7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Diskuse k článku

GLOSA: Falešní a prázdní

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jyrka z ráje 2.1.2009 23:52

Asi jsem blbej,

nebo co,ale vůbec jsem nepochopil o o co vlastně v tom článku šlo.Autor asi chtěl ukázat jak velký je intelektuál,ale příště prosím trochu srozumitelněji,ať to pochopí i člověk nežíjící v oblacích .

Jura Jurax 2.1.2009 22:59

CO to chtěl básník říci

8-o8-o8-o nebo co si píchá, případně co hulí?

Patron Divný 2.1.2009 23:27

Re: CO to chtěl básník říci

Já odhaduji, že si nepíchá ani nehulí nic. Tím je to horší.

jeff 2.1.2009 21:56

Proboha, ten Kopecký, to je co?

Kdyby blbost létala, tak má zeměkoule o družici víc.

BORO 2.1.2009 19:48

Stále

Stále je třeba připomínat, že lídři snad všech politických stran, jež se dostaly do porlamentu po "textilu", pocházeli z "prognosťáku". Kdy se občané dočkají nějaké studie na toto téma?"

MK 2.1.2009 21:44

Re: Stále

Nehledej v tom žádné pikle. Do prognostťáku byli odstaveni ekonomové, o nichž STB  věděla, že to jsou velmi zdatní ekonomové, ale pravicového smýšlení. Tam je měli pěkně pod kontrolou. No a ti ostatní ekonomicky vzdělaní spoluobčané, kteří v minulém režimu byli běžnými zaměstnanci  našeho hospodářství, a majíce dobré znalosti  a známosti, jsou už dnes většinou všichni za vodou. Proč by šli se svou kůží na trh politického světa.

Brabec 2.1.2009 16:05

Autor je mimo

holt, potřeboval něco napsat. Aby to mělo význam větší než tvrzení samo - tak si musel  vybrat někoho významného : Zemana a Klause. A pak je začne kopat do kotníků.

Vydra 3.1.2009 13:21

Re: Autor je mimo

souhlasím, jen podotýkám, že šlo hlavně o klause. Zeman posloužil jen jako vděčné křoví.

xxx Kubeš 2.1.2009 15:45

Mizerný výstřel

autora článku, hodný tak ministra informací Kopeckého za vlády Gottwalda.

Petr z Tábora 2.1.2009 14:32

mizerný výstřel

Rozhovor s panem Zemanem jsem poslouchal a byl kvalitní, byť třeba lecos vidím jinak. Byla to užitečně strávená půlhodinka mého života.

Pánové Klaus a Zeman to mají v hlavách dobře srovnané. Ač mají na mnohé jiné názory, tak se vždy dokázali dohodnout a tyto dohody také dodržovat. Díky své inteligenci vyčnívají z politického davu a tak se mnozí snaží do nich strefovat. 

Váš výstřel pane Kopecký je dost mizerný, spíš jakobyste chtěl páchat sebevraždu. Ten nadpis jste si ale na sebe vybral docela příhodně.

Ludva 2.1.2009 13:37

Když to tak porovnávám

Tak nejlepší vláda byla Zemanova, právě díky opoziční smlouvě. A protože se Zeman s Klausem dokázali domluvit. Ti po nich jsou o ligu níže. Škoda jen, že političtí důchodci nedokáží více mlčet.

VL 2.1.2009 14:52

Re: Když to tak porovnávám

Rozhodně nikdo nemůže Zemanovi upřít konkrétní znalost situace když po volbách v roce 2002 a ustanovení koalice prohlásil: "Teď Špidla uvidí, co je to být ve vládě s lidovci." Uviděli to i Gross, Paroubek a ani Topolánek si nedal říct.

Starý J. 2.1.2009 12:27

Autor vypustil žáhu

na dva myslící politiky, dokonce na jediného myslícího v ČSSD (bývalého).

Je to tragedie, že zrovna na tento typ politiků je nutné si plivnout a přehlížet to stádo opravdových kastrátů býka.

jirka.s. 2.1.2009 16:00

Re: Autor vypustil žáhu

On soudruh Kopecký musel, jinak by mu to v Haló novinách neuveřejnili!!! ;-(

jirka.s. 2.1.2009 16:06

Re: Autor vypustil žáhu

http://www.halonoviny.cz/index.php?kat=hled

Milan 2.1.2009 12:18

Mnoho se vypilo

a mnoho se pojedlo a pak padne na mozek taková těžká únava. Skoro by se dalo říct až zastavení intelektu, no a to je ten okamžik kdy autor napsal tento opravdu debilní článek.

Patron Divný 2.1.2009 13:51

Re: Mnoho se vypilo

To by ještě bylo optimistické, protože z přejezení a kocoviny se lze vyspat. Z blbosti nikoli. Já se spíš obávám, že autor se z toho nevyspí.

žaba(k) na prameni 2.1.2009 11:43

Takže, jestli-že jsem ten článek správně pochopil,

Platí  základní axiom:

Pan Miloš Zeman, je širokodaleko  jediný socdemák, který to má v hlavě dobře srovnaný, ví co chce, a není v žádném případě cvok.

Je to sice ku:r:va, ale zatraceně chytrá ku:r:va...

Tak s tímto postulátem nemohu udělat nic jiného, než vřele souhlasit....

lada 2.1.2009 11:36

takovou blbost jsem dlouho nečetl

lada 2.1.2009 11:33

takovou blbost jsem dlouho nečetl

Pane Kopecký jste trapný blbeček...

Tino 2.1.2009 11:09

Mezi bramborovým salátem a Novoroční zelňačkou...

...je sice rozdíl, ovšem spojuje je dohromady Vánoční čas. Kopecký přežrav se a přepiv stvořil dílo. Srovnává v něm dva politiky, kteří určovali vývoj v republice od sametky a hází je do jednoho pytle, načež zespodu vytahuje "Mikuláše". Na "čerta" nějak zapoměl.

Kopecký by rád upozornil na Havla, který je pojmenováván jako filozof a dramatik, jehož Vánoční řeč byla tak nějak ehm... Nenapadám slova Havla, nemají podle mně nijakou účinnost na politiku ve státě Česko. Jistě není v kontaktu se žádnými lobby a nezakládá žádnou politickou stranu přesně v duchu své "nepolitické politiky".

Havel totiž není Česku, ani EU ničím nebezpečný, protože jen filozofuje. S touto taktikou prošel vůlí národa prezidentským stolcem třikrát! Což lze hodnotit jako úspěch nevídaný.

Dodnes, jako od počátku, si marně lámu hlavu, proč takový myslitel Havel nešel raději do aktivní politiky v rámci bojující strany. Proč nedal hlavu na špalek v souboji vizí stran o budoucnosti státu?! Proč vzal ten čestný stolec prezidenta, kde se netvoří politický směr, resp. kde to jde jen minimálně a dlouhodobě neúčinně? Proč ani po odejítí z tohoto stolce nevstoupil do aktivní politiky a jen filozofuje "zpoza buka"?

Kopecký to má vyjasněno - Havel do toho vidí! Ovšem když do toho vidí, tak proč k sakru nebojuje za život šťastnější v poctivém i nepoctivém soupeření stran?!

vlasta 2.1.2009 12:27

Re: Mezi bramborovým salátem a Novoroční zelňačkou...

Hezky.

FKus 2.1.2009 12:47

Re: Mezi bramborovým salátem a Novoroční zelňačkou...

Vážený, pan Havel bojoval celý život a taky za to seděl. A na chyby má právo, ale u Vás nikdo neví co jste vybojoval a za koho vlastně mluvíte. Pokud sám za sebe, pak je to dost trystní. Ono je to jednoduché, když to za Vás někdo vybojoval a Vy si můžete říkat, co chcete a ještě anonymně, že.

MK 2.1.2009 21:28

Re: Mezi bramborovým salátem a Novoroční zelňačkou...

No, nic ve zlém. Pan Tino má pravdu. A pan Havel sice statečnější než průměrný občan je, ale nic pro republiku nevybojoval . Pouze iritoval a strašil komunisty. Nic víc a nic míň. STBáci měli díky disidentům alespoň  nějakou práci, mohli se vykazovat nějakou činností a to byl jediný výsledek disidentské činnosti. Pro racionálně myslícího občana je proto smysluplnější  a pro společnost užitečnější pracovní činnost kteréhokoliv dělníka,vědce, doktora či úředníka atd. Z výsledků jejich práce měla společnost užitek. Provokativním tlacháním ještě nikdo politickou ideologii nezničil a chleb neupekl. To i v tom Prognosťáku si páni ekonomové alespoň vytvářeli teoretické modely pro případ pádu komunismu, co by se mělo udělat. Alespoň pak nebyli tak zaskočeni , jako směsice  bývalých a odstrčených komunistů, filosofů, dramatiků a bůhví čeho všeho , co v tom disentu bylo. Pokud v disentu nebyli  úplně padlí na hlavu, museli vědět, že totalitní režim lze svrhnout pouze vojensky a nebo počkat, až se zničí sám.  Takže jim vlastně stačilo jak malým klukům jen to pošťuchování komunistů.  Přínos však žádný. 

DS 2.1.2009 9:51

?

Takovou nesmyslnou slátaninu už jsem dlouho nečetl.Je demokracie,chápu ,že to pan Neff zveřejnil.Různost názorů je důležitá.Ono to ukazuje co je autor zač.A jestli mohu teké svůj názor,Tak podle mne je autor zamindrákovaný hlupák

ALI 2.1.2009 10:36

Re: ?

Až jsem si myslela, že jsem se zbláznila já. Po druhém čtení jsem se uklidnila, ten blázen je Kopecký, nebo má ještě   novoroční kocovinu. Dobrá stará rada, čím se pokazíš, tím se spravíš!

emersonskej 2.1.2009 22:54

Re: ?

U mě to bylo obdobné, jen s tím rozdílem, že já už se ke druhému přečtení neodhodlal...

vlasta 2.1.2009 9:47

Tento článek si na rozdíl od jiných plně zaslouží,

aby se diskutovalo především o jeho autorovi.

Otakar 2.1.2009 8:47

Milý Astone.

Je tento a takovéto "články" na Psu redakcí honorován ?, skutekně ?, nebo to autoři platí sami aby mohli publikovat ?

Antonín Hrbek 2.1.2009 8:20

Antonín Hrbek

Kdysi jsem se dočetl, že když se dá opici psací stroj, tak za nekonečnou dobu na něm napíše cokoliv, třeba i Hamleta. Přístup pana Procházky je obdobný, jenom ten Hamlet ne a ne z psacího stroje vyjít.