Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

GLOSA: Do závěrečného boje proti covid-19 bez psychopatů!

Co je to za lidi, kteří vedou boj s pandemií tak, že máme nejvíce mrtvých na 100.000 obyvatel na světě? (Celkový počet mrtvých se v ČR už blíží třiceti tisícům !) Jsou vůbec tito lidé normální?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

Bože na nebesích! To je ale hrozný blábol! ;-D Nechápu, jak si někdo může dovolit takovýto nesmysl zveřejnit!

P.S.: Víte o tom, že první člověk, který ručně řídil první přistání na Měsíci, byl vybrán právě pro své schopnosti, které už ho řadí mezi "psychopaty"? Že dokázal jako zkušební pilot US Army vyřešit několik krizových situací při testech nových stíhaček, které by jiní nepřežili? 8-o

0 0
možnosti
JV

J 91V89l56č65e39k

16. 4. 2021 13:25

Pane Joukle, nevím, čeho konkrétního se vám nedostává z mého prvního příspěvku. Co byste chtěl ještě zkonkrétňovat? Je ku podivu, že zrovna vy máte chutě na někoho uvalovat nějaké vaše psychotesty.

Psychotesty by měli předně podstoupit nervově slabí jedinci, kteří nevydrží v době pandemie dodržovat základní pravidla pro takovéto případy a vzpírají se podrobit jakýmkoli nařízením s tím spojená.

Jsou to právě oni, kdo je psychicky labilní, a kdo by předně potřeboval pomoc psychiatra. Projevem jejich lability je hysterčení nad jakýmikoliv opatřeními vlády. Příkladem budiž mnozí naši zástupci umělců, Basiková, Csáková a další naše "celebrity".

Doufám, že sociolog vašeho kalibru nepotřebuje dalších výkladů o vašem vlastním selhání v postoji k současné pandemické situaci. :-(

0 0
možnosti
ZJ

Pane Vlček, máte pravdu s psychicky labilními lidmi, kteří nedodržují Opatření vlády. Ale tito lidé ovlivňují jen své malé okolí. Jenže psychopati ve vládě ovlivňují životy (včetně úmrtí) občany celé ČR. Proto u nich psychotesty (ať již dobrovolné nebo povinné) jsou velmi důležité. Hitler by psychotesty určitě neprošel a nemusela být pak druhá světová válka.

0 0
možnosti
JD

J79a82n 38D15o43s29t56á90l

16. 4. 2021 13:22

No jedna z charakteristických vlastností psychopatů je absence strachu, a to se někdy může hodit. Takže já bych některé částečné psychopaty tak šmahem nezavrhoval na rozdíl od sociopatů.

0 0
možnosti
MB

M61. 96B88o31h90á77č15e98k

16. 4. 2021 11:58

K tým opatreniam asi toto:

Chrípku tento rok štatiticky v podstate nemáme, lebo máme rúška, lockdowny, odstupy a iné opatrenia. Covid sa šíri, lebo sa opatrenia nedodržujú.

Našťastie v apríli končí každoročná chrípk... pardon, respiračná sezóna. :-)

0 0
možnosti
MB

M51. 38B95o94h46á28č26e49k

16. 4. 2021 12:00

Možno, keby sa núdzovým stavom nedržal trvalý stres, neobmedzovala štandardná lekárska starostlivosť...?

0 0
možnosti
LH

Autore, principiální problém mám s vaším odstavcem: Kdo má největší moc při boji s pandemií, a kdo by tedy měl být logicky podroben psychotestům? Bude to jistě předseda vlády Andrej Babiš, nový ministr zdravotnictví Petr Arenberger, místopředsedové vlády - ministr průmyslu a dopravy Karel Havlíček a ministr vnitra Jan Hamáček a také hlavní hygienička Pavla Svrčinová.

Moc má Andrej Babiš, a zase jen Andrej Babiš. Nic se nehne bez jeho svolení, a když ano, letí ministr z kola ven. Naštěstí (zatím ) letí živý.

0 0
možnosti
Foto

P13a38v91e94l 81R30a45d98a

16. 4. 2021 11:23

Tragika společenského vývoje v důsledku uchopení moci částečnými psychopaty (inteligenzními zločinci) se projevuje v řadě ohledů a ten pandemický je jen dnes aktuální.

