3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

GLOSA: Klause už nelze brát vážně

14. června 2005 Václav Klaus prohlásil v Kyjevě u příležitosti prezidentské večeře v Domě Horoděckého Ukrajinu za zemi, „která je nám mimořádně blízká a s níž nás pojí více než tisíciletá tradice vzájemných vztahů“.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Š. Hašek 13.9.2014 10:11

Re: Bývalý disident opět žvaní.

Dosti drsně vyjádřeno (Frank51), ale máte recht, oni ti bolševičtí pravdoláskaři (Uhl, Šabatová, Šiklová, bylo jich tam 70 procent a tvářili se, že nejsou komunisty ani náhodou -  a s nimi i Urban) myslí, že jim patří svět.

Pomalu vyplouvá na povrch, že realista je Putin a Rusko. Srovnej se zadluženým slepencem Ukrajinou a jiným, za dluhy drženým jiným slepencem,  EU. V tom ale lítáme taky.

J. Hlubek 13.9.2014 10:03

Re: Demokratické je to, co je pro nás výhodné

Pan Miroslav Zikmund? Nebyli jsme spolu na vojně v Poličce?

Š. Hašek 13.9.2014 10:01

Re: Demokratické je to, co je pro nás výhodné

Souhlasím s Vámi, pane Zikmunde.

Ona ta politika je opravdu ohebná.

Já si snad najdu, jak reagoval pan Urban, když se v "zájmu nové Evropy" parcelovalo Srbsko. Rozuměj, když se první (a sakra sofort) podepsali Kosovo Němci. Proč asi?

P. Vítek 13.9.2014 9:59

Re: Pane autore, nejste už fakt trapný ?

To je mismas v hlave....takovi jako jste vy(co maji mismas) doplati nejvic na pad socialistickeho experimentu eu..Jeste budete prosit o pomoc lidi,kteri maji pravdu a budou vedet,jak z toho srabu ven.Klaus bude jeden z nich.

P. Lenc 13.9.2014 9:58

Re: Demokratické je to, co je pro nás výhodné

No, po tomto slintu je opravdu zbytečné na vás reagovat.

Z. Baldova 13.9.2014 9:57

Pane P. Lenc

Presne souhlas

M. Smidova 13.9.2014 9:55

Re: Divite se?

Pane Prošek můžete mi prosím říct co má "klausovka" pakliže tím myslíte pí.Kaniokovou společného se Slušovicemi? Podle indícíí jsem si spíše představovala, že patří mezi Grebeníčkovi zaúkolovaná spící děvčata a je od Ostravy. Děkuji za odpověď.

Z. Baldova 13.9.2014 9:55

Re: Demokratické je to, co je pro nás výhodné

Kolik to je ta spusta co o ni pistete? Pan Urban jen pripomel lidem to co pan Klaus prohlasil ....Je videt ze Klaus uz si nepamatuje co kdy a kde prohlasil  Spatny agent Moskvy co uz nepamatuje co kde rekl a ze si vzdy protirecil

J. Hlubek 13.9.2014 9:54

A opět má pravdu

Pokud to řekne obyčejný plebejec, jako já, tak to projde bez povšimnutí.

A. Špronglová 13.9.2014 9:41

Re: Pane autore, nejste už fakt trapný ?

Pro levičáky je dle Ms. Kaniok rozkoší si kopnout do psychopata a narcise. Jak přišla na to, že za tím jednáním a rozkoší musí být jen a jen levičáci zůstává záhadou. Jeji aktvistickou povinností zase je, si při každé příležitosti kopnout do EU. Co vyčítá druhým /rozkoš do někoho - něčeho kopat, v tom sama přímo vyniká. Přitom si nechce uvědomit, že ani ona, ani zmíněný psychopatický narcis a ekonomická nula, dávno projdou komíny ale EU tady bude navzdory jejich snům existovat dál vzdor propagaci jejich kolaborantských názorů a jednání ve prospěch Kremlu.

