26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
www racek 18.5.2009 11:53

Re: Hod vejcem

ach ano, ale musíte ponechat stejnáý názor druhé straně. má na to plné, dokonce bych řekl z jejich hlediska ještě plnější právo. ale víte, ono to může skončit těmi kameny a ručními granáty, ale oboustranně. oboustranně. proto mi nadšené hýkání nad zásahy paroubka připadá dosti ... no, projevem jednoduchého myšlení?

o parobkovi i topolánkovi si myslím a vím své. ale myslím, přiznejte si, dovedete specifikovat proč vlastně v politice někoho máte rád a někoho ne? tedy kromě hesel, že ...:-D

Jirik_nevpes 18.5.2009 12:59

Re: Hod vejcem

Druhé straně názor neupírám. Pokud má něco skončit kameny a granáty, tak si nemyslím, že tomu tak bude kvůli vejcím. Podle hesel politiky nesoudím. Pana Paroubka hodnotím podle jeho činů. Za některé bych po něm to vejce s chutí hodil sám.

Jirik_nevpes 18.5.2009 13:07

Re: Hod vejcem

Jeste me napada jedna vec a sice, ze je lepsi ted hazet vejce, nez za rok, dva ty dlazebni kostky....preberte si to jak chcete.

Minutus 18.5.2009 12:24

Re: Hod vejcem

Násilná změna režimu se jmenuje puč, a to bychom tu asi nechtěli. V demokracii se má každý právo vyjádřit, i Paroubek a každý má právo říct cokoli proti, vyvrátit jeho argomenty. To se ale metáním vajec nedá. Jsem zvědav, co z toho ČSSD dokáže vytěžit.

Ladislav N 18.5.2009 12:42

Re: Hod vejcem

Naopak. Paeoubkovy kecy a lži už po letech slušný člověk nebere vážně.

Házet vejce je jediná metoda, jak darebákům Paroubkova typu v politice ukázat poklop do politické žumpy...

Minutus 18.5.2009 14:11

Re: Hod vejcem

No vám ten názor neberu. Ale Paroubkova alternativa jsou komouši, to je dobré si uvědomit. A to bychom asi také nechtěli.

Ladislav N 18.5.2009 17:19

Re: Hod vejcem

Paroubek JE KOMOUŠ!!

Minutus 18.5.2009 22:36

Re: Hod vejcem

No když myslíte ..

Kunert 18.5.2009 12:51

Re: Hod vejcem

racku, bolševiku, nezapřeš se, ani kdybys ses po*ral! Ano, demokrat hází vajíčky, bolševici granáty! To už jsme zažili. Je jen nepochopitelné, že to tomu komunistickému sajrajtu nějak uniklo, a ještě nepochopitelnější je Havlova láska k vám, když tak vehementně orodoval za vaši toleranci!:-(

www racek 18.5.2009 15:35

Re: Hod vejcem

ano, znám jednoho kunerta, bejvalej komouš a stebak. jseš to ty?

fakt netuším, proč by mě měl havel milovat. :-D

Marat 18.5.2009 13:14

Re: Hod vejcem

Racek je hnusný pták. Podělá všude všechno a dělá velké hromádky. Těch racku je tůze moc. Bylo by třeba jejích počty snížít. Nejlépe všechny vyhubit. www racek je také jen ten pták, který se nakrátko utrhnul od svého hejna..

křovas 18.5.2009 9:20

Házení rajčat a vajíček

je stejně legitimní jako blokování dálnic, lití mléka do kanálu, sypání hnoje na chodník, různé pochody a podobně. Pokud se budou v 21. století uznávat tyto politické prostředky ze začátku minulého století, doporučuji politikům neopren.

honzak 18.5.2009 11:58

Re: Házení rajčat a vajíček

jyrka v neoprénu by  byl opravdu, ale opravdu sexy! Mladá by ležela na krovkách 24 hodin denně 7 dní v týdnu!

vládík 18.5.2009 9:16

.........

R^R^  ;-(

I-Worm 18.5.2009 9:05

Řekl bych, že prioritní je zde otázka

koho mají ty argumenty přesvědčit. Paroubka? Nebo snad jeho voliče? Mně se zdá, že pokud dojde na házení vajec, tak o argumenty asi vůbec nešlo, on je to sport spíše levicový, vyjadřující nasrání na terč jen tak prostě z principu. Protože je to v módě... Anebo sport adrenalinový.

Ladislav N 18.5.2009 9:08

Re: Řekl bych, že prioritní je zde otázka

Adrenalinový. Vyjádření naprosté bezmoci nad blbostí voličů, která podobné pitomce jako Paroubek, Dryml, Rath vynáší do nejvyšších vládních funkcí.

www racek 18.5.2009 9:30

Re: Řekl bych, že prioritní je zde otázka

jak říkal otec v jedné cimrmanově hře ... úsudek já mám chabý, maminko ... :-D zamysli se nad tím. fakt, člověče, vždyť jste směšný...

Minutus 18.5.2009 9:39

Re: Řekl bych, že prioritní je zde otázka

Voliče je potřeba přesvědčit, nadáváním do blbců jejich hlasy nezískáte. Jenže aby je někdo přesvědčil, musí mít určité schopnosti a to impotentům z velení ODS moc nedochází. Dělají z ODS parádní sektu skalních fanatiků a to pro ně nemůže skončit dobře.

