5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
pepazdepa 28.3.2009 20:54

Pouze dotaz

jak dlouho ještě se budete strašit komunisty?20 let je málo?Nehledě k tomu,že většina bývalých výše postavených komundírů je dnes bohatými kapitalisty,protože kdo měl po ´89 peníze a styky?

ptp 27.3.2009 22:31

šok

Článek je příkladem naprosto špatné práce novináře. Patří mezi odstrašující a lze jenom doufat, že ještě nejsou všichni novináři  takoví tupci jakým se ukázal tento pisatel.

Pejsek 27.3.2009 22:20

Omyl

Milada Emmerová byla členkou KSČ 22 let až do roku 1989.Nikoliv jen v létech 1966-69.

HOBBO 27.3.2009 17:13

Prezident

Az do afery s mladou letuskou mi byl Klaus sympaticky, po tehle afere uz je to obludny monstrum ktery nema co delat ve vedeni statu. Tady je krasna ukazka toho,kam vede nebo vedla vychova komunismem. Pane prcalisto letusek,davate spatny priklad tem mladym,vite oni se potom nechavaji filmovat pri soulozich masturbuji ve skolach, a vubec delaji veci ktere se maji delat ale uplne nekde jinde.Proc ne?Muze prezident muzeme take.

sjanborn 27.3.2009 14:00

to je zmatený článek..

už titulek hledá  vinu tam kde to přeci bylo očekávané pane tot je práce žáka á.třídy ZDŠRv

arch.JJ 27.3.2009 11:56

....já si myslím, že pouze, (viz VK), využil situaci

....kterou mu PS dala. Nebude to nikdo zlava ani zprava. To, co bude, bude jeho,(dosaď VK), vláda. On, (opět VK), bude určovat běh věcí příštích. Ostatní, co bylo, není důlečité. Paroubek to tentokráte nezvládl. Sice potopil vládu, ale dostal znovu po čuně. Od koho, to si každý může jen domyslet.

Láďa 27.3.2009 11:52

Podpora Paroubka?

Není mi jasné, jak autor dospěl k názoru, že VK podporuje mocenské choutky JP. Nejenom já z posledního vývoje vyvozuji, že JP jaksi nevědomky sehrál roli mouřenína.

fretka 27.3.2009 11:58

Re: Podpora Paroubka?

R^R^R^

žibřid 27.3.2009 12:40

Re: Podpora Paroubka?

Taky to prozatím vidím obráceně, už jen vzhledem k tomu, na jaké mafie je navázán Paroubek (okresní formát) a na jaké Klaus (celostátní až mezinárodní formát). Doufám, že jsem jen paranoidní.

Kritik 27.3.2009 11:38

Ještě budete prstíčkem hrabat...

Všichni se pokoušejí kritizovat Klause, ale jak se má zachovat aby dodržel ústavu a choval se demokraticky? Žádná z parlamentních stran se nechová v zájmu země, ale všechny bez vyjímky si drží pouze zájem vlastní či zájem svých "internacionálních" nadřízených. Situace ve sněmovně je naprosto nepřehledná a pronikají do nich jen grémia stran. Klaus v této chvíli musí dá možnost sestavit vládu komukoli kdo má 101+, protože pokud by pověřil kohokoli jmenovitě, tak ten 101 bude politickou krizi jen natahovat aby z toho více vytěžil a stejně zvítězí. Pokud 101 nemá nikdo, měl by se o sestavení vlády pokusit někdo ODS/ČSSD mimo Parobka a Topolánka, kdo by dokázal poslancům nabídnout schůdný program do konce volebního období, pokud ani to nevyjde budou předčasné volby (úřednická vláda je to samé jako druhá varinata jen s tím, že strana co ji protlačí neponese zodpovědnost a to Klaus neudělá).

Má si Klaus raději zvát na hrad kamarádíčky a úlisáky aby prosadili jeho zájem postraními cestičkami jako Havel????

Palava 27.3.2009 11:28

pozn

Dráth uvedl VRTOŠIVÝ stařík jinak souhlas .

ll 27.3.2009 10:31

Co to je za blábol

Každá vláda potřebuje 101 hlasů: Tak proč takové divení.

vládík 27.3.2009 10:23

Věřit se tomu nechce, ale

je nutné tomu věřit. Jsou jen dvě varianty 101 bez přeběhlíků (ovšem: kdo vlastně jsou přeběhlíci?): velká koalice (to dítko Klauze a Zemana), nebo sestava ČSSD - KSČ/M/ - KDU-ČSL. Nic jiného není možné. A velká kolaice velmi nepravděpodobná.

hafusak2 27.3.2009 9:10

A co zrzaví mravenci?

Od té doby co vláda ztratila důvěru je její pád oddůvodňován vším možným a sváděn je na kohokoliv. Jen nikdo nechce otevřeně přiznat, že vlastně se porazila svou neschopností sama. Za každou cenu se hledá někdo z venku. V tomto článku se to svádí na KSČM. A co zrzaví mravenci? Ti za nic nemohou? Ale asi na ně taky časem dojde.

MJ 27.3.2009 9:49

Re: A co zrzaví mravenci?

To je přesné! Vyhlašovaná sebereflexe ODS je zapomenuta, za všechno mohou nepřátelé zvenčí. Jak pro ODS příznačné. Je to taková KSČ let osmdesátých, jen modrá a pravá. Ne zprofanování vlády a ODS počínaje Kubiceho lživými tlachy, ne korumpování poslanců zleva, ne tlaky na Veseckou a spol. - to Jiří Paroubek je ďábel. Tahle strana (a její vláda), která ještě nedávno byla připravena dávat "pravé háky", je teď znovu grogy a jen blábolí jako borec v mrákotách ustlaný po direktu na podlaze ringu. 

jitka 27.3.2009 9:06

čtvrtá pražská dohoda

Vy vážně nevíte, proč? Protože to je eminentní zájem Ruska, abycho patřili do jejich sféry vlivu!!!!Ovšem , že se k tomu propůjčil i pan Klaus je šokující!!!

vládík 27.3.2009 10:26

Re: čtvrtá pražská dohoda

Proč je to šokující? Máte představu, jak obtížné bylo vyjet před 20 a více lety do "kapitalistické ciziny"?  Máte představu, kdo jediný mohl vycestovat na dvou- či třídenní seminář? Klaus opakovaně vyjížděl na dlouhodobé stáže. Jak je to možné - tato otázka mě trápí již 17 let.

ll 27.3.2009 10:32

Re: čtvrtá pražská dohoda

Klaus pravidelně jezdil? Skutečně. Ven jsem jezdil i já, ani komunista, ani agent.

mackie 27.3.2009 10:52

Re: čtvrtá pražská dohoda

Jaký šok? Vždyť Klaus hraje v zahraniční politice odjakživa na ruskou notečku, např. podpora východních autoritářů od Mečiara po Miloševiče, odpor k EU. Dokonce dostal v Rusku nějakou cenu za to, že s ruskými hodnostáři mluví rusky. Jestli nakonec nebude něco pravdy na tom, že se s nimi kdysi zapletl a splácí svůj dluh. On se za komunistů neměl zase tak špatně - slušné místo v bance, zahraniční stáže v době kdy si o tom jiní mohli nechat zdát. S komunisty si docela rozumí narozdíl od disidentů, viz jeho traktát o komunistech a antikomunistech. Ale abych byl spravedlivý, v názorech na ekonomiku a ekologii s Klausem souhlasím. A navíc Rusko má své lidi ve všech stranách, nalevo je jich samozřejmě více, protože tam sedí, jak známo vždycky blbci...

kylchap 27.3.2009 14:54

Re: čtvrtá pražská dohoda

s ruskými hodnostáři mluví rusky

No tohle je neodpustitelné!!!

Monika 27.3.2009 9:03

Jsme v šoku

Nerozumíme prezidentovi,  stále jsme věřili že má rozum a velice nás zklamal, nerozumíme opozici proč svrhla vládu, když  nechce vládnout, nerozumíme proč svrhla vládu uprostřed předsednictví, jsme velice rozladění a zmatení. Je to velice nehezká hra s lidmi této země. tady už nejde o to kdo plní nebo neplní volební programy, je to nebezpečná hra.

Jara 27.3.2009 10:09

Re: Jsme v šoku

Jsme v šoku. Jaké mohou být výsledky předčasných voleb ? Když budou volby brzy, může to dopadnout dobře. Když budou pozdě, mohlo by se i stát, že budeme mít v parlamentu jenom 3 strany. Vždyť lidovci mají preference mezi 5-6%. Je to velice nebezpečná hra pana presidenta. Dokáže mi někdo kvalifikovaně tyto obavy rozptýlit ?

Jan 27.3.2009 12:08

Re: Jsme v šoku

O tom, kdo bude v parlamentu nerozhoduje ani Aston, ani Klaus, ale voliči.

Pokud bude dostatek těch, kteří stále hledají jakousi "zlatou střední cestu",  nepolitickou politiku" či dokonce politiku bez  ("těch odporných") politiků, nemůže být jinak.

A ten, kdo neví, koho by volil, by měl být zbaven způsobilosti k právním úkonům. Nedokáže-li se rozhodnout mezi  "A"  a "B" pak nedokáže ani rozhodnout, zda v supermarketu má koupit koláčky tvarohové či makové. Potřebuje tudíž opatrovníka, který by jednal za něj.

Proto někteří volají po "silné vládě", která za ně všechno vyřeší.

Bohužel, nevyřeší. Ani tu zlatou střední nenajde. Zbývá mu šok z toho, jak je hloupý.

huhu 27.3.2009 8:30

pane Kubíku, a co jste si ještě vymyslel ?

Rv

MJ 27.3.2009 9:52

Re: pane Kubíku, a co jste si ještě vymyslel ?

Mistr Kubík je jen další rozladěná trumpeta ODS - co můžeme od něho čekat? Jen další kakofonní varianty na rapsodide v modrém, nic víc.

27.3.2009 8:16

Klaus je chytřejší než Paroubek.

Proto se teď hraje Klausova hra a Paroubek se Zaorálkem jen zírají. Za TO to stálo.

Zeměžluč. 27.3.2009 7:49

pošetilý stařík...

Celý článeček jasně dokládá Vaši poznámku na jeho konci tj. že Rath měl pravdu.

Kiri 27.3.2009 7:27

Nemůžete se rozhodnout, koho volit?

Račte si vážení přečíst nezávislé pojednání na  http://volby.kategorie.cz a potom se rozhodněte, chcete-li, aby vám vládl pan Lenivý nebo pan Snaživý.  A obzvláště si vryjte do paměti tam uvedený graf, jehož podklady dodalo Ministerstvo financí za vlády pana Sobotky z ČSSD !

čtenář zdrojů 27.3.2009 8:14

Re: Nemůžete se rozhodnout, koho volit?

koukám že blb kiri tento odkaz tapetuje všude. Jen nám zapomněl k

tomu dodat, že v roce 2007 vzrostl státní dluh o 95 mld. a loni o 102

mld. Koncem roku 2008 byl celkový státní dluh 999,68 mld. Kč

http://www.mfcr.cz/cps/rde/xchg/mfcr/xsl/central_govern_debt_46115.html

Zeměžluč. 27.3.2009 8:27

Re: Nemůžete se rozhodnout, koho volit?

Dělení na kategorie -levá, pravá je jednak hodně primitivní a jednak už dávno neplatí. Nevím kde kdo došel na to, že člověk se sociálním cítěním nemůže být samostatný a musí si myslet, že vláda je nejchytřejší na světě. Nevím taky proč by "pravičák" neměl mít sociální cítění. Myslím si, že nekrást je zrovna tak pravicové i konzervativní a heslo ...Se svými penězi si chci dělat to co sám uznám za vhodné!... mi ze všeho nejvíc evokuje snahu odrbat dokonale stát na daních - čili zlodějina(si vykládejte co chcete). Co nejmíň odvést na daních a potom co nejvíc využívat veřejného prostoru, který je právě z výnosů daní spravován. Když na spravování není dost peněz(viz výše) nadávat, že stát nic neumí a že je potřeba ho omezit. Neuvěřitelná logika. Zajímavé je také to, že většina podnikatelů (a jejich politiků), kteří nejvíc vykládají v TV o tom, že člověk se má starat sám o sebe najraději podniká tam, kde je zaručen přívod státních peněz - ať je to údržba železniční cesty, nedávný pokus o privatizaci prostředků ve zdravotnictví, zakázky spojené s přesunem nádraží v Brně, případně s přípravbou Olympiády(ach!) v Praze.. Zajímavé je v v procentním vyjádření vůči HDP vydává naše republika méně prostředků na sociální stát(dávky a podpory) na zdravotnictví, na armádu , školství, kulturu(!) než  velikostně odpovídající země stejného civilizačně kulturního okruhu a přesto máme pořád málo - kde je ta černá díra když už neexistuje SSSR? Co se týče pěkného grafu, který znázorňuje vývoj zadlužení ČR má jednu fatální chybu -neznázorňuje přítok prostředků z privatizace do stát. rozpočtu v době pravicových vlád, tekže zase pololež - to není, ale opravdu není pravicové! Nedávno padnuvší ministr financí počítá v rozpočtu za 1km dálnice 850 tis kč když v Norsku s jeho klimatickými a geografickými podmínkami vč. mzdových nákladů,  to po přepočtu umějí za 250 tis. Není to divné? A vůdec nevím kdo vymyslel, že tunelování a rozkrádání je pravicové - u nás to umí obě strany politspektra dokonale