28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

GLOSA: Kalašnikov

Protože jsem zastáncem Astonem propagovaným zákonem „Lex Zeman“, který stanoví, že výroky našeho prezidenta nelze brát vážně a mají se ignorovat, byl to pro mě jeden další případ neomaleného a buranského „humoru“ našeho nejvyššího představitele.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Selinger 2.2.2016 9:54

Re: Jaké hulvátství

A taky zapoměl na možnost využít Ištvána a kol...

V. Běhal 2.2.2016 10:04

Re: Jaké hulvátství

To byl puč.

J. Kavalír 2.2.2016 9:59

Re: Jaké hulvátství

Puč je v podstatě ten kalašnikov. Za jinou možnost bych považoval osvědčenou formu lidové veselice zvané defenestrace. Vyzkoušena byla verze "hard" (na halapartny) i "soft" (do hromady odpadků).

:-)))

Z. Švrček 2.2.2016 9:39

Nad zemanovým "bonmotem"

se úplně vážně pohoršuje stejná směšná sorta politiků, jako ta, co dávala Klause k soudu za vlastizradu, když nechtěl podepsat Lisabonskou smlouvu. A vidíte, pořád byli voleni, jsou voleni a jistě budou voleni. Volení představitelé prostě nemohou být ničím jiným, než obrazem svých voličů, stejně jako Zeman sám.

J. Šimek 2.2.2016 9:38

Ti dva spolu nepovládnou, jen se podívejte,

kdo se při údajném bonmotu ušklíbal hned vedle Zemana. Ano, usvědčený lhář a protisobotkův spiklenec Sládkovičovo doktor Hašek :o)

J. Kanioková 2.2.2016 9:15

No, mě rozhodně násobně víc

naštvala ta hysterie "po výroku".. Zeman rád provokuje, kašle na korektnost, přesto mi ty jeho "úlety" vadí míň (většinou), než to, kolik debilních výroků stihnou vyplodit ostatní "dotčení", vztahovační.. Mám pocit, že tu vládne čím dál větší paranoia..

Š. Hašek 2.2.2016 15:42

Re: No, mě rozhodně násobně víc

Na rovinu řeknu, že odpověď presidenta mi přišla navýsost excelentní. Na jednoduchoučkou otázečku. Jednoduchá, jasná odpověď. Jako v písemce. Šmytec.

A on se boří krasohledům domeček!!!!!

Spolu s novinářem Zbořilem dodávám, že pro jednodušší, z politiky propadající, měl ještě president republiky dodat "řešení" kalašnikov-majdanské. Slovo Majdan tam chybělo!

Neustále mě "fascinuje" hloupost/zapšklost novinářů, nevoličů Miloše Zemana, poslanců, kteří by ihned na každého házeli vlastizradu či nesvéprávnost (teď jich bylo 75).

V. Javora 2.2.2016 8:39

Jojo.

Mně zase pobavily první dva řádky vašeho druhého odstavce. Je to někdy problém, ten češtin.