Re: Pane vám vadí jednoduchost ? mě nikoli....Re: Pane Kounovský musím taky glosovat......

pochopte, že v jeho věku není snadné udržet myšlenku i moč zároveň.....

j 12.2.2009 13:23

Re: Pane vám vadí jednoduchost ? mě nikoli....Re: Pane Kounovský musím taky glosovat......

Vy člověče píšete tak jak myslíte. Aspoň jednu větu můžete dokončit než začnete psát druhou myšlenku

gerontusinza 12.2.2009 13:13

Pane vám vadí jednoduchost ? mě nikoli....Re: Pane Kounovský musím taky glosovat......

jen nesnáším jednoduché závěry ze kterých se vychází, jsou podezřelé.... ale promiňte že jste se ve mě zklamal, já v Panu Topolánkovi hned po výstupu pana KUbiceho.... protože z této "zprávy" pan Topolánek předtím evidentně  těžil...... a dodnes jsem čekal po té střelbě z kanónu co se zde začne dít ve prospěch "občanů" této země...... inu viděl jsem, slyšel jsem ,zhodnotil jsem.... víc k tomu nemám co dodat... hezký den

anubis 12.2.2009 13:00

Re: Pane Kounovský musím taky glosovat......

Kdysi jsem si myslel, že jste inteligentní člověk, ale teď vidím, že jste stejné trdlo jako ostatní voliči ČSSD, že Vám to myslí velmi jednoduše. Dobře Vám tak !!

Raff 12.2.2009 13:00

Re: OMare Re: jedno voko nezůstalo sice suchý...

Jsem důchodce a tak vím, že důchod = čistý příjem. Je to u té minimální mzdy také tak?

janoryna 12.2.2009 12:55

citovat z dopisů je celkem běžné,

stačí sledovat státní i soukromé televize. i politici, nejen paroubek tak někdy činí, takže klid. čekají nás horší věci.. 

gerontusinza 12.2.2009 12:51

To mě mrzí ....Re: Pane Kounovský musím taky glosovat......

váš hlas budu skutečně postrádat.... ale co nadělám,  když má ODS takového agitátora že?;-D

Blue Lžidimitrij 12.2.2009 12:29

Piš, piš, piš dál - zajímáš mě !!!

:-):-):-)Jyrko z ráje, zapni větrák, začíná se ti nebezpečně přehřívat mozek, ať nedojde k nevratnému poškození. I tak ti funguje jen jeho nepatrná část, a ještě některé závity vynechávají. Ale jinak piš dál, bez tebe by to tady mělo úroveň. Máš ode mne palce nahoru, to se jen tak nevidí (spíš nečte - proto bych tě i rád viděl). Kde bys byl k vidění ? R^R^R^

;-( 12.2.2009 12:20

to j Re: Pane Kounovský musím taky glosovat......

Bohatí budou: ÚV ČSSD  ;-( .

Didi 12.2.2009 12:20

Re: Minulý týden ...

Pokud by třeba zrovna ivan ležel dlouhodobě v nemocnici, tak by samozřejmě nepobíral plat, ale příspěvky ze svého nemocenského pojištění. A pokud by původně dělal řekněme soustružníka a firma měla termín na dodávku řekněme 150 hřídelí do konce měsíce, tak by na jeho místo okamžitě nasadila náhradu, protože tohle je práce, která se nedá okecat, ta se musí udělat.

jyrka z ráje 12.2.2009 12:19

Re: Pane Kounovský musím taky glosovat......

S. GERONTUSINZO, já jsem nebyl volit od roku 92,nepovažoval jsem to za nutné,ale příště určitě půjdu a protože nejsem sebevrah a doufám že ani idiot,tak rozhodně nedám hlas vypasenému kumpánu estébáků ,vraha a gangsterských kolotočářů.

jakovy 12.2.2009 12:12

OMare Re: jedno voko nezůstalo sice suchý...

Váš mladý lékař by si měl stěžovat na ÚP a žalovat zaměstnavatele:  v roce 2008:základní sazba minimální mzdy pro stanovenou týdenní pracovní dobu 40 hodin činí 8 000 Kč za měsíc nebo 48,10 Kč za hodinu. Tedy pokud oficielní lékařská pracovní doba není  třeba 33 hod/týden. To by potom vyšlo, možná.

