7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
JaS 2.1.2010 12:28

Re: Špatná zpráva

Řídit diskusi je z jedné strany potřeba, jinak ji zcela zahltí příval nesmyslů od úplných blbců. Řešení, které přijaly Lidovky, je taky velmi špatné a podle toho dopadá jejich diskuse - je o ničem, jen si tam honí ... nějaký pan Šimerda svými moudry. Používání automatů na vyhledávání vulgárních výrazů taky není dobré - horší je hovadské, neslušné nebo taky zbytečné nebo hloupé vyádření slušnými slovy než přiléhavé slovo, když tam sedí a je k věci, i když je vulgární... Jde o to, jestli má někdo kapacitu na to, aby se té diskuse aktivně účastnil. Zdá se, že Lidovkám se nelíbí, když se na Psu objeví komentáře ke článkům z Lidovek, protože na Lidovkách ta diskuse opravdu není možná.

Josef 2.1.2010 9:54

Vážená redakce,

nemáte pravdu, že by můj příspěvek obsahoval neplacenou reklamu, vulgární slovo nebo že má rasistický obsah.

Identifikační číslo mého nepovoleného příspěvku je: 37635194.   

JaS 2.1.2010 12:30

Re: Vážená redakce,

Je to známka určité nervozity - něco se děje. Půjde asi o prachy.

Han 2.1.2010 12:52

Re: Vážená redakce,

Nejste sám, neměl jste tam smajlíka?

I-Worm 3.1.2010 9:46

Re: Vážená redakce,

nesmíte se divit, v této krajně nejisté době, kdy nelze odhadnout, která strana zvítězí ve volbách, musí být redakce NP mimořádně opatrná...

-ferry- 2.1.2010 9:47

No .. . Reagana a Thatcherovou ...

...! Jestli se nepletu,to byli válečníci.Ta dáma,milující vhisky si zaválčila tisíce kilometrů od Británie.Reagan se zřejmě nezbavil pocitu,že je pořád filmovým kovbojem.Mně připadal jako cvok.Měl vize,že nás čeká Armagedon.Řekl bych,že Amíci z něho měli větší strach,než zbytek světa.Je ovšem děsivá představa,co by bylo kdyby v Moskvě neseděl měkkosrdcatý Gorbi,ale Brežněv.Ten by necukl... Filmový kovboj R.R. mohl být zkázou světa.Je to můj názor,lež můžu se mýlit...

 Pan Štěpánek klidně mohl říci,že svět by potřeboval nového Hitlera a Stalina.Za slůvko se netrestá ...

Martin Vlk 2.1.2010 9:59

Re: No .. . Reagana a Thatcherovou ...

Všímáte si, jak si diktátoři celého světa s Obamoušem vytírají ... hádejte co?

On se přiřítil s vyzubeným úsměvem, Nobelovou cenou a květinou v natažené pacičce a všichni gauneři světa počínaje Ahmadineřádem a konče carem Putinovičem zajásali nad jeho slabostí a jali se utahovat šrouby.

Takže chudáček slibotechna Obama má na krku skoro hotovou jadernou zbraň v Iránu, vývoj nových útočných systémů v Rusku a Al-Kejdu na vzestupu. Co myslíte, kdy začne s preventivními údery v Jemenu? 

Bože chtraň nás přitroublých pacifistů.

jirka.s. 2.1.2010 10:01

Re: No .. . Reagana a Thatcherovou ...

No , naštěstí tvůj názor na Reagana má vliv jako kravské lejno na skvrny na Slunci!!!

Co říkáš tomuhle:

Ronald Reagan: "Jsem si jist, že každý pociťuje lítost nad jedincem, který upadl do příkopu na kraji cesty neboť v naší soutěživé společnosti nedokázal udržet krok s ostatními. Můj vlastní soucit však nadto patří i těm milionům neopěvovaných mužů a žen, kteří každé ráno vstávají, posílají děti do školy, odcházejí do práce, snaží se uhradit všechny poplatky za bydlení, platit nehorázné daně, aby umožnili soucítění s méně šťastnými, a kvůli tomu všemu musí obětovat mnohé ze svých tužeb, snů a nadějí. Vláda jim dluží něco lepšího než jen další a další nápady, jak je přimět k tomu, aby sdíleli plody své dřiny s ostatními. "

jožin l 2.1.2010 10:27

Re: No .. . Reagana a Thatcherovou ...

Nesuďte nikoho podle jeho řečí- keců-, ale podle toho co dělá a co dokázal a to bude úplně jiný výsledek ,než co jste napsal R. slovy Vy.

von 2.1.2010 10:55

Re: No .. . Reagana a Thatcherovou ...

Jožine - vy si myslíte, že světová politika těch dvou byla neúspšná?

Martin Vlk 2.1.2010 11:02

Re: No .. . Reagana a Thatcherovou ...

Anglie:

Během dlouhé poválečné vlády socialistů (i když se jmenovali trochu jinak) postupně dostali zemi zu grunt. Trvalo to dlouho, ale jejich působení bylo opravdu zničující.

Výsledkem byla ekonomika na hranici krachu, trvalé stávky odborářu, kteří se změnili v něco jako mafii, která terorizovala zemi a celý systém státu před zhroucením. Thatcherová porazila odboráře a svými reformami zachránila ekonomiku celé země. Bez Thatcherové by dnes byla Anglie někde na úrovni Argentiny. 

jirka.s. 2.1.2010 11:05

Re: Tož tedy podle toho, co kdo dělá....

 "Ronald Reagan přebíral po Carterovi úřad v sedmdesáti letech jako nejstarší prezident USA. O sedmdesát dní později jej sanitka odvážela do nemocnice s levou plící prostřelenou atentátníkem Johnem W. Hincklym. Reagan přežil a začal naplňovat své předvolební sliby. Během jeho dvou volebních období klesly daně v průměru o 28 % a přesto se na nich vybíralo daleko více než dříve. Inflace klesla za osm let z 13,5 na 4,1 % při desetiprocentním meziročním růstu HDP. Hlavním cílem prezidenta, který často vnímal politiku jako sportovní utkání, však byla porážka Sovětského svazu, který považoval za říši zla. Vysloužil si za to nebývale nenávistnou kampaň v zemích východního bloku. Výsledky této propagandy ovlivňují pohled mnoha našich spoluobčanů na bývalého herce - prezidenta dosud."

http://www.studuj-jinak.cz/referaty/nahled/ronald-reagan-reaganomika

Liška 2.1.2010 12:09

Re: Tož tedy podle toho, co kdo dělá....

Jirko, super! Ale nejásej, jsou lidi, kteří lehce zpochybní kdejaké číslo! Já se přiznám, že podobnou výkonnost, jako předvedl R:Reagan, předvede náš buldozer Paroubek, když tak touží po kormidlu v našich vodách a s naší lodí! A taky věřím, že mu v budoucnosti jeho skutečné úspěchy lidé spočítají. Nevěřím, na rozdíl od J:P., v nekonečnou tupost většiny.

pepašachista 2.1.2010 13:34

Re: Tož tedy podle toho, co kdo dělá....

Stále mě napadá stejná myšlenka - proč házet perly sviním? Regan byl a bude ve vzpomínkách ZÁSADOVÝM politikem, který neuhnu. Hlavně díky jemu se zhroutil komunismus v Evropě!

ok 3.1.2010 15:29

Re: Tož tedy podle toho, co kdo dělá....

Snižování daní vede zákonitě do pekla. Lidská podstata je taková, že si na to časem zvyknou a začnou šidit i ty nízké. Ronald snížil daně a jaký je dnes státní dluh. Zaharašil zbraněmi, dostal USA ke kormidlu světa, aby ho mohli ovládat penězi a najednou jim hrozí, že těmi penězi budou ovládány ony. Rýsuje se jediná cesta, ale ta se nedá maskovat jako demokratická. Navíc životy američanů jsou velmi vzácné a kde sehnat žoldáky? Jak do válek zavléct EU a ostatní ? Obama to alespoň šikovně maskuje.

Martin Vlk 2.1.2010 10:57

Re: No .. . Reagana a Thatcherovou ...

Krásné, není k tomu co dodat.

