20.5.2024 | Svátek má Zbyšek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Myslik 10.4.2011 22:01

CHCE TO CAS.

Vsechno toje akce kmotru  CSSD ODS TY NEMAJI RADY BOHATE LIDI NEZ JSOU ONI,BOHUZEL JE JICH VYPRODUKOVANO PRILIS MOC A NENI TAK MOZNY UNIK CHTELO BY TO TVRDEHO PREMIERA,ALE KDE HO VZIT ....

J. Šimonová 10.4.2011 23:35

Re: CHCE TO CAS.

Premiér jako by byl nainstalován mafií - bezzubý, ať již zkorumpovaný, nebo čistokrevně neschopný. Jako symbol neschopnosti prostě dokonalý.

M. Kopřiva 10.4.2011 2:01

Taky se nepřidám k tomuto svinskému honu

na p. Bártu. Pokud jsou to peníze jeho a neukradl je, pak mnohem důležitější je pro mne zda(!?!?) a kolik si nepoctivě ulil, jíným slovem "ukradl", pan Wondra či Kalousek.

J. Tic 9.4.2011 19:02

Dnes jsem sledoval

Kočí na ČT. Vysoké sebevědomí, ráda se poslouchá, považuje za strašně důležitou a nepostradatelnou. Té stačilo slíbit nějakou vysokou funkci, nastínit úžasnou budoucí kariéru, polechtat ego prohlášením jak je skvělá a věřím, že by podrazila i svou matku.

J. Urban 9.4.2011 14:44

V dojemné shodě ječí

jak píchlá prasata modří svazáci i oranžová lůza: Bárta pryyyyč!!! Korunovaný Zaorálek by ještě chtěl rozpustit či zakázat celé VV! Ty zmetečku socanskej, ubohej! Vždyť nejvíc odsouzených politiků-zločinců je z té tvé rodné partaje, zvané ČSSD (což je výsměch sociánímu cítění i demokracii). Mám ti je vyjmenovávat? Srba, Doležel, Svoboda... na Grosse a Palase je zatím český zákon krátký, ale není všem dnům konec.

A. Nováček 9.4.2011 14:41

Hon na Bártu, kdo se ještě přidá.

Pan Bárta je první politik, který se postavil zavedenému rozkrádání veřejných prostředků. Proto už nejméně půl roku je jasné, že se na něho pořádá hon, to bylo jen otázkou času. Postavit se proti velkému byznysu se neodpouští.

J. Blažek 10.4.2011 8:08

Re: Hon na Bártu, kdo se ještě přidá.

Je to přesně tak: Vždyť on si dovolil dokonce kritizovat práci nejmocnější stavební firmy v zemi zvané Skanska. Více viz též: http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/jiri-svoboda.php?itemid=12784

F. Eliáš 9.4.2011 13:39

Bárta

a především Dobeš jsou sympatičtí borci, kteří leckomu šlápli na kuří oko. Novináři, jako obvykle v roli tupých slouhů, ochotně posloužili ve vytváření kauz proti ministrům, kteří se chystají udělat u nás trošičku pořádek.

P. Novotný 9.4.2011 12:08

Jakápak korupce?

V podstatě s Vámi souhlasím, jelikož mi stále uniká, v čem se skrývá korupce od pana Bárty, pokud dává peníze (své vlastní, stranické?) svým poslancům nebo členům své strany. Pokud jich má dost a nekrade je, tak si s nimi může snad nakládat dle svého uvážení! Jiná věc ovšem je, když se tak blbě prokecnul, že vstup do politiky je vlastně rozšíření jeho oblasti podnikání. Ale to bylo dost zřejmé již před volbami, takže ať si nyní jeho voliči laskavě nestěžují a nedávají od VV ruce pryč! Jinak by se však dalo konstatovat, že p. Bárta je ojedinělý jev na naší tzv. politické scéně, protože nezastírá, k čemu je mu politika dobrá, na rozdíl od valné většiny poslanců napříč politickým spektrem, jejichž kecům o službě státu a lidu věří snad jen momentálně (spíše delší dobu) zaostalí.

Poznámka : nemohu se zbavit dojmu, že poslední dva odstavce článku jsem již někde slovo od slova vloni někde četl; nejsem si jistý, jestli v článku autorky nebo někoho jiného.

