5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

GLOSA: Klause už nelze brát vážně

14. června 2005 Václav Klaus prohlásil v Kyjevě u příležitosti prezidentské večeře v Domě Horoděckého Ukrajinu za zemi, „která je nám mimořádně blízká a s níž nás pojí více než tisíciletá tradice vzájemných vztahů“.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Baldova 13.9.2014 16:12

Re: Vsichni zavistivci=lide neschopni vydelat prachy

P. Maleček  Jasne  dnes uz se d9bre vi za koho tajny komous Klaus pracuje

S. Netzer 13.9.2014 16:45

Re: Vsichni zavistivci=lide neschopni vydelat prachy

Co jsem během mé nepřítomnosti zmeškala!

Druhý Fierlinger?

Z. Baldova 13.9.2014 16:10

Re: Vsichni zavistivci=lide neschopni vydelat prachy

protoze jim nici jediny mozny zdroj jejich obzivy=socialismus. to jako ten co se s komunisty malem objima Klaus? Klaus  nici zdroj obzivy socialismus ten co za komousu si jezdil studovat do USA a byl  nejvetsi splhoun a trikrat podaval prihlasku do KSC ,tak ze nejen Matuska je strelenej do makovice ale Vam osle vybuchl na te Vasi komunisticke hlave granat..

Z. Baldova 13.9.2014 14:51

J. Matuška

V deseti bodech dokázali Klaus a Weigl říct o Ukrajině podstatné - do puntíku se prorocky ve vývoji strefili...Vas asi nekdo strefil do hlavicky  kdyz toto zde napisete

P. Vítek 13.9.2014 14:58

Re: J. Matuška

Baldova mas chlapa?(jestli jo ,tak toho bych teda chtel videt!)

A nejvic nechapu,jak ses naucila zapnout komp!

Z. Baldova 13.9.2014 16:05

P.Vitek

Ja muzu mit chlapu na kazdem prstu deset ....Horsi je to s Vami soudruhu vy asi muzete se pochlubit jen s nekterema co mate v ustredi KSCM jsou tak zvane Vase duchny od 70 nahoru dedku smrdutej Vas ja zase na rozdil od Vas videt nechci  Udelalo by se mi spatne videt chatrajiciho komunisty s protezou a s plenama  Tykejte si laskave tem 70 letym duchnam co mate ve strane chudaku...

J. Václavíková 13.9.2014 22:58

Re: P.Vitek

:-)

Z. Baldova 13.9.2014 14:41

E. Sevrát

Za to Vy jste dotahl az k malte Vy chudaku sesrate

J. Matuška 13.9.2014 12:58

Co dokáže nenávist? Stačí si projít "diskusemi" na Netu.

Pro ještě větší potěšení lidem "zvláštního ražení" přidávám odkaz: http://domaci.eurozpravy.cz/politika/102122-recesiste-si-utahuji-z-klause-otevreli-mu-knihovnu-blob/

V Brně mají v dehonestaci prezidenta Václava dlouhou tradici. Divadlo Feste dokázalo zařadit do svého repertoáru "pohřbívání" Václava Klause ještě za jeho života.

Proč mnozí lidé nemohou VK ani cítit, aniž by si vzali do rukou jeho knížky, podívali se na jeho webové stránky, seznámili se s články atd.? Protože je jim nesympatický, připadá jim arogantní apod. Snad nejvíce je ale štve, že Klaus má nakonec téměř vždy pravdu. Zjistil jsem za více než 20 let, že se s Klausem nemýlím. /Pro pobavení mých "přátel" na Virtually a NP dodávám, že je mou KOTVOU a mým GURU :-)/

Často opakuji, že tato osobnost je srovnatelná pouze s TGM, Benešem... Sleduji publikační činnost IVK a jsem nadmíru spokojený. Stačí se např. seznámit s politickým komentářem IVK č.19 z 21. února s názvem K SITUACI NA UKRAJINĚ /http://virtually.cz/journal/?q=ivk-k-situaci-na-ukrajine/. V deseti bodech dokázali Klaus a Weigl říct o Ukrajině podstatné - do puntíku se prorocky ve vývoji strefili...

