30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

GLOSA: Klausův kanár

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
wotan 1.12.2008 11:47

Euroskeptik

Hradní pán to má těžké- nic se mu nedaří- Bém nebude vládnout ODS, Lisabon bude, tak co založit Spolek česko- irského přátelství v čele s posledním českým Druidem Klausem- a heslo Keltové všech zemí spojte se- jsme Euroskeptici;-€

Budiš 30.11.2008 21:30

To co nám předvedl

byl skandál.

stip 30.11.2008 20:21

Vernere, tohle není Rudé Právo

Není rozhodující, jak logicky, správně, s pochopením, výmluvně verner píše. Ať je to cokoli, ať to zdánlivě vypadá jako bychom si něco z toho nakonec i my mohli myslet, nevěřte mu. Cílem je vždycky vláda jedné strany, fronty před prázdnými krámy, výjezdní doložky, domovní důvěrníci, černé křížky na nástěnce, když zapomenete pionýrský šátek atd.atd. Že zase přeháním? povíme si to, pokud se voliči nevzpamatují.

Karel K 30.11.2008 19:43

Re: Jak si všiml

Klaus a český? Vždyť se málem Rusákům ještě omluvil za jejich invazi v roce 1968. Tomu říkáte hrdost? A o tom lezení někam nemluvte, vy jste zřejmě vybral ten zadek na Hradě. Klaus je prostě už senilní   - nevadí mi ty jeho řeči děda Vševěda, stejně už ho v cizině neberou vážně, ale to, co dělá. Privatizaci zmrvil - jako ekonom musel vědět, že jeho chyb využijí spekulanti - a teď chce radit Evropě, jak čelit krizi? Vlastní stranu podráží v té nejhorším době, jen aby si namasíroval svoje ego?

  No nic, dejte si ten jeho savtý obrázek  se na noční stoleček, k ničemu jinému už stejně nehodí. A dejte si tam i kapesník, ať si nepropláčete peřiny. 

Liška 30.11.2008 18:54

Re: Jak si všiml

Karlíku,on ten stařičký mocnář je nejen všímavý,ale také český a proto pochopitelně chce aby v té Evropě bylo něco po našem  jěště to nemusí znamenat,že myšlenkově právě jako vy,musí pro dobro někomu někam lézt.Zrovna,jako můj jmenovec!Někteří lidé mají svou hrdost i když to vypadá z určitého pohledu pitomě.O ostatním,co píšete,nespekulujte,je to mimo Vaše možnosti!

Karel K 30.11.2008 16:33

Re: Jak si všiml

No on je stařičký mocnář všímavý, zrovna  jako Vinnetou. Jenže když se budeme izolovat od Evropy, tak nás ta nebude ani muset Rusům prodávat, Rusko nás schlamstne samo, jako už sežralo kus Gruzie. A nepomůže mu ani je podrazácká euro-sklerotická strana, kterou už asi bude dirigovat z Bohnic.

janoryna 30.11.2008 16:31

Re: Janoryno,

já jsem proti LS jako vy. nebylijsme tam spolu ?

Gaston 30.11.2008 15:18

Re: Je to úsměvné

No tak jo. Tak jsem gigant;-P

Gaston 30.11.2008 15:14

Re: Mr.Verner opět nezklamal

To ale není pravda. Při každém rozjezdu takové fabriky už scházeli zaměstnanci. nevzpomínáte si? Kde by se ti cizinci (Vietnamci, Mongolové Ukrajinci ..) tady najednou vzali a jak by se tu živili. Kdo ví jestli tohle všechno už nebylo předem zinscenovaný, aby si firmy nahrabaly ( na levné pracovní síle z těchto zemí) rovněž tak pracovní agentury  nahrabaly ( které tyto síly dovezou) a jen stát zůstal takovej blbej, a místní chudobní. Trošku to sice možná přeháním, ale divný to je....

Esmerald 30.11.2008 14:56

Re: Pražský Caligula rajtující na svém hřebci Incitatovi.

OPRAVA !!!!!!!!!! ..........Svatováclavskou korunu........, samozřejmě.

Esmerald 30.11.2008 14:50

Re: Jak si všiml

Nezakopl jste o koberec někde blízko regálu, čtenáři ? Je to soutěž o nejpitomější konspirační teorii ?

Esmerald 30.11.2008 14:34

Pražský Caligula rajtující na svém hřebci Incitatovi.