Z. Baldova 13.9.2014 9:39

Re: Je to velmi jednoduché

Pane P. Hofman  presne jste to napsal to vite takovej zmetek jako ten komunista  svobodnej ten jen peni kdyz cte pravdu

Z. Baldova 13.9.2014 9:37

Re: Je to velmi jednoduché

Za to Vy toho vite huculo z Trbolšan

Z. Baldova 13.9.2014 9:36

Re: Bývalý disident opět žvaní.

Soudruhu   co chce byt zenaty  tykat muzete jen u Vas na schuzi KSCM,  Prechytralej  blbe3cku jako Klaus

P. Manda 13.9.2014 9:31

Re: V. Klause si vážím

A vy ?

P. Manda 13.9.2014 9:30

Re: Trapná jste vy, Klausomilko

zalez hilgo

P. Manda 13.9.2014 9:29

Re: Cha Cha Cha hi hi hi

tak kampak vy dvě ? emigrantka a hlupačka.

P. Manda 13.9.2014 9:28

Re: Je to velmi jednoduché

ty víš vše právníku z Vokovic.

P. Manda 13.9.2014 9:27

Re: Bývalý disident opět žvaní.

ty máš co říkat, hlupačko

Z. Baldova 13.9.2014 9:21

Re: Bývalý disident opět žvaní.

Jeden opilec natahl backory  sice nevim ktery,ale bezpecne vim ze jeden trotl a hulvat zde zustal a dal jsi nick  Frank51   burane

M. Zikmund 13.9.2014 9:11

Re: Demokratické je to, co je pro nás výhodné

No samozřejmě, že vládní budovy v Doněcku a Luhansku obsazovali Ukrajinci, kdo jiný. Stejně jako předtím Ukrajinci obsazovali vládní budovy v Kyjevě, vyháněli nepohodlné poslance z parlamentu, stříleli do demonstrantů i policistů současně,vypíchávali oči policistům. Ukrajinci nosí nacistické helmy,  sestřelují letadla a střílejí Grady na ukrajinská města. To je reálná občanská válka na Ukrajině, která má nějaký začátek, ale snad je jasné i Vám, že obsazování vládních budov v Doněcku tím začátkem rozhodně nebylo, naopak bylo reakcí na události v Kyjevě. Obě strany konfliktu mají své podporovatele a nepochybně inspirátory ze zahraničí, kteří konspirují, ovlivňují složení vlád, dodávají finance i zbraně, poradce a Rusko povstalcům dodává i vojáky. O tom všem není pochyb. To jen naše mediální propaganda si vybírá vždy jen tu jednu potřebnou  polopravdu. Rusko není mírumilovné a ani není bez vinny, ale USA+EU v tomto směru nemají Rusku co vyčítat, protože jejich vina na tomto marasmu není o nic menší.

P. Lenc 13.9.2014 8:30

Re: Demokratické je to, co je pro nás výhodné

A to pane Zikmunde myslíte opravdu vážně?Oni to byli Ukrajinci, kteří obsazovali se zbraní v ruce policejní stanice, úřady a vládní budovy na východní Ukrajině?Byli to snad Ukrajinci, kteří obsadili Krym?A o jakém puči to vlastně mluvíte.O tom, jak Janukovič "hrdinně" v noci prchal vrtulníkem do Ruska poté, co mu věrné jednotky policie střílely do lidí?Já vím, to všechno je v režii EU a hlavně CIA, kteří jsou váleční štváči, kteří chtějí "zničit" to mírumilovné Rusko, jemuž vládne nesmírně "demokratický" kágebák Putin.Čekám, kdy začne vyznamenávat vojáky, kteří přece na Ukrajině "nejsou a nikdy nebyli" za "profesionálně odvedenou práci" jako v případě Krymu.Myslím si, že pořádné "drcnutí" potřebujete vy.