Připomenout Klausovu zásluhu o pokojné rozdělení Československa je dobré právě v současné situaci na Ukrajině. Bohužel, Ukrajinci nemají srovnatelného Klause, ale ani Václava Havla. A ani zakladatele podobné strany jako je ODS... Bunga bunga!

Z. Baldova 13.9.2014 14:49

Re: Co dokáže nenávist? Stačí si projít "diskusemi" na Netu.

Zasadne  o jeho  knizky se zajima jen par lidi Vaseho druhu. Pro me osobne je dulezite jak se tento spisovatel zvastu  choval a co delal.... na jakych podvodech se podilel a ziskaval majetky Stalina take opevovali a to byl nejhorsi hromadny vrah nevinnych lidi Klaus nikoho neposlal na smrt;ale na rozdil Stalina dal amestii nejvetsim zlodejum a hlavne podvodnikum jako jejich pritel  Take se usmiva dnes s jeho soudruhem Jakesem na pohrbu on vi moc dobre kde se ma ukazat. To chcete pane J. Matuška aby od takoveho cloveka ctli lide knihy?  To jsou ted lezaky za 3 koruny jedna ..

V. Mlich 14.9.2014 17:30

Klausovy majetky

Už jsem to slyšel často, jako Klaus oběma rukama krade, ale kromě propisky nikdo nevzpomene žádný konkrétní kus majetku typu Čapí Hnízdo, nebo aspoň vilku na Floridě.. Co ten Klaus s těma prachama dělá? Snad je nedrží v trezoru jen kvůli tomu, aby si v nich občas zaplaval.

P. Vítek 13.9.2014 15:08

Re: Co dokáže nenávist? Stačí si projít "diskusemi" na Netu.

Se divim,ze ma Klaus vubec tu trpelivost a je JEN arogantni.Nektery novinare a levicove by mel primo kopat do ri.ti.Sama pololez,podrazy,vlastni polivcicky,pomluvy,chucpe....oni ti smradi presne vi,ze ma pravdu,ale jejich netalent by je v normalnim kapitalismu(bez privlastku) neuzivil.Tak lzou v pudu sebezachovy a ambicioznosti.Sedet v teplem statnim kanclu a zvastat bez odpovednosti-to je jejich sen.A vytvaret VIZE....to je zivot panecku.Nejhorsi je,ze jsou jich plne katedry a oblbuji mlada blba kurata.

B. Hamáček 13.9.2014 15:23

Re: Co dokáže nenávist? Stačí si projít "diskusemi" na Netu.

Ono možná nebýt Klause a Mečiara nebylo by rozdělení ČSFR , ale oba byli hladoví po funkcích a chtěli být první ! Celá Klausovic rodinka při presidentských volbách provedla podraz par excelence , to je objektivní pravda , ani nemusím být příznivcem KS . Opoziční smlouva byla taky pěkná... ! Tak vážně nevím , za co bych ho měl chválit !

M. Prokop 13.9.2014 18:11

Re: Co dokáže nenávist? Stačí si projít "diskusemi" na Netu.

S Benešem ne.

Beneš v podstatě žádnou svou myšlenku neměl.

P. Khail 14.9.2014 9:53

Re: Co dokáže nenávist? Stačí si projít "diskusemi" na Netu.

Bez Beneše by po válce nebylo Československo. Takže ten kdo nemá myšlenky je někdo úplně jiný.

J. Urban 13.9.2014 22:46

http://virtually.cz/journal/?q=ivk-k-situaci-na-ukrajine/

ty woe, to je jak když to opsali od Adolfa a Pepy Goebbelse, jen místo ČSR píšou Ukrajina, místo Němci a Německo Rusové a Rusko - to nedokázali vymyslet něco vlastního?