R. Sedláček 9.4.2011 7:57

Vážená paní,

pokud vám vaše používání mozku napovídá, že pravděpodobnější je Bártova verze půjček (zřejmě nenávratných a bezúročných, v případě Kočí 0,5 mega na kabelky) , pak mám obyvy o váš zdravý rozum.

Další připomínku mám k straníkům a spolustraníkům a jejich loajalitě. Prostudujte si prosím historii VV. Založili ji lidé, kteří v ní dnes již nejsou. Tehdy ji založili jistě z dobrých pohnutek, ale po vstupu Bárty a ABL se z malé regionální strany stala politická firma na získávání moci a zakázek. A loajalita se nevynucuje podpisem smlouvy o mlčenlivosti. Proč tohle u stranofirmy, která  se holedbá  svou otevřeností a svými "Véčkaři"

VV pod lupou

Informační zdroje o VV

J. Schwarz 9.4.2011 11:58

Re: Vážená paní,

Mr. Sedlacek, vy víte v Česku o nějaké straně, které by nešlo o získání moci a zakázek? Možná tak DSSS. A to, že ostatní strany odměňují "loajalitu svých členů" penězi daňových poplatníků ve formě postů ve státních firmách a na zbytečných úřadech, ve kterých dotyční  nadělají ke svému platu ještě řádově větší škody vlivem své nekompetence je těžko oddiskutovatelný fakt.

F. Eliáš 9.4.2011 13:40

Re: Vážená paní,

Pane Sedláčku, vás opravdu tolik rozrušují nějaké půjčky nepůjčky?

R. Sedláček 9.4.2011 20:41

Re: Vážená paní,

Vážený pane,

Bývá dobrým zvykem diskuzních fór, reagovat na článek nad nimi, což činím. Jistě by sem nepatřila reakce na důchodovou reformu.

F. Eliáš 10.4.2011 18:59

Re: Vážená paní,

Jistě, zareagoval jste, ale mám pocit, že způsobem nepatřičným. Příliš se zaobíráte podružnými detaily.

K. Filek 9.4.2011 7:56

Hon na p.Bártu

Když dRath ve středních čechách navrhl pro poslance socanů milionové pokuty,když nebudou hlasovat tak jak on chce tak to je vše v pořádku.Když p.Bárta dává peníze ze svého tak je to špatné.Obě věci jsou špatně,ale zřejmě nevěděl jak to udělat,aby se mu poslanci nerozutekli.Na to nejsou páky.Neexistuje odebrání mandátu ani jiný postih.

L. Daňková 9.4.2011 7:41

Jen ten

kdo nevidí, neslyší, nerozumí může napsat tokovouto defensi.

J. Martinek 9.4.2011 7:25

Když vidím a slyším toho Zaorálka

Když vidím a slyším toho Zaorálka, tak na mě dýchnou 50.léta minulého století. Mám takový pocit, že se to té Národní frontě vymkne z ruky, a docílí pravého opaku než zamýšleli. VV získá protestní hlasy těch, kteří by jinak volili pravici.

J. Vích 9.4.2011 1:16

konečně rozumný postřeh

Rád si přečtu vaše článečky co se liší  od ostatních jednou maličkostí - používáním mozku a výslednou schopností zdravého myšlení. Otázka "Proč?" nebo "Komu to slouží" je dnes u blogerů, pisatelů a hlavně tzv. redaktorů, vzácností.

V. Huebschmann 9.4.2011 11:09

Re: konečně rozumný postřeh

Děkuji též za otázku"PROČ?"-rozhodně se k honu nepřidám,předpokládám ,že pan Bárta použil vlastní penízea prostředky na které se v naší zemi slyší,aby ovlivnil mocenske praktiky velkych stran a zamezil opravdu velkému rozkrádání státních peněz....

J. Kanioková 9.4.2011 13:36

Taky se k honu nepřidám,

i když je mi nepochopitelné, proč ty peníze rozdával. Pokud je ovšem neukradl, není to trestné. O té aféře si taky říkám - qui bono...

L. Písařík 10.4.2011 16:30

Re: Taky se k honu nepřidám,

Je po Moravcově pořadu a viděli jste sami, kdo se přidal a škrabali a hledali každé smítko, aby Bártu vmanévrovali tam, kde ho chtějí mít.  Dokonce i ten Moravec, nesnáším to poštěkávání a tlačení k výroku, který novinář potřebuje, poslední dobou se s tím roztrhl pytel, to má být ivestigativní vyšetřování? Připosr*ný předseda vlády opět trpí průjmem, nemohl se zúčastnit.