19.5.2024 | Svátek má Ivo


Diskuse k článku

GLOSA: Klaus velezrádcem?

Výše uvedený citát mě napadl po tom, co jsem si přečetl, jakým způsobem "slušní lidé" zpracovávají podklady pro podání žaloby. Zjednodušeně: Velezrady se zkrátka dopustil a teď musíme najít proč.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Vyhnalík 9.2.2013 15:54

Re: Klausův tchán pracoval u tajné policie fašistického Slovenska

Některé výroky VK juniora byly opravdu hloupé. Na druhou stranu byly to jeho názory, byť hloupé a do médií je netahal on, ale právě ti novináři, kteří chtěli měli potřebu všem ukazovat, jak se VK junior mýlí a jak kádruje lidi podle jejich předků.

Teď udělali to samé oni.

Na první pohled se může zdát, že obě strany se chovají podobně hloupě. Na druhý pohled si možná ti bystřejší uvědomí jeden zásadní rozdíl. Tu věc v obou případech zveřejňují média.

J. Václavíková 9.2.2013 17:14

Re: Klausův tchán pracoval u tajné policie fašistického Slovenska

Jasně, média, podle Vás nekriticky podporující KS, zveřejňovala výroky Klausovy rodiny proto, aby ukázala, jak se Klausovi mýlí, i když tím uskutečnila záměr VK pošpinit před volbami KS a dostat tak Zemana na Hrad. Pane, voni sou hlava! Ona by média zřejmě za normálních okolností nevěnovala vyjádření prezidenta a jeho rodiny vůbec žádnou pozornost! To je jen ten ,,mediální hyenismus", že jej citovala :-)))

J. Vyhnalík 9.2.2013 18:32

Re: Klausův tchán pracoval u tajné policie fašistického Slovenska

Zjevně víte lépe než já, co si myslím a jaké mám názory a tak se mnou můžete diskutovat sama. Na Vaši genialitu samozřejmě nemám.

Zkuste se příště držet faktů, a Vaše domněnky a zejména osobní útoky si nehte od cesty.

Děkuji.

J. Kulheim 9.2.2013 11:17

Re: Klausův tchán pracoval u tajné policie fašistického Slovenska

On se jmenoval Pružnskij?

M. Kosejk 9.2.2013 8:05

z Reflexu 5/2013

Budete-li nucen hlouběji se zabývat fakty kolem spravedlnosti v České republice, pak prostě zkonstatujete, že to opravdu nefunguje. Nejenom jednotlivosti, ale prostě systémově. Můžeme diskutovat, co je příčinou (počínaje ústavou a konče personální politikou u policie, soudů aj.), neoddiskutovatelné jsou výsledky.

Pokud v této situaci chcete dát impuls ke změně, pak to nemůžete udělat v rámci systému. Proto se nabízí silný impuls zasahující klíčové předpoklady (například v USA musíte dát do 100 dnů obžalobu, případ devět let u nás svědčí prostě o zvůli, šestiletý ping-pong mezi soudy 1. a 2. stupně se čtyřmi osvobozujícími rozsudky vůbec nesvědčí o konzistentnosti soudní soustavy, vliv médií je kapitola sama pro sebe).

Divíte se pak prezidentovi nemajícímu nejmenší psychické zábrany plavat proti proudu, že i proti svému přesvědčení nedávat amnestie nakonec po věcné argumentaci o takovýchto faktech  přijme radikální rozhodnutí? Pokud si položíme otázku, jaká témata mohou být součástí restartu pravice, pak to v dnešní fiskální situaci asi nebudou daně, ale určitě spravedlnost.

Ivo Rýc - logistik

V. Němec 9.2.2013 7:22

Ti "slušní"

Mají plná ústa lásky a v duši nenávist ten hon na Václava Klause připomíná padesátá léta a kolektivní žádosti o popravu zrádců lidu

V. Hajková 9.2.2013 8:46

Re: Ti "slušní"

To  jste  p.  Němec   napsal  přesně. 

P. Khail 9.2.2013 19:53

Re: Ti "slušní"

Zato vaše adorace VK mi připomíná zbožňování J. V. Stalina

P. Maleček 9.2.2013 6:38

Kolik pak jidášových stříbrných zazvonilo?

No pane Matějko srovnávat amnestii Havla, jejímž cílem bylo osvobodit politické vězně odsouzené komunistickými prokurátory za smyšlené kriminální delikty a amnestii Klause, kde tisíce propuštěných obyčejných kriminálníkův měly zamaskovat pár desítek klausových kamarádů, rozkrádajících dle jeho metodiky miliardy, je už neslučitelné s vaší nepopiratelnou inteligencí. V čípak prospěch jste ji v tomto článku vy šibale použil - spíš zneužil? A kolik pak jidášových stříbrných zazvonilo?

V. Němec 9.2.2013 7:29

Re: Kolik pak jidášových stříbrných zazvonilo?

Amnestie Václava Havla osvobodila především opravdové zločince a to včetně těch nejhorších ty politické postihla již Husákova

M. Stuchlik 10.2.2013 0:21

Re: Kolik pak jidášových stříbrných zazvonilo?

hmm, byl jste Havlem amnestován, že to víte?

J. Krásenský 9.2.2013 7:32

Můžete mi, prosím, napsat,

kde a jak jste se dozvěděl, že president Havel propustil politické vězně? Děkuji.

V. Kain 9.2.2013 8:39

Re: Kolik pak jidášových stříbrných zazvonilo?

Jak vy pravdoláskaři umíte všechno překroutit je úžasné.Jenom se nedotknout Vašíka Havlovic.Máte špatnou pamět,ale to vy a vám podobní máte vždycky když se to hodí.Velká Amnestie za V.Havla propustila na svobodu tisíce čistokrevných kriminálníků-recidivistů,kteří se během velice krátké doby vrátili tam,kam patří.Bohužel po nich zůstalo i několik zavražděných.Tak že si ty vaše bláboly o tom,že Havel propustil politické běžte vykládat někam kde nevědí o co jde.

P. Lenc 9.2.2013 9:24

Re: Kolik pak jidášových stříbrných zazvonilo?

A to pane Malečku myslíte vážně?Doufám ,že z vaší strany to je pouhý úlet.Chcete tvrdit, že po amnestii pro politické vězně vyhlášené ještě Husákem bylo víc jak 20.000 tisíc amnestovaných kriminálníků Havlem politickými vězni?Jděte si dát sprchu.

M. Stuchlik 9.2.2013 0:23

Ideologické veletoče Klausjugend

už netřeba komentovat

J. Václavíková 9.2.2013 9:51

Re: Ideologické veletoče Klausjugend

Přesně tak. Na Klausův povel budou tvrdit, že černá je bílá, a během chvíle zase naopak. To už nemůže překvapit.