S. Netzer 13.9.2014 8:24

Re: V. Klause si vážím

Koho to zajímá?

S. Netzer 13.9.2014 8:22

Trapná jste vy, Klausomilko

S. Netzer 13.9.2014 8:20

Re: Cha Cha Cha hi hi hi

Bolšeická sebranka drží spolu.

M. Zikmund 13.9.2014 7:41

Demokratické je to, co je pro nás výhodné

To je asi tak podstata "demokratického" uvažování pana Urbana, jak vyplývá z jeho článku. Demokratickými silami zjevně myslí pučisty, opírající se o nacionalistické a extremistické síly. Ukrajina mohla vstoupit do EU i NATO, ale musela by se o tom rozhodnout sama a demokraticky - t.j. vnitřním demokratickou diskuzí a volbami, jejichž tématem by byla tato otázka. Pak by to mělo smysl. Jenže k tomu nedošlo, nedali jsme dostatečnou nabídku pomoci a Janukovyč podepsat přístupovou smlouvu odmítl. Západní část Ukrajiny společně s EU to tedy "vyřešily" pučem a daly východní části země jasný signál - politika se řeší silou. To bylo pane Urbane to "drcnutí".

Spousta lidí si přála přechod UA pod EU, ale smysl by takový přechod měl jen tehdy, když by to bylo výrazně většinové rozhodnutí celé země, uskutečněné demokratickým mechanismem. Majdan ale takovou možnost zrušil a vyvolal tím občanskou válku. Demokracie je dodržování určitých principů, nikoliv etablování vlád, které nám jdou na ruku. Měřitko pana Urbana je však evidentně to druhé.

13.9.2014 7:39

Bývalý disident opět žvaní.

Pane Urbane, vás nelze brát vážně a ostatně celou tu tkzv. disidentskou chátru. To budete do smrti uvádět všude, že jste kdysi býval disidentem? To je jako nějaký nový titul jako třeba národní umělec? Bez ohledu na Klause už řada lidí u nás pochopila, že právě ta vaše disidentská sakumpačka je to pravé zlo. Jeden prolhaný opilec sice naštěstí natáhl bačkory, ale jeho pohrobci se o to více snaží.

P. Hofman 13.9.2014 6:56

Je to velmi jednoduché

V roce 2005 dostal Klaus z Kremlu jedny notičky, v roce 2014 prostě zase jiné. Vždyť "eto naš čelověk iz Pragi" !!!

J. Humpolík 13.9.2014 6:49

Pořád dokola

Člen komunistického spolku Obroda. To mluví za vše.

Z. Baldova 13.9.2014 5:44

Cha Cha Cha hi hi hi

Je az k smichu jak  tady  pucflekove se snazi Klause ocistit a zavadet  clanky   na druhou kolej viz Mrazek ...Klaus asi kdyby  nekoho zavrazdil ,  tak by zde jeho pucflekove  napsali ze to udelal ve prospech CR  Autor z casti odhalil Klausovo jeho povahu ze pracuje na zpusob kam vitr tam plast

 Klaus neni zadny profesor a to uz vubec ne mudrc Klaus je obycejna vyzirka naroda a velky podvodnik  ktery on  a jeho rodina  zije na ukor hlupaku kteri co se tyce jeho povahy maji o nem klapky na ocich  .... ( Pane Mrazku tomu jak rikate Kaaaarl  tomu se ubozak Klaus nemuze postavit ani k pate)  Dobrou noc.

J. Mrázek 13.9.2014 5:08

Fendrych, Doležal, tenhle, Kááárl...

A všichni jdou spolem, za tím prvním...Obamou ....:-). Omlouvám se tímto lidové tvořivosti za prznění pořekadla, které bylo nutno modifikopvat na současný tristní intelektuální stav lidstva a jeho rádoby představitelů. Jestli nás pozorují ufouni, tak o výsledném rozhodnutí netřeba pochybovat: Recyklovat na kompost ......