V. Mlich 14.9.2014 17:25

Přesně

Dost lidí nesnáší, když je někdo chytřejší, a když se to i neustále potvrzuje. Kromě toho Klaus má tu smůlu, že jeho sebevědomí působí na nškoho arogantně, takže ho nemají rádi ani lidi, co jinak nejsou s to pochopit, že má pokaždé pravdu.

E. Sevrát 13.9.2014 11:39

Václav Klaus patří k velikánům

české-československé historie.A to mu nemohou mnozí jeho kritikové odpustit.Oni ničeho nedosáhli, ničeho již nedosáhnou a tak jenom závidí.Bývá to obvyklé,zvláště v ČR.Velikáni našich dějin jsou vždy doceněni,až několik desítek let po smrti.

S. Netzer 13.9.2014 11:56

Re: Václav Klaus patří k velikánům

:-))))

Perlorodka opět porodila.

P. Vítek 13.9.2014 15:12

Re: Václav Klaus patří k velikánům

Netser..hodnota tve poznamky je 0.Bez vtipu,bez udernosti,bez talentu.Pomlacena prazdna slama ...dobra tak pro podelany dobytek

P. Vítek 13.9.2014 15:14

Re: Václav Klaus patří k velikánům

Smysl tvych priZpevku Netser?O co ti vlastne jde,nez o to mit posledni slovo,at je to cokoliv?

S. Netzer 13.9.2014 15:21

KOMU TO TYKÁŠ, SPRATKU?

E. Sevrát 13.9.2014 16:22

Re: Václav Klaus patří k velikánům

A ropucha pukla závistí.

S. Netzer 13.9.2014 16:49

Re: Václav Klaus patří k velikánům

Myslíte, že vám závidím, že jste "bohatší člověk"?

:-)))

E. Sevrát 13.9.2014 18:15

Re: Václav Klaus patří k velikánům

Ne, ale nemám důvod jako "perlodka" házet perly s-ropuchám. Ale, závidíte Václavu Klausovi, to je klausofobie,čirá patologická nenávist bez hlubšího důvodu. Jako smažka Sohorová-Baldová. Koneckonců s ní častou souhlasíte, i to o něčem svědčí.

Z. Baldova 13.9.2014 18:41

Re: Václav Klaus patří k velikánům

Soudruh Klausuv pucflek SESRAT pridavac malty se  vyzvanil

Z. Baldova 13.9.2014 18:15

Pridavac malty trubka E. Sevrát

Nekomu nadava do ropuch  chudak..... Patri do tymu Janysky a Matusku a potrhelho Vitka Klaus  tajny agent a bezpecne kovany  komunista  se zase odkryl na pohrbu komunisty cis.jedna a libal se s Jakesem Tak ze  Klaus a pravicak:):  k smichu je to bolsevicka krysa jako tech par petrolinu co ho zde opevuji

J. Lepka 13.9.2014 12:42

Re: Václav Klaus patří k velikánům

Zkuste si prostudovat Murphyho zákony, jmenovitě ten o kariérním postupu. Tam konkretně zjistíte, že každý jedinec stoupá po kariérním žebříčku tak dlouho, až dorazí na místo, na které nestačí. A teď otázka : Byl jeho vrchol ministr financí nebo republikový premiér, který s Mečiarem upekl rozvod???

J. Kyselková 13.9.2014 18:45

Re: Václav Klaus patří k velikánům

Václav Klaus je velmi vzdělaný, moudrý a statečný člověk, na kterého nikdo z nás nemá. Někteří nemajíi schopnost jeho realismus a myšlenkový potencionál ocenit. Mnozí však chápou význam jeho snažení. Někteří z nás jsou mu i neskonale vděční.

J. Farda 13.9.2014 11:17

Výroky pana Klause

A co třeba jeho památné "Jen více takových Kožených!" No, a k výše uvedenému nelze jinak než konstatovat s Rudým Právem, "Masky spadly!"