Nedávno jsem znovu shlédl tu jezdeckou sochu, která je stále k vidění v pražské Lucerně, ( utíkejte si ji vyfotografovat, zřejmě brzy záhadně zmizí a vinu ponese neviditelná tržní ruka Romů ); tu, kterou studenti představili jako jezdeckou sochu velikána české historie V. Klause, sedícího na chcíplém koni nohama vzhůru. A napadla mne paralela s římský císařem Caligulou. Prosím, čtěte sami zde: http://ireferaty.lidovky.cz/?tit=Caligula&ss=2360&id_sekce=100&str=clanek.

Kromě toho, že Livie byla tehdy Caligulova babička a ne to co známe dnes je ta paralela, včetně jakési poruchy osobnosti, intrikářství a chorobné mocichtivosti velmi působivá, včetně jeho hřebce, který se dnes jmenuje Bém a ne Incitatus. Otřesné, jak se dějiny zákonitě opakují. Umožněte, aby si císař evropský a král český a rytíř blanický, Václav " Caligula " Klaus, konečně nasadil na svou hlavu tu svatovítskou korunu, sám, třeba jen na chviličku, někdy v noci, kdy brouzdá chodbami hradu bezespánku sám; jsou sice okolo té koruny nějaké pověsti, ale.......!     

čtenář 30.11.2008 13:47

Re: Vysvětlení

Ty úplně malé, které L. smlouva naopak oproti Smlouvě z Nice zvýhodňuje a jejichž hlasy se dají snadno koupit relativně snadno různými výhodami právě proto, že jsou malé. L. Smlouva zásadně při hlasování poškozuje středně veliké státy včetně ČR, Polska a Irska.

Vlado Z 30.11.2008 12:39

Vysvětlení

Jelikož jsem LS ještě nepřečetl do konce,můžete mne upozornit na tu část, která dává mnochovské čtyřce tak neobvyklé pravomoci? Jediný většinový princi,který lze při hlasování uplatnit vyžaduje současně hlas 55% členských států s 65% obyvatelstva. Druhá podmínka je splněna, ale co ta první? Kterých 10 dalších států se k nim přidá?

čtenář 30.11.2008 10:02

Jak si všiml

Klaus, Lisabonská smlouva dává mnichovské čtyřce v EU Anglie-Francie-Itálie-Německo do ruky nástroj, jak nás snáze prodat Rusům. Jelikož ta visí díky své idiotské  zelené politice hlavně v Německu na ruském plynovodu jako na pupeční šňůře a zmáhající se Rusko se bude v první řadě předevím snažit obnovit svou bývalou sféru vlivu, není takový "obchod" vůbec vyloučen. Ostatně, předvedli to už v případě Gruzie, kdy v Bukurešti rozleptali snahu USA dát Gruzii a Ukrajině závazný časový plán přístupu do NATO.  Gruzii před úplnou okupací zřejmě zachránily jen nedávno zřízené vazby na USA, včetně US vojenské přítomnosti na jejím území. U nás by podobně mohl zafungovat radar v Brdech. Topolánek pravděpodobně, co se týče bezpečnosti země, na radar vsadil a domnívá se, že nás ochrání nejen před Rusy, ale i před příliš vstřícnou politkou EU vůči Rusku a proto už se nechce dál o Lisabonskou smlouvu hádat.  Klaus naproti tomu nechce mnichovské čtyřce tento klacek na své východní sousedy dopřát. Co se týče ústavního soudu, má jasně lepší složení, než míval za Havla, ale od p. JUDr. Rychetského ("Snad nechcete opakovat směšnou tezi, že to, co se ukradlo, se má vrátit") stejně nelze čekat zázraky.

Niky 30.11.2008 9:32

Re: Vencu Putinoviče

Ten debil kmet to neví.

yorik 30.11.2008 9:18

Re: Vencu Putinoviče

Nesmíte být závistivý. Zaskočte si do Paříže. Nicolas vám dá Lisabonskou čestnou legii. Cestou se zastavte u paní Merkel, ta vám dá záslužný Lisabonský kříž a budete jak ten kuchař z pohádky. Budete mít řády dva.  Vaše duše dojde klidu a" Vencovi "odpustíte toho Puškina.   A propó, víte kdo to byl? Ten Puškin. ;-) 

jirka.s. 30.11.2008 9:01

Re: Mr.Verner opět nezklamal

Copak o to, zbavit se "tisíců polovzdělaných zavšivených gastarbatrů z blízkého i vzdáleného Východu"  není celkem žádný problém!!! http://domazlicky.denik.cz/ekonomika/propousteni_krize_cesko20081114.html

