18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kinski 15.1.2008 16:06

Re: Re: fakta mluví za vše

Děkuji,zajímavé. a trefné.Zdá se, že přesun do měst a vůbec kamenných domů nepřinesl štěstí jim ani zákonů dbalé společnosti, naopak.

Kinski 15.1.2008 15:50

Re: Re: Čunkovi jde především o to, aby se vrátil do doby vzrůstu popularity,

Jestli on se, Xaver, nedomnívá, že p.Čunek se zasloužil o vystěhování CikRomů do kontejnerů  - takových těch maxipopelnic na kolečkách před panelákem. Hrůzná představa  jak na vás jukne zpod Papíru nějaká diskriminovaná familie a vedlez petflašek další.  Paní Bobošíková svým pokrytectvím dělá medvědí službu všestranně. Na "naše lidi v Bruselu" už se tak člověk dívá jako na Eurovyžírky.

Klička 15.1.2008 15:48

Re: Bože, ta Biobošíková je ještě hloupější, něž

Myslím, že se mýlíte. Paní Bobošíková již dokázala, že je docela dobrá moderátorka. Ve všem ostatním však,o co se pokusila, pouze dokázala, že se k ničemu jinému nehodí, že nic jiného neumí a měla by se k moderování vrátit. Její politické výlevy musí totiž být každému uvažováníschopnému občanu této země směšné.

Historik 15.1.2008 15:35

Re: Re: Podívejte se také na tohle:

Na to slovo pozoruhodné bych byl opatrný, být Vámi. OSA (Ochranný svaz autorský) již mohl nastražit uši a připravit žalobu. O vržených kostkách ani nemluvě, no a teď už v tom lítám s Vámi.

Mirek JH 15.1.2008 15:33

Re: Jsem rasista???

 Nejste. Vaše názory jsou i moje. Ti ubozí politici, kteří pro pár hlasů cikánů jsou ochotni

 vykořisťovat většinu patří do pl......!  ZÁKONY A NAŘÍZENÍ STÁTU ČESKOSLOVENSKÉHO

 z r.: 1919 ,bod 13 - Potírání cikánských zlořádů jest v první řadě povinností četnictva za

spolupůsobení obcí.  

 Naši pradědové byli chytřejší.                                       

RZ 15.1.2008 15:30

Re: Čunkovi jde především o to, aby se vrátil do doby vzrůstu popularity,

Nějak se Vám (a Vám podobným) ty "kontejnery" zalíbily, samozřejmě, evokuje to nádoby na odpadky. Což si takhle uvědomit, že jsou to stavebnicové domy, ze kterých se běžně staví školy, úřady, běžné bytovky etc.?

Historik 15.1.2008 15:28

"Cikánský problém" v ČR je uměle vytvořený a stále uměle živený

"...Činy, za které nese odpovědnost vždy a pouze ten, který se jich dopustil. Má je objasnit nezávislá policie a potrestat nezávislá a výkonná justice. Bez ohledu na barvu pleti či charakter tradic a rodinných vazeb. Že to je právě v našem státě velký problém, za to nemohou Romové, ale právě ti, kteří píší zákony a vytvářejí či spíše nevytvářejí podmínky pro kvalitní, nestrannou a nezávislou práci represivních orgánů.".....

Touto demagogií nám paní Bobošíková sděluje, že odpovědní nejsou Cikáni za své kriminální řádění, ale my jako společnost a je to naše chyba, že je netrestáme. Do kterépak školy demagogie asi chodila? Neabsolvovala ji v televizi Nova a pokoušela se uplatnit ji v ČT, kde ji vypískali? Dovedete si představit, jak by vypadala hysterie ve prospěch Cikánů, kdyby se s nimi zacházelo jako s kterýmkoli obyvatelem ČR?

Historik 15.1.2008 15:26

"Cikánský problém" v ČR je uměle vytvořený a stále uměle živený

"Problém" vznikl za panování Havla, když bylo potřeba infikovat do českého národa neexistující vinu a zatížit český národ něčím, co neexistuje. Kdyby se s Cikány zacházelo jako s obyvateli ČR a bylo na Cikánech vyžadováno dodržování zákona, bylo by všechno jinak. Cikáni jsou zneužitelná menšina ve společnosti, protože jsou absolutně nevzdělaní a zneužitelní vzhledem ke svým vlastnostem, jak je výstižně popisuje pan Čunek: http://aktualne.centrum.cz/domaci/politika/clanek.phtml?id=518298#forum

Cikáni dostali v ČR nezaslouženou podporu a ochranu a skrze Cikány je ostouzen a napadán český národ kdykoli se to komukoli zachce (v ČR, v Evropě, za oceánem). Jejich protěžování v ČR je nezasloužené a neopodstatněné, Cikáni se nepodílejí svou prací na tvorbě bohatství ve společnosti v poměru, jak toto bohatství využívají, ani nejeví snahu starat se o své živobytí svou prací (výjimky jsou zanedbatelné), řekl to výstižně pan Čunek. Cikánům leží všechno u nohou (vzdělání, příležitost a právo pracovat), Cikáni touto nabídkou naší společnosti pohrdají. Pokud Cikánům za čas dojde, co promeškali a budou chtít tuto nabídku přijmout, již může být pozdě, protože této společnosti může také dojít s nimi trpělivost. Cikáni by si měli uvědomit, že jejich ochrana v této společnosti není na věky a že lidé zde mají dobrou paměť. Budou mít Cikáni kam odejít (do Evropy, do světa), až dojde na tato slova? Není to hra s ohněm? paní Bobošíková svými výlevy jen tento oheň podporuje?, kde je záruka, že takto neostouzí Českou republiku v zahraničí, kde by měla hájit zájmy ČR?

Jakási cikánská skupina vyhrožuje panu Čunkovi, že proti němu složí písničku. Bude asi podobná protičunkovskému výlevu paní Bobošíkové. Zatím jeden odkaz na jinou zahraniční písničku (Slovenská republika), kde se zpívá o tom, jak tam mají Cikány rádi: http://youtube.com/watch?v=mYruBgU6xD4

NP 15.1.2008 15:14

Re: Čunkovi jde především o to, aby se vrátil do doby vzrůstu popularity,

Běžte se podívat do slovenských romských osad a potom melte něco o kontejnerech vy lidumile.

NP 15.1.2008 15:10

Re: Re: Lidovecké hrátky s hákovým křížem

Ač to pro Vás bude nepochopitelné, jednalo se opravdu o křesťanský skutek. P. Čunek mohl případ řešit velmi elegantně. Ropadající se barák prodat nějakému lotrovi a ten by už žádné náhradní bydlení nesháněl. Až začne po deregulaci působit naše nová legislativa i na občany neromské, doufám, že si na jejich ochraně také založí pár politiků kariéru. A nemusí být přímo ze Vsetína.    

NP 15.1.2008 14:51

Re: Lidovecké hrátky s hákovým křížem

Ta NSDAP je asi stejný argument jako ty hákové kříže paní Jany. Nežil jsem za nacismu. Nevím jestli nějaký funkcionář NSDAP šel do Říšské banky a nemajetným Romům tam vyjednal úvěr na dům i se splátkovým kalendářem. Vy zřejmě takový případ znáte. Mě je pouze to divné prozření  paní Jany. Ale možná se mýlím. P. Dienstbier napsal knihu Snění o Evropě. Paní Jana to možná dělala opačně. V Evropě snila o českých utlačovaných Romech. Proto ta její náhlá ROI. Pokud jste schopen něco smysluplného pro ně udělat , tak to udělejte. Ten vercajk z protektorátu si ale nechte doma. I s paní Janou. ;-P

Petr 15.1.2008 14:49

Ach ta Bobina...

Jako ve filmu : Jeste vetsi blbec nez jsme si mysleli :-D

Holt rikat pravdu v socialisticke realite dnesni Evropy a v dobe pokrytecke politiky se nesmi, a tak p. Cunek sice rika verejne to co vsichni vedi, ale radobyochrance prav mensin, t.j. vetsinou individui stiticich se prace, zijicich z nasich dani to rozpali do ruda... Nastehovat je do Chanova, to by bylo neco pro jejich agitaci ;-)

Buvol 15.1.2008 14:47

Re: Lidovecké hrátky s hákovým křížem

Ať je to jak chce, ale je vrcholně trapné, založit svou kariéru na vystěhování nějakých chudáků a nakonec se ohledně sociálních dávek dopouštět stejných nepravostí, které vyčítám jim.... A je přímo neskutečné, že si tohoto člověka dá do čela strana, která má v názvu slovo křesťanská!! Doufám, že to těmhletěm magorům při příštích volbách voliči spočítají!!

XY 15.1.2008 14:47

Re: Re: dnes Romové, kdo zítra?

... taky nějak v médiích utichlo, co se dělo zhruba před měsícem v okolí Říma...

XY 15.1.2008 14:44

Re: To snad není pravda!!!

...moje řeč!

Sv 15.1.2008 14:42

Re: Článek jak z Rudého Práva

Jak z Rudého Práva snad paní Bobo nepíše, ale představy potrefených mně připadají jako z Völkischer Beobachter z roku 1933. Nejsem přítel Bobo-bobovize atd, ale teď šlápla někomu na nohu a všichni ti se ozývají. Vždyť snad nikdo z nás nepodporuje romské gaunery. Ti musí se dostat do vězení a být trestáni. Řešení neznáme nikdo, alespoň rychlé, když vyženeme cikány z domů, tak se utvoří gangy a budou vypalovat předměstí, to chceme? Na vyhošťování jsme moc malá země, v Rusku tam mají rozlehlou Sibiř a další oblasti. Badatel Čunek odsunul cikány do jiných oblastí a co dál.Občanská válka asi řešení není.

XY 15.1.2008 14:42

Re: Re: Dnes se divím se Vaším zmateným názorům

Pane Kličko, máte velmi zajímavé názory, s kterými rozhodně souhlasím.Paní Bobošíková je zcela mimo realitu.

nepolitik 15.1.2008 14:30

Bože, ta Biobošíková je ještě hloupější, něž

jsem si původně myslel. Napsat takový blábol by podle mého přítele mohla pouze perlička, která má ještě menší mozek než slepice. Já však tvrdím, že přirovnání Bobošíkové k perličce nebo slepicí je urážkou pro ty užitečné domácí ptáky, protože Bobošíková je prach obyčejná neužitečná, namyšlená a hloupá ženská.

Občan 15.1.2008 14:28

Článek jak z Rudého Práva

Paní Bobošíková volně kombinuje polopravdy, nepravdy a výmysly....hlavně jde o to - někoho poškodit a sám si na tom nahrabat politický potenciál...:-)

poddy 15.1.2008 14:13

Re: Lidovecké hrátky s hákovým křížem

chudáku....

Sv 15.1.2008 14:07

Lidovecké hrátky s hákovým křížem

Čunek, kdyby žil v třicátých letech 20.stol.by byl velmi populární u strany NSDAP a jejího vůdce.Pro něho je nevýhoda, že dnes již není možné lidi považovat za materiál. Jim kritizovaní romové jsou skutečně dobří i špatní. Nelze ale řešit romskou otázku tak jako nacisti. Nepřizpůsobivé Čunek vystěhoval ze Vsetína, to ještě šlo, ale pověsil je na krk jiným obcím. Jeho uvažování a činy jsou úplně v rozporu s lidskými právy. Přizpůsobivé by postupně zařazoval mezi ostatní občany, ale ty další co s nimi-asi koncentrák, a pak v duchu církevních tradic středověku asi "konečné řešení".Paní Bobošíková máte pravdu. Romská otázka nejde spravit jednoduchým řešením. Pryč s těmito populistickými směry, kterými  část KDU ČSL zaměřuje nevzdělaný člověk se svými hulvátskými přívrženci(viz někteří diskutéři) na okraj Evropy.  Jejich ušlechtilé názory by se líbily jen fašistům. Kdo není s námi, ať odejde.

Historik 15.1.2008 14:06

Re: Re: fakta mluví za vše

Tohle nemá chybu. Je to okamžitě aplikovatelné. Naši předci to mají vymakané.

mata 15.1.2008 13:58

Re: Re: Vždyť není sobota!

i duševní potrat musí dozrát. A tenhle blivajz vypotit byla asi fuška. Asi si stírá v Bruselu orosené čílko ještě teď

PRASI DENT 15.1.2008 13:46

MÁM ZA TO

Běžte se Bobo už vycpat s tím Čunkem a zalezte do skanzenu, ale ne blízko pokladně......

Bohata 15.1.2008 13:44

Re: Bobo

Milá paní Bobošíková.Dostala jste se do Bruselu a ležíte tam za peníze ,které si našinec nedovede představit na hromadě.Vyžíráte co se dá pomocí svých příbuzných.

Prosím sbalte si věci a táhněte do španělska na pláž.Tam si jakési peníze určitě vyděláte protože jste pěkná ženská a to se vždy cenilo a cení.

Prosím udělejte to ,určitě se Vám uleví.Předem děkuji.

Psí vrah Čumil 15.1.2008 13:41

Kdyby se totiž někdy stalo, že by „Čunkové“ získali v zákonodárných sborech většinu, měli bychom po Listině i po základních svobodách.

Možná pro potřeby čtenářstva mírně nadnesené, ale v zásadě pravdivé. On tenhle smrdutý luftík už zafoukal docela silně i z Institutu svatého Františka, či jak se ten spolek jmenuje, peticí D.O.S.T. Čunek jede ve stejných vodách.

Jura Jurax 15.1.2008 13:16

Re: Jsem rasista???

Jste rasista. Vy totiž chcete, aby se někteří cikáni vzdali své osobité kultury, jejímž výrazným rysem je parazitování na majoritě, a začali se živit prací.

Těm cikánům, co se prací živí, se hluboce omlouvám.

Jura Jurax 15.1.2008 13:13

Re: Ing.ekon.Jana Bobošíková

Ona to tají ... 8-o

Jura Jurax 15.1.2008 13:12

Re: Podívejte se také na tohle:

Pozoruhodné - když ve svém projevu použiju třeba kostky jsou vrženy nebo naše země nevzkvétá; též jsem zavrženíhodný opisovač a plagiátor? Nebo mám na konci projevu přečíst seznam pramenů?

Jura Jurax 15.1.2008 13:08

Re: Čunkovi jde především o to, aby se vrátil do doby vzrůstu popularity,

Jojo, a to je měl - přesně podle zákona, jak by se ostatně stalo "bílým" a ani pes by po nich neštěknul - vystěhovat na ulici?