18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Ott 19.8.2011 12:16

Pořád nechápu,

že se najdou obhájci tohoto, ničím nevynikajícího úředníka. Začínám mít pocit, že je to něčí milenec, příbuzný, nebo nedej Bože bývalý řídící důstojník....

V. Skalová 19.8.2011 12:40

Re: Pořád nechápu,

Nechápete toho, bohužel, víc.

M. Vondráček 19.8.2011 13:16

Re: Pořád nechápu,

Zkuste napsat co chápe, bude to podstatně kratší ...

F. Eliáš 19.8.2011 11:58

Velmi pravdivý článek

Z Bátory udělali fašistu naši prolhaní novináři. Proč se to hodilo do krámu oněm, poněkud popleteným, kalouskovcům by stálo za objektivní rozbor.

K. Kužel 19.8.2011 23:05

Re: Velmi pravdivý článek

Nabízím hypotézu: předčasné volby -> vítězství ČSSD -> koalice ČSSD + TOP09.

Výsledek: decimace ODS = splnění hlavního cíle TOP09 a důvodu jejího vzniku.

M. Vondráček 19.8.2011 10:49

pozoruhodné je

že se Kalousek and his boys urazil až cca 10 dní po tom, co byl onen text  publikován.

F. Doušek 19.8.2011 12:00

Re: pozoruhodné je

pozoruhodné je i to, že Bátorův text byl určen jeho facobookovým příznivcům a ne veřejnosti - tedy de facto zneužit, zatímco předchozí i následné urážky Bátory jsou publikovány ve všech mediích.

F. Doušek 19.8.2011 9:42

Kalousek již v době honu na Bártu a ABL podezřele

často zdůrazňoval, že stojí mimo. Nynější hon na Bátoru je zástupný, a ve skutečnosti jen pokračuje hon na dalšího z ministrů Věcí Veřejných. Tentokrát však Kalousek odkryl karty.

V. Běhal 19.8.2011 8:44

Schwarzenberg byl ve vládě za zelené

Pan Schwarzenberg byl ve vládě za zelené, kteří jsou levicoví extrémisté a způsobili ČR a jejím občanům mnohamilionové ztráty. Přestože díky jemu budeme platit za elektřinu navíc tiisíce, nikomu to nevadí. Většina společnosti sdílí názory pana Bátory, nemůže být extrémista. Extrémisté jsou intoši, kteří jej kritizují.

V. Kain 19.8.2011 8:51

Re: Schwarzenberg byl ve vládě za zelené

Zelení ve vládě v.r.2005 neseděli.Oni sice nadělali také spoustu neskutečných hovadin,ale za drahou energii můžeme poděkovat socialistů a komunistům.Ti totiž ve výše uvedeném roce jako jeden muž hlasovali pro fotovoltaiku.Dneska se k tomu neznají,ale to se dalo čekat,že se z té křivárny chtějí vysmeknout.

V. Skalová 19.8.2011 21:30

Re: Schwarzenberg byl ve vládě za zelené

Ten zákon ale byl připravován na ministerstvu životního prostředí, kdy už bylo spousta zelených nalezlých od předchozího Bursíkova působení...

S. Ševeček 19.8.2011 7:38

Ano, fašoun, pomatenec, nácek

Co máte prot i http://www.akce-dost.cz/dost.htm ? 

Berte, nebo nechte být.

T. Šmilauer 19.8.2011 9:41

Re: Ano, fašoun, pomatenec, nácek

Líbivě napsaný program, postrádám tam však bod 6.- negace významu disidentů a chartistů v boji proti normalizačnímu režimu a zdůrazňování významu tzv. šedé zóny (Bátora - ČSS, Bobošíková- ÚV SSM).

A propos, jakou kvalifikaci má p.Bátora pro funkci personálního náměstka minsterstva? A jaké jsou vazby v trojúhelníku Dobeš-Klaus-Bátora? 

S. Ševeček 19.8.2011 10:07

Re: Ano, fašoun, pomatenec, nácek

Zeby byly teplý, Šmilauer?

(máte taky ze tři vysoký, že se ptáte na kvalyfykacu?)

T. Šmilauer 19.8.2011 18:45

Re: Ano, fašoun, pomatenec, nácek

Ševeček! Přečtěte si vlastní životopis Bc.ing.Mgr. L.Bátory, Ph.D.

Za úvahu stojí: V r.1975 byl z politických důvodů vyloučen z FF UK. V r.1979 byl nepřítel režimu přijat na VŠE, obor zahraničního obchodu (v  té době prestižní škola),  nepřítel marxismu vstoupil v r.1983 do Čs. strany socialistické (strana Národní fronty vedené KSČ), v r.1988 se stal ředitelem závodu Teplotechny (to vyžadovalo být minimálně tzv.kádrovou rezervou)..

(Politické strany: 1. Československá strana socialistická, 2. Národně sociální strana, 3.ODA, 4.SSO. Kandidatura za Národní stranu P.Edelmanové, kandidatura za Suverenitu J.Bobošikové.Kandidatura za Národní stranu znamená souhlas s programem této strany.Myslím, že jsem toho toho pro dnešek o p. Bátorovi napsal D.O.S.T. Jestli se Vám jako politik líbí, je to Vás názor.

S. Ševeček 19.8.2011 19:08

Re: Ano, fašoun, pomatenec, nácek

Kádrovák jste docela dobrý, pane Šauere.