0 0
možnosti
PV

no, zažíváme dobu zcela zbytečných, nepřesných, zavádějících tzv. kovid testů, a to včetně dětí...není čas pro zavedení pravidelných psychologických testů těch, co vládnou, včetně těch, kteří jim "radí" ?

0 0
možnosti
Foto

P35a60v65e88l 10R26a26d14a

16. 4. 2021 11:19

Alespon nějaká základní vyšetření těch co vládnou by měla být zakotvená už do ústavy životadárně se vyvýjející společnosti. Vícemíně soudní si už poradní orgány mohou a nejspíše také budou vybírat odpovědněji.

I tací však mohou bud projít sítem testů nebo spsychotičtět pod vlivem opojnosti moci.... Jen na toto snad už trochu pamatuje zákon omezující opakování vícero období vrcholné funkce.

Adekvátní vybírání poradců u i socializovaného psychopata naopak sotva připadá v úvahu. Ten má jen svou pokřivenou a často navíc pomíjivou "pravdu".

Růst četnosti částečných psychopatů narůstá mezi lidmi s narůstající mocí a tedy i vlivností na tvorbu zákonů. Navíc si už i společnost mnohdy přeje mít na očích suveréna ... a tak bych se divil, pokud by celospolečensky konstruktivní právní úprava ve společnosti obecně opojené mocí jako nikdy předtím (dnešní evropan konzumuje zhruba 100 až 200x více než biologicky produkuje) snadno spatřila světlo světa.

0 0
možnosti
Foto

Jedna z největších lží, která je obecně uznávaná:

Politická odpovědnost.

A to je jako co? Napakovat se, podle vlastních snů zprasit co se dá a jít od válu . . . . eh . . . od koryta!

0 0
možnosti
JV

J 56V56l74č59e47k

16. 4. 2021 9:06

Pane Joukle, nejlépe se to kecá těm, kteří nenesou za nic odpovědnost, nic nemusí dělat, a to co by dělat měli, což je dodržovat ochranná opatření, to nejenom že nedodržují, ale dokonce je bojkotují.

Hlavně, že pak vykřikují, kolik máme zemřelých na sto tisíc obyvatel. Není pak nic lehčího, než ukazovat na vládu, která to vše má na svědomí.

Nejen, že zloděj křičí chyťte zloděje, ale navíc z toho, na kom leží zodpovědnost, a kdo se snaží dělat něco k potlačení šíření nákazy, tito farizejští křiklouni dělají psychopaty.

Vedete hodně laciné kecy, pane sociologu. RvRvRv

0 0
možnosti
PP

P33e57p97a 83P18e40p52a75x

16. 4. 2021 9:21

Naprostý souhlas, jsou to laciné kecy R^.

0 0
možnosti
Foto

Faktem je, že spoustu mnohem méně odpovědných povolání nemůže jít dělat člověk, který neprošel psychotestmi.

Ovšem u politika jediný předpoklad pro výkon povolání je ten, že je po zákulisním intrikaření ve správnou dobu zapsán na správné listině na volitelném místě.

0 0
možnosti
PK

P80e56t98r 72K89a52v96a33n

16. 4. 2021 9:29

A kolik? Lékaři třeba psychotesty nedělají, a mají značnou moc nad vaším zdravím. Učitelé taky ne, a ti zase mají značnou moc na vašimi dětmi.

Jednak psychotesty nejsou nic samospásného; neexistuje dotazník, který člověk vyplní, a on vám řekne jestli dotyčný bude vládnout dobře. A jednak politik je průběžně hodnocen svými voliči - pokud voliči nechtějí psychopata, nemusí ho zvolit. A když ho chtějí, tak si pak nemůžou stěžovat.

0 0
možnosti
JN

Psychotest bych doporučil autorovi. Minule psal, jak několikrát volal policii na sdružující se lidi bez roušek.

0 0
možnosti
ZJ

Zavolat policii ma lidí, kteří ohrožují (možná, že i na životě) druhé je špatné? V některých případech je to, podle trestního zákona, dokonce povinnost!

Jak jinak se bránit proti grázlům, když si z daní platíme policii?

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz