1.6.2024 | Svátek má Laura


Diskuse k článku

GLOSA: Lesk a bída kurtizán počesku

Jako poslanec hlasoval Karel Schwarzenberg pouze ve 42,4 % projednávaných věcí, omluven byl v celkem 36,5 % případů hlasování, přítomen, ale nepřihlášen, byl ve 21,1 % případů. Jako senátor byl v letech 2004 až 2006 z celkového počtu hlasování 1582 nepřítomen 545krát a pak už to šlo ještě víc z kopce.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Vovák 18.1.2013 9:52

Re: Hrůza jímá Matějku

na druhé straně máte třeba Teslu Blatná, Becherovku... hru o majetek hlubocké větve - to je asi 40 mld šušní...

V podstatě si můžete vybrat, jestli dostanete facku pravou rukou, nebo levou. Dost mizérie...

J. Urban 18.1.2013 9:44

Re: no tak,

Trochu kravina, ne? Bylo to jako obvykle, každý z kandidátů dal hlas sám sobě, Karel měl navíc pro sebe 3 hlasy od prelátů a tím to vyhrál.

J. Urban 18.1.2013 9:41

Hrůza jímá Matějku

studený pot jej i ostatní klasohujery polévá při představě, že by se presidentem mohl státi Karel kníže Schwarzenberg. Proto volte spolu s modrooranžovou mafií Milouše Lukoiloviče Šlauforáda - volte Bamberg, volte Olovo, volte Kavana STB Kato, Vlčka, Srbu a oceňte těch 100 mlrd. Kč, které Šlauforád odpustil rusákům - za jejichž prachy teď může kandidovat třeba 1000x - a tím jsou proti němu řebíčkové a ratové jen příštipkáři.

V. Vovák 18.1.2013 9:36

Re: A co Zeman?

Asi jste to nezaregistrovala, ale ten článek je o Scharzenbergovi. Bylo by poněkud ujeté, kdyby nadpis byl o koze a článek o voze. Nemyslíte?

M. Pernický 18.1.2013 9:26

Re: Tentokráte nemohu souhlasit

 Četl jste znění opoziční smlouvy,jestli ne tak reagujete přesně tak jak antichartiste.Důsledky opoziční smlouvy jsou házeny na  Zemana,ovšem práce statních zástupců soudců a policie na všech úrovních v době platností opoziční smlouvy ,jakoby na korupci ,org . zločin a všechna negativa neměla vliv vždyt všichni chodili do práce,že by byli slepí?

P. Krešňák 18.1.2013 8:35

Re: Tentokráte nemohu souhlasit

Nevím, zkusil jsem a nic. Vážený pane Hejna, řekněte rovnou, že je Vám pan Zeman sympatický a je to. S panem Matějkou většinou souhlasím ale tentokrát asi panu Matějkovi nevadí ta skutečnost "opoziční smlouvy". Nedá se nic dělat.PK

K. Podroužková 18.1.2013 8:32

A co Zeman?

Pane Matějko, proč se se stejnou pečlivostí nevěnujete postojům Miloše Zemana? Pro co kdy hlasoval, čeho se zúčastnil a co prosadil? Anebo tady na slova dáte, zatímco jinde ne? Jen doufám, a to zejména sama kvůli sobě, že si jako novinář nebudete mít příležitost užívat Zemanův vřelý vztah k této profesi a k poskytování informací obecně. Z toho, co bylo na výběr (včetně Vašeho kandidáta) je kníže jediná slušná volba. Máte pravdu, nikoli podle slov, ale podle činů poznáte je...

J. Hejna 18.1.2013 8:17

Re: Tentokráte nemohu souhlasit

Možná by vám pomohlo, přečíst si ten článek ještě jednou.

J. Štrobl 18.1.2013 8:16

Hmm, vcelku slabé.

Nicméně zajímavé a poučné. Lidé se poznají vždycky nejlépe v situacích, když o něco jde. Nyní máme možnost si vybrat za prezidenta buď přítele mafiánů s podivnými kontakty na ruské tajné služby nebo demokrata. Pan Matějka si vybral a pro mne to znamená, že všechno co tady říkal byla jenom slova, kterým se nedá věřit. Vyvodím z toho pro sebe důsledky.

P. Krešňák 18.1.2013 7:51

Tentokráte nemohu souhlasit

Vážený pane Matějko, vše co jste napsal je pravda a jistě to čest panu Schwarzenbergovi nedělá. Přesto mám jeden důvod abych nevolil pana Zemana a volil pana knížete. Pan kníže je spoň demokrat ale pan Zeman svým krokem podepsání "opoziční smlouvy" totálně popřel jeden ze základních atributů demokracie a to volnou soutěž politických stran. Děkuji, nechci člověka který není demokratem a jistě hrozí, že jeho názory mohou demokracii minimálně uškodit. Pro mě je tedy se všemi chybami lépe volit svobodu a demokracii.

Krešňák Petr

I. Lyčka 18.1.2013 7:47

Re: ach jo

Nevšimnul jsem si, že by pan Matějka nějak agitoval pro M. Zemana. Jen zmínil, proč ne pana Schwarzenberga. Není jeho vina, že se rozhoduje mezi těmito dvěma. Jsem na tom stejně, nemusím jednoho ani druhého, takže mám dilema, koho volit a jestli volit.

E. Sevrát 18.1.2013 7:27

Re: Doufal jsem, že aspoň pan Matějka bude mít rozum

Vřele souhlasím.

H. Grúbr 18.1.2013 5:42

Doufal jsem, že aspoň pan Matějka bude mít rozum

a jsem rád, že mě nezklamal.

J. Kulišek 18.1.2013 4:10

ach jo

Ja mel dojem, ze pan Matejka se vydava spise za konservativce a spise pravicove zamereneho. No zrejme se pri zname kulatosti svete pravicaci casto setkaji s levici ve stejnych nazorech. Takze mu preji v jeho agitaci za zvoleni soudruha Zemana, hodne zdaru.

R. Szewczyk 18.1.2013 0:49

no tak,

tradice prapodivných voleb hlav státu má u nás velmi dlouhou tradici,vzpomenu zatčení poslance Sládka,Co se týče jeho jasnosti,jistě vzpomene na německo-lucemburského spoušlechtice Karla 4,otce české vlasti a nejvýznamnějšího čecha,jenž byl třeba zvolen císařem jen pěti ze sedmi,takže císařem nebyl,aby byl tak změnil zákony a zbytek podplatil,takže proč to divení se !