17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Brácha 30.8.2008 8:03

Nechápu příspěvky,

které odsuzují prezidenta Klause. Moc toho neřekl, ale má "čich" a téměř vždy pravdu. Nazdar.

Lea 30.8.2008 8:00

pane presiidente

o své pravdě vy nepochybujete nikdy. Odvoláváním se na většinový názor občanů není z vaší strany nic jiného,než holý populismus. Zrovna tak vaše perla z jiného projevu,kdy jste se vyjádřil,že naši státnost pošlapal expanzivní komunismus,nikoli ruský národ. Jak se vám podařilo odpersonilizovat celé jedno období.

Frank 30.8.2008 7:57

Re: me si odectete

Balíku, Klaus neřeší mentalitů Rusů, ale hodnocení konfliktu v Osetii. Každý máme nedůvěru v něco jiného. Já zase k imigrantům všeho typu.

Frank 30.8.2008 7:52

Re: pan Štětka

Vy máte něco proti štětkám?

BERAN 30.8.2008 7:43

Re: Je až děsivé,že náš národ,

A slávu mu, on je pašák a piškum pré a juchada a trala a trala. Zdar, zdar, zdar!;-D;-D;-D

BERAN 30.8.2008 7:38

Nevím, zda chce napodobovat Masaryka

Ale Beneše následuje důsledně. Došel ale k důležitému poučení: Představuje si, že podkuřování Adolfu Putinovi může znamenat fešácký kriminál místo nutnosti na stará kolena emigrovat.

BERAN 30.8.2008 7:32

...jsem přesvědčen, že podobný názor zastává většina občanů České republiky..

Není podstané, zda je to od autora nebetyčná drzost, nebo naprostá odtrženost od reality.

To, že myšlenky evropského sjednocení naprosto diletanskou PR politikou marketngově důsledně diskredituje především sám "Brusel", je zcela evidentní. Když to ale říká pan profesor nahlas, neznamená to, že má pravdu i ve všem ostaním, co z  jeho úst vychází.

Kryštof 30.8.2008 7:27

Re: me si odectete

Mne také >-. Příliš dobře si pamatuji, jak nacistické Německo zdůvodňovalo svoji agresi proti předválečnému Československu jednak pronásledováním sudetských Němců a jednak Benešovou mobilizací a obsazením pohraničí pravidelnou armádou.

ginANDtonix 30.8.2008 7:07

Jak ven?

Prezident ma pravdu rika-li:

1. Gruzie udelala chybu (pominu-li neverohodnou hypotezu, ze Tshinkvali rozstrilela Ruska a ne Gruzinska armada, kterou bylo mozno slyset pouze od senatora Setiny). 2. Zapad ma temer nulovou sanci na to, aby se situaci v Gruzii pohnul. Pokud zapad nechce otevreny konflikt, muze jenom z uctive vzdalenosti povykovat vice, nebo mene nahlas. Mene nahlas by asi bylo lepsi, protoze by to znamenalo, ze jsou nastalou situaci schopni spravne vyhodnotit.

Prezident ale nerika, ze:

Rusko je nebezpecne a Cesko, EU a USA se musi pripravit na konflikt mentalnim navratem do dob studene valky. Rusko ma stale stejnou armadu se stejnymi generaly jako pred 20-ti lety. Ma stejnou tajnou sluzbu. Spleta stejne intriky. Ma stejne volice vychovane Sovetskou propagandou. Na druhou stranu je stale podstatne ekonomicky slabsi nez v dobach studene valky. Je dost mozne, ze Gruzinsky konflikt je jenom Medvedevovo uvedeni na scenu, ktere ma za ucel vyhrat srdce rskych volicu (jako Putinovi poslouzila Cecna). Toto zatim neni jasne a je treba brat Rusko jako hrozbu a pripravit se na pripadnou konfrontaci...

moebius 30.8.2008 6:44

nevěřím Klausovi ani slovo

zachvátila mě krajní nedůvěra k prezidentovi naší republiky, protože se chová jako exponent cizí mocnosti, která zde měla sféru mocenského vlivu a tu chce silou, ropným vydíráním či jaderným zastrašováním obnovit. Je mi krajně podezřelé, že tohle prezident nevidí a nevnímá.