Ladislav N :-))) 18.5.2009 12:35

Re: Řekl bych, že prioritní je zde otázka

Já rozhodně nejsem z těch, kteří by chtěli přesvědčovat blbce. Ostatně, už dlouho platí: "Moudrému napověz, hlupáka kopni..." ;-)

Minutus 18.5.2009 15:51

Re: Řekl bych, že prioritní je zde otázka

Řek bych že na titul "moudrý" taky zrovna neaspirujete...

Brmboš 18.5.2009 9:56

Re: Řekl bych, že prioritní je zde otázka

Ta demokracie nám, ale dělá problémy. Co takhle vojsko a policii do ulic. Vítězství levice musí být zabráněno za každou cenu. Bohužel v demokracii vítězí většina. Způsob voleb a zákonů k volbám určují námi zvoleni zástupci. Výsledek voleb lidé, kteří jdou volit. S tím se nedá nic dělat. Horší je, když za každou cenu musíme mít senát, ale senátora zvolí 3000 lidí daného obvodu. A tato osoba rozhoduje o nás. Přesto se do doby než se senát rozpustí sám nedá nic dělat. Demokracie je blbá, ale zatím nic lepšího nemáme. To vám řekne každý průměrně myslící člověk. Nebo si někdo myslí, že vajíčka něco změní? Spíše dodají další hlasy ČSSD.

Pamětník 2 18.5.2009 10:05

Re: Řekl bych, že prioritní je zde otázka

Ladislave N.Váš názor je sice zajímavý,ale co když si voliči ,které titulujete blbci,totéž myslí o voličích jiných stran,nebo o Vás?Není to bezmocnost,ale pouze neochota chodit volit.Voliči totiž až tak "blbí"nejsou,jenom ti,které si zvolí,kráčí jinou cestou,než slibovali.Přesvědčujte lidi,aby volili tu stranu,která bude spravedlivá.Jistá skupina voličů totiž volí jinak,právě z pocitu naprosté bezmoci a ne z přesvědčení.To ale neznamená,že jsou blbci.Všimněte si kolik usměvavých tváří je na poutačích a kolik jich vidíte i po zvolení?Volič je jim dobrý pouze po dobu,kdy jim odevzdá hlas.

Vodička-sapér 18.5.2009 12:42

Re: Řekl bych, že prioritní je zde otázka

Diskuz. př. pana  Ladislava N., se tady vyskytují víc než hojně, vždy jsou velmi hodnotné, pro každého lehce pochopitelné , už i proto , že on si vystačí s  několika  krásnými českými slovy jako, jsou to blbci a  podobné.  Forest Jump: " Má maminka vždy říkala , pro blbce, všichni blbci.".

Mirek 18.5.2009 9:01

Kadý argument dobrý

Oni moc argumentů kromě podplacených poslanců neměli nikdy. Nyní asi  vajčka berou  jako agument.

Ladislav N 18.5.2009 9:11

Re: Mirek IP: 90.177.158.xxx

Blbovi stačí, když poslanci, kteří se Paroubkově blbosti odmítnou klanět, jsou Paroubkem označení za podplacené... Komunisti to tak dělali už za bolševického režimu, a metoda jim zůstala dodnes.

ity 18.5.2009 9:01

Dianě a Frankovi

a dalším vyznavačům kasty nedotknutelných.Poproste souseda ať Vám na hlavu hodí vajíčko a dlažení kostku (pořadí raději nezaměňovat)a schválně jestli v tom bude nějaký rozdíl.Když hodili na pana Schwarzenberka rajče,komentoval to asi tak, jako že ty rajčata už nejsou co bývaly,dřív se rozplácly,teď se to jen tak odrazí....Na Bushe jr. když přilétla bota,tak se bleskově uhnul a pokračoval s úsměvem v projevu ( piloti stíhaček halt mají ty reakce)Co dělá Paroubek. Měl by ty reakce taky už cvičit, bude to potřebovat... Já bych neházel, ale za to, co nám tu provádí je to fakt to nejmenší. Jeho reakce také odhalují, co je vůbec za člověka

dulcibelka 18.5.2009 9:04

Re: Dianě a Frankovi

R^

Jirka 18.5.2009 8:52

Rajče je levnější!

A proto jsem pro rajčata. Zavedl bych to i do sněmovny. Ovšem někteří šetřílci by ho snědli,proto bych je napustil vů lajt kolórem aby se to zrovna vypralo. Nebo popralo?

Jiřík 18.5.2009 8:49

Modří ubožáčci

Nadšení s jakým obhajujete házení vajec na politické soupeře svědčí o vašem zoufalství a ubohosti.V případě reciprocity by Topolánek,Langer,Julínek a další váš výkvět,byl terčem dlažebních kostek.Ale jsme demokratická země,necháme to na volbách-ať rozhodnou.Máte na své straně prolhaná media a proti vám stojí voliči,kteří si zachovali vlastní rozum a nadhled.Vy jste skupina občanů odmítajících respektovat názor druhých i výsledky voleb.Jste uřvaný plebs...

Diana 18.5.2009 9:01

Re: Modří ubožáčci

Jiříku, napsal jsi to přesně!!!!! ODS se k moci dostala podvody, korupcí, vydíráním a vůbec všemi těmi svými "demokratickými" principy. Já bych po modrých ubožácích vajíčka neházela - nestojí ani za plivnutí.