J. Vavrochová 19.8.2011 6:47

Trapná fraška našich politiků!

Myslím, že výměna "poklon" mezi pány Schwarzenbergem a Bátorou je opět pouze zástupným problémem, který má posloužit k odchodu "nevhodného" ministra školství.

Naši "politici" nejsou politiky, bojují mezi sebou jako malé děti na pískovišti, místo aby pracovali ve prospěch státu, tedy všech jeho občanů. Tady už může pomoci jen rákosta a vysázet pár na holou. Politicky korektně všem.

J. Bakulová 19.8.2011 4:58

Milá Jindro,

ozvi se mi na library@email.cz, jsi-li ta, co myslím

Jíška

T. Pansky 19.8.2011 4:02

Autorka clanku (jako mnoho dalsich lidi) nerozlisuji mezi ...

... temito atributy: drb versus facebookova publikace. Jsou kolovany "zarucene" informace o tom, co kdo udajne !!! o kom rekl. Tomu se stale jeste rika fama ci drb. Paklize si ale vysoky statni urednik da na sve stranky na facebooku informace (zahrnujici nadavky ci jine vulgarni vyrazy) o svych nadrizenych, je to na povazenou (rozvazani pracovniho pomeru). Tady nejde o zakaz vyjadreni vlastniho nazoru. Tady jde o pomery ve statni sprave. Hulvatstvi a sprostarny bychom od uredniku vuci obcanum nebo mezi uredniky obecne skutecne trpet nemeli. Po tom se mi opravdu nestyska. Paklize nekomu ano, nebojte se, stale je jich tu hodne. top0625top@live.com

M. Zikmund 19.8.2011 5:13

Kdo chce psa bít...

Kdyby pan Bátora kritizoval Čínu a vyvěsil vlajku Tibetu jako zveřejnění svého politického názoru, nikdo by ani nemukl. Když ale kritizuje magistrát a amerického velvyslance za podporu akce gayů, tak tím najednou porušuje kodex úředníka. Pan Bátora si měl svého "prskajícího staříka" odpustit, bylo to hloupé. Jen mi tady chybí kritika pana ministra zahraničí, který svého kolegu z Vlády označuje za pitomce, Rakušany za magory, partnerskou stranu za paka apod.. Kdo s čím zachází, s tím také schází. Od pana premiera nikdo za to nepožadoval odvolání ministra zahraničí, teď se panu ministrovi dostalo odpovědi na stejné "intelektuální" úrovni a hned je oheň na střeše. Asi vznikla potřeba hole. Asi někdo potřebuje záminku pro kizi Vlády.

T. Pansky 19.8.2011 6:31

Re: Kdo chce psa bít...

Mate naprostou pravdu. A je dobre, ze se o tom mluvi. Touto verejnou debatou by se mozna mohlo vytvorit povedomi o ceske vulgarite ve spolecnosti. Mozna bychom mohli zacit merit vsem stejne a u politiku tuto vulgaritu odmitat, at prichazi zleva nebo zprava. Treba se blyska na lepsi casy. S pozdravem, top0625top@live.com

V. Kain 19.8.2011 8:46

Re: Kdo chce psa bít...

Prskající stařík je vůči jiným vulgární jako prase,ale jakmile si to někdo nenechá líbit,tak je oheň na streše.Vůbec nechápu proč se do toho montuje ten kňour Kalousků.Kníže pán je pro naší zem přínosem tak jako Václav Havel.A to ještě tento dědek by chtěl být prezidentem.Pan Bátora ví co sedí v bruselu za ptáčky a proto je jejich odpůrcem,kdežto tento fikaný ministr zahraničí by nás do té jámy lvové šoupnul na lopatě teď.

T. Šmilauer 19.8.2011 10:30

Re: Kdo chce psa bít...

 Za to vy se vulgarismům vyhýbáte na hony, zasloužíte pochvalu.

F. Pavlis 19.8.2011 10:44

Re: Autorka clanku (jako mnoho dalsich lidi) nerozlisuji mezi ...

S názorem souzním. Jen si tak dovoluji podotknout, že poněkud expresivních výrazů používá většina "zviditelňujících"  se politiků a zákonodárců zároveň.  Kvalita těchto elit, mezi nimiž nesporně ční velikán bonmotů Dr. Ráth, M.Zeman e.t.c.  se nekompromisně promítá do pravidel společenského života právě jako to pazdeří páně ministrovo.....Jsme nahnědlí nikoli pro fašounství, ale pro to exkrementální prostředí české politiky parlamentní, senátní i odborářské...Žel.

V. Skalová 19.8.2011 2:30

Jo, přesně!

Toto velmi trapné divadlo, co předvádějí, tuto stranu velmi diskredituje. Trhněte si nohou, kalouskovci, kvůli těmto šmíráckým scénkám vás voliči nevolili!

T. Šmilauer 19.8.2011 11:12

Re: Jo, přesně!

Paní Skalová, vy víte, proč  je jejich voliči volili?  Vy jste to jistě nebyla.

V. Skalová 19.8.2011 12:37

Re: Jo, přesně!

Máte sice pravdu, že jsem tyto recyklované politiky nevolila, ale jsou teď ministry ve vládě, kterou si platím ze svých nemalých daní. Takže se budu k jejich činnosti vyjadřovat, když dovolíte. A vyjadřuji značnou nevoli!!!