Z dlouhodobých postojů pana Klause je známo, jak velmi mu chutná moc a jak ho těší být na vrcholu mocenské pyramidy. Ovšem s vertikálami moci se to má tak, že jedna požírá druhu a ta Putinova si brousí zuby na tu Klausovu.

Mohlo by mi to být jedno, kdyby Klaus nebyl mým prezidentem, ale pokud teď Putin sežere Klause, sežere i mě. A to se mi krajně nelíbí. Nelíbí se mi, že Klaus rozhoduje o mém osudu. Nevěřím mu. Nevěřím, že by mě a mou svobodu neprodal za svůj osobní prospěch, když už teď se tetelí blahem z každého korumpujícího dárečku, který mu pošlou z Kremlu (medaile, vydání knížky)

promirul 30.8.2008 5:46

Re: Pane prezidente

MIlý pane JARDO,odvoláváte se na anketu v LN a je to velice směšné,protože každá anketa dopadne ve prospěch toho,kdo ji zadal a jak pokládá otázky. LN nejsou noviny,kterým může kdokoli bezmezně věřit.třeba i vy.

promirul 30.8.2008 5:39

pan Štětka

Spíš bych Štětku použil na vybílení,než jako komentátora,či politologa.U něj jde hlavně o to se přidat k Antiklausovcům a pořádně zaštěkat.

Daneš 30.8.2008 5:00

Kaus má pravdu a vysokou úroven jednání ! Některé kritické reakce k němu jsou přímo vzornou ukázkou nevzdělanosti nebo propagandistického zhloupnutí . Goebls by ze z našich protiruských proagandistů radoval !

Jarda 30.8.2008 4:45

Pane prezidente

Jste presvedcen, ze Vas nazor sdili prevazne vetsina obyvatel CR. Zrejme jste necetl anketu v lidovkach "Ma pan prezident pravdu?" Vysledek 2 ku 1 ve Vas neprospech.

J.G. Pašek 30.8.2008 4:34

Klausova huba jede 100km/h a mozek 60km/ h . . . .

Huba přijela do Bavorova a mozek je pozadu ve Vodňanech . . . a když mozek konečně přijede do Bavorova, Klaus začne vysvětlovat, že to není pravda co v Bavorově huba povídala . . . . . . .

Virus 30.8.2008 4:32

Re: Re: málokdy Klaus takhle okatě lhal

Přiznám, že  mne často prezidentovy názory doslova vytáčejí. S vetem na doslova zběsilou implementaci směrnice REACH i  jeho názorem na gruzínsko -ruský však souhlasím bez výhrad.

68 30.8.2008 4:24

Re: Pravdivý pohled

Cedře, máte čárku. (Plus.)

68 30.8.2008 4:19

Re: me si odectete

A co se vykašlat na tu korektnost a pěstovat si jen to "chladný". Korektnosti stejně nerozumí.

Niky. 30.8.2008 3:58

Je až děsivé,že náš národ,

podporuje politické gaunery a hoštaplery a na našeho našeho,konečně po 60 letech našeho pana presidenta plive,přitom se dá velice snadno dokázat,že se pan president nikdy nesplete,jeho názor na cokoliv,se dříve,nebo později ukáže jako jako názor správný a pravdivý.Nesmírně si Václava Klause vážím a jsem hrdý na našeho pana presidenta.>-

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 30.8.2008 3:43

me si odectete

Pane prezidente, me si muzete od "většiny národa", ktera s vami souhlasi, klidne odecist. Jako clovek, ktery vetsinu zivota prozil v "sovetskem satelitnim statu" mam k dnesnimu Rusku velkou neduveru, protoze jejich mentalita se jeste nezmenila a vladnou tam v podstate podobni lide, jako byl Stalin nebo Breznev. Jen se trochu prelakovali na demokracii, ale je to jen nater a velmi povrchni. A mysleni jejich generality se nezmenilo vubec. Je treba si uvedomit, ze v podstate presli z absolutni monarchie do komunisticke diktatury. Relativne demokraticke usporadani tam meli par mesicu mezi poslednim carem a Leninem. Takze od Ruska se drzet co nejdal, nijak jim nepodkurovat, nikdy neomlouvat jejich excesy. Mozna by se to dalo definovat jako udrzovani "korektniho, ale chladneho vztahu".

Esmerald 30.8.2008 2:10

Myslím, že pan Prezident....

.....usilovně již dlouhá léta pracuje na knize "Co Klaus neřekl" a konce se zřejmě ještě ne a ne dobrat. Občané země, ale nakonec třeba i její vláda mají právo na jasný názorový postoj "hlavy státu" a "velitele ozbrojených sil (!)", zvláště když tento názor bývá obyčejně tak nemotorně vykonstruován a zahalen do kouřové clony, že nemůže být pokládán ani za nějaký diplomatický únik. Je to spíše jako "hrát valčík na čtyři". S podkopáváním EU i plebiscitu který určil lidem zvolenou cestu vývoje směrem k západu nám pan Prezident předkládá  unikátní situaci, v civilizované zemi nevídanou, která by se dala shrnout do věty : "Mluvím, ale mluvím tak blbě, že musím místo toho, co jsem řekl říkat co jsem neřekl". Tak co, doleva nebo doprava? A šlo by to i bez slalomu ? I když nepokládám pana Paroubka za svého náčelníka, přece jen bylo zajímavé, že navrhoval za jistých okolností nasadit panu Prezidentu Klausovi "náhubek".  

Oskar 30.8.2008 1:33

Jestli má Klaus pravdu

a jeho mínění o Gruzii sdílí většina národa, pak mě děsí, co s takovým národem. Budoucnost vidím černě. Klaus chce napodobovat Masaryka v jeho slavných bojích o pravdu, ale výsledek je žalostný. Souhlasím s názorem, že mráz přichází z Hradu.

AndyO 30.8.2008 1:17

Článek pana Štětky mne nezajímá,

ale  " o své pravdě nepochybuji" ve mně vzbuzuje smích.  Já tedy rozhodně, pane prezidente, s vašimi slovy nesouhlasím a pekelně jste mne jimi naštval. A garantuji vám, že jsem je pochopila přesně tak, jak jste je vyslovil. Dodatečné "vysvětlování" je jen taková hra na " řekl jsem, že jsem neřekl".

Martin 30.8.2008 0:54

okate lze stachanov

zadam si jediny citat,. kde by klaus pochvalil rusko za jeho zasah. staci jediny malinkaty citatek.

milkom 30.8.2008 0:49

Re: málokdy Klaus takhle okatě lhal

Stachanov - napřed si je najdi, (jestli to pro tebe není příliš složité) a pak kafrej ty tupče

tomfuk 30.8.2008 0:46

Chtěl jsem......

Chtěl jsem reagovat na článeček prez..Klause až se uklidním.Na jednu pasáž jeho  článečku však musím reagovat již v tuto brzkou hodinu.Pokud p. Klause  mrzí,že republika a on se podřizuje  Bruselu ,tak mu doporučuji nechte abdikaci na stole pracovny a v tichosti se vytraťte.Na hradě nemáte co dělat.Při putování po Kavkazu bylo krásně třeba  v Kislovodsku na dači s Miškou govoruškou.Tam by se Vám líbilo.:-(

Cedr 30.8.2008 0:35

Pravdivý pohled

Pane prezidente, v dosti pohledech na politiku s Vámi nesouhlasím (ale to je normální). Cením si Vás však za to, že v tomto případě se díváte pravdivě na věc.

Vlasta.on 30.8.2008 0:35

Re: málokdy Klaus takhle okatě lhal

Se předveď, fešáku a pitomě nekecej.

mik 30.8.2008 0:28

Klaus je buď magor nebo KGBák

ani v jednom případě nemá co dělat ve funkci prezidenta ČR.

Stachanov 30.8.2008 0:10

málokdy Klaus takhle okatě lhal

máme snad dohledat jeho slova o gruzínské příčině konfliktu a podivování nad pomocí válkou zničené Gruzii? Klaus se nějak začal bát, že se sám takhle popírá