Horší je, že nikdo nezná způsob jak se zbavit podobných zhovadilců jako jsi ty, juste! ;-(

kmet 30.11.2008 4:11

Re: Janoryno,

Vás pustili odkud??

kmet 30.11.2008 4:07

Re: Vencu Putinoviče

pomátlo udělení Puškinovy ceny za vzornou propagaci Ruska ve světě. Všímejte si, jak se od té doby nacionalisticky vyhranil!  Navíc ho uráží, že mimo Slovenska, Srbska a Ruska nikam není oficiálně zván. Není schopen pochopit, proč!

kmet 30.11.2008 4:03

Re: T.j. špatné vysvědčení pro

Vencu Putinoviče, který přece všechny soudce Ústavního soudu vybral a jmenoval!!! Teď, když jednou hlasují v rozporu s jeho názory, jsou špatní? Proč mu nevadilo, když stejný soud jednal s předsedou vlády a ministrem zdravotnictví jako se školáky? To držel, dejme tomu, ústa!!!

kmet 30.11.2008 4:00

Je to divná "fronta"?

Nikoliv, opakuje se ta, co vytvořila i neslavný Košický vládní program. Čeští nacionalisté, komunisté, Moskvou placení, vše v jednom šiku.

Realista 30.11.2008 2:13

100% souhlas

Ústavní soud je panoptikum soudruha Rychetského...

just 30.11.2008 1:41

Re: Mr.Verner opět nezklamal

Mně zase vadí megalomanství blba Topola a jeho korupční vlády, která do ČR natahala tisíce polovzdělaných zavšívených gastarbatrů z blízkého i vzdáleného Východu, kterých se při dnešní stagnaci ekonomiky už nikdy nikdo nezbaví. Ještě další generace budou tuto naprosto nekompetentní vládní chuntu proklínat ...

. 29.11.2008 21:20

Že vám není hanba , Vernere!

Pak ale nechápu, soudruhu Vernere, proč s občany US, v čele se soudruhem Rychetským, sehrál to falešné divadlo, když v předvečer rozhodnutí ještě do kamer páni soudci tvrdili, že si berou noc na to, aby zvážili prezidentovy připomínky. Do hodiny však opustili US, aby pak hned zrána přečetli dávno již připravené resumé.  A není vám také soudruhu Vernere divné, že to jejich rozhodnutí bylo tak moc jednohlasné? Jestli je vám sympatické stádní chování, tak mne tedy ne. Já v tom nátlaku na jednomyslný souhlas se vším, co nám přikáží v Bruselu, vidím čertovo kopýtko. Proto s váháním prezidenta souhlasím. On totiž podepisoval přístupovou liistinu do EU, která měla zcela jinou formu, jestli jste se soudruhu Vernere toho nepovšiml.

Pája 45 29.11.2008 20:54

Re: Petr Vileta, balík z Plzně

Máte v tom zmatek, pane "Petře Vileto", už se skoro 20 let neemigruje, prostě se odstěhujete tam, kde vás vemou a tam budete žít. Tak vo co gou?

Vlali 29.11.2008 20:47

taky jste si všimnul

Jak si poslední dobou notuje VK s komunisty a "národovci". To bude tou mírou demokracie již náš prasiden tak vyznává. Inu svůj ke svému.

probuzený 29.11.2008 20:42

Re: senilní stařík už není schopen vykonávat funkci prezidenta

Kdo nejde s námi jde proti nám. Evropu si bourat nedáme, Snrt zrádcům, také vám to něco připomíná!

hanibal 29.11.2008 20:37

Re: Někdy i "prohra" je výhrou

Kampaň  pro Eu je finančně velmi výhodná, Karle to není hloupost, to je novinářská vy  ču  ranost. Ještě, že máme net.

hanibal 29.11.2008 20:35

Re: Proč je směšné číst něco, co mám podepsat ?

Svaťa si myslí.že jsme stádo tupých hovádek. Neskutečná drzost vůči nám všem. děkui v. K. Kdo mi co řekne o Wernerovi, proč bych mu měl věřit. V.K je transparentní, chvála bohu za něj. Kdo už nám tady vysvětluje co má VK mluvit??