S body 1 a 3 souhlasím.

j 12.2.2009 12:06

Re: Pane Kounovský musím taky glosovat......

A co takhle mluvit třeba o práci. Ale o své. Né jenom na co máš bezplatný nárok. Vlastně se nedivím, že seš volič ČSSD klasická ukázka. To bude ráj na světě až budeme všichni voliči ČSSD a budeme pouze natahovat ruku a zvedat daně těm bohatým. Co to kecám vždyť tady už žádný nebudou..

gerontusinza 12.2.2009 11:59

Pane Kounovský musím taky glosovat......

jsem rád, že ta vaše koalice zbavila ty děti přes odpor opozice těch strašně nekulturních plateb a zejména u kojenců a že vydržela ten strašný nápor nelidů, kteří je chtěli zbavit i těch parazitních poplatků za nic v lékárnách...... Vy ani nevíte jak bylo  mě lehké skoro přesvědčit že se snad ODS trochu začala stydět..... inu je to jasné od dob Kubiceho zprávy a předtím jasnozřivého Topolánka jsem volil ČSSD a budu opozici volit i nadále.... Proč? inu asociály, kteří nejsou schopni svou asociálnost pochopit, volit nelze.....;-D. sbohem ODS, až do úplného zapomění, vás může volit jen sebevrah nebo úplný idiot....;-P

Starý J. 12.2.2009 11:56

Re: Kvapila mohl vypárovat Melčák

Je něco jiného, být poslancem a ministrem a být poslancem, stínovým ministrem a hejtmanem.Ministři totiž musí stejně být na zasedání parlamentu,  takže v té době stejně nemohou "ministrovat", být "vytíženými ministry"!

jakovy 12.2.2009 11:54

Re: Paroubek ztrácí smysl pro realitu

Jiříku, ty blbe na kvadrát, to píšeš pro radost, nebo za peníze? Typ bych si to druhé. ;-)

Starý J. 12.2.2009 11:51

Re: paroubkův kolovrátek

Ono se není co divit. Shodou okolností jsem nedávno trávil kratší čas v Karviné a byl jsem překvapen, kolik doslova exkluzivních staveb rodinných vil a vilek, postavených tak před třiceti léty (podle stylu a jak jsou řešeny) obklopuje právě Karvinou. To se hned tak někde kolem větších měst nevidí. Je znát, že za bolševika tam existovala velice .početná elita, žijící si nad poměry normalizačních let. Štrougal přece vždycky říkal: Jen aby se nena.rali horníci! A sypalo se tam horem dolem. Majiteli asi nebyli přímo horníci, spíše o něco výše postavení. Dnes již nejsou tou privilegovanou třídou, takže se není co divit, že se jim tak trochu stýská!

Starý J. 12.2.2009 11:39

Re: jedno voko nezůstalo sice suchý...

To, že to paní poslala Paroubkovi nevyplaceně, mě dost pobavilo! Vypadá to, že si z něj dělala a udělala (Y)! V tomto případě nevěřím, že dopis byl pravdivý, myslím, že si z Paroubka někdo střílel a byl zvědavý, jestli Paroubek něco pošle! A vida - povedlo se! Ještě se pisatel dočkal toho, že dopis Paroubek přečetl. Slušný člověk totiž neposílá dopisy nevyplaceně! Možná se někde partička feťáků teď dobře baví!

jyrka z ráje 12.2.2009 11:35

Re: Tak nevím, kdo je větším

To jsou nádherné vyhlídky do budoucnosti.Před dvaceti lety jsem si naivně myslel,že ten dementní komunismus je pryč.Jak jsem se já hlupák mýlil!!A jako by toho nebylo málo,tak se tady do EVROPY valí další odporná ideologie-ISLÁM.;-€Rv

Starý J. 12.2.2009 11:32

Re: Paroubek ztrácí smysl pro realitu

Nebyl jste to Vy, kdo psal o něco níže něco o "oligofrenikovi"? To se Vám vskutku (ve vztahu k tomuto Vašemu příspěvku) povedlo!

Starý J. 12.2.2009 11:28

Re: Minulý týden ...

No, trochu jste to přehnal. Bylo by to mírně a slušně řečeno poněkud neetické! Myslíte, že by Vás také vyhodili z práce, pokud byste ležel v komatu ve špitále?

Nemám žádnou potřebu se zastávat pana Kvapila. Platí to všeobecně na kohokoli!