On totiž i ten nejlepší sociální program musí NĚKDO zaplatit. A zaplatí ho ty spousty mlčících lidí, kteří chodí do práce, makají jako šrouby a platí daně. Které jim pak nekdo rozdrbe na podporu kdejakého nefachčenka.

magi 2.1.2010 10:26

Re: No .. . Reagana a Thatcherovou ...

teda,-ferry-! Až tak ?

Josef 2.1.2010 9:45

Pan Štěpánek je jednička

R^

Martin Vlk 2.1.2010 9:37

Díky pane Štěpánek - mluvíte mi z duše

To, co udělal V.K. při pádu Topolánkovy vlády uprostřed našeho předsednictví EU bylo odporné svinstvo. Nevěřil bych, že osobnost formátu V.K. se sníží k primitivní pomstě, navíc ve společnosti takové politické zrůdy jako je Bachor s.r.o.

Nicméně, i tak má V.K. ve většině zásadních věcí pravdu a narozdíl od politicky a ekologisticky korektní EU a poslední dobou i USA pojmenovává věci pravými jmény. A na to by se zapomínat nemělo. 

ihala 2.1.2010 11:39

Re: Díky pane Štěpánek - mluvíte mi z duše

Pane Štěpánku,perfektně napsáno!!!

Milrena 2.1.2010 9:36

Nevadí mi

neuveřejnění příspěvku, Nedomnívám se však, že by obsahoval neplacenou reklamu, vulgární slovo, či měl rasistický obsah.Takové nařčení mě uráží.37634971

Janos 2.1.2010 9:32

P.Klaus ...raus

Ještě mu tam chyběla busta Micky Mouse...nebo nějakého vycpaného 65 letého čerstvého  důchodce :-).Nezbývá než poděkovat za styl Teatcherovské,Reaganovské politiky kterou v 90 letech tento prognostik rád aplikoval.Následky cítíme dodnes.

jirka 2.1.2010 9:31

vřed českého národa, pan Klaus

nevím Štěpánku kdo je podle tebe nejpříšernější postava,jak uvádíš,ale víc škody než ten rádoby dokonalý a neomylný pan klaus,nenapáchal v české historii nikdo..od zcela zbytečného utahování opasků,rozkradení republiky při privatizaci,likvidace československa,každodenní škodění a špinění jména naší vlasti,plácání bludů,umíněná ignorance reality..ano tak to je pan Klaus.

ucitelas 2.1.2010 10:46

Re: vřed českého národa, pan Klaus

co to je rozkradení republiky ???Klaus špiní naší zem a jak oslíku jiříku???

pavluska 2.1.2010 11:43

Re: vřed českého národa, pan Klaus

Hurá!!!Já vím,kdo je ta nejpříšernější postava.P A R O U B E E E E K!!!!!!!

jirka.s. 2.1.2010 13:27

Re: Nejpříšernější postava české politiky.

Rád vypomohu, jiříku!

http://blog.idnes.cz/blog/2418/24048/Paroubek.JPG 

PETR 2.1.2010 9:21

A co vyjádření pana Schwarzenberga ?

Vyšlo pár hodin po Klausově projevu a je výborné. Jinak - souhlasím s panem Štěpánkem.  A ještě  bych chtěl připomenout slova  pana Topolánka z interwiev v Profitu: " V situaci, kdy vláda pracovala v Evropské unii dobře, kdy lidé byli hrdí na Českou republiku, kdy jsme řešili naprosto nebývalé problémy, jsem věděl, že je otázka týdnů, kdy přijde tento útok. Protože kdyby  nás nechali dodělat předsednictví, tak bychom byli k neporažení."  ( 2.11.2009)  Plně s ním souhlasím. Vláda musela padnout, aby mohl Klaus a Paroubek kalit vodu. Kdyby nepadla, měli bychom dluh o desítky miliard menší.

EUGEN 2.1.2010 10:25

Re: A co vyjádření pana Schwarzenberga ?

Bohužel pan Topolánek a kníže se po pádu vlády,který byl zcela v pořádku-nemáš podporu tak odejdi,zbláznili a vyprávějí o úspěchu českého předednictví.Skutečnost byla,že Topolánek nezvládl plynovou krizy a kníže vydal tiskové prohlášení o souhlasu s útokem Izraele na Gazu.Celá EU,ale tento útok odsoudila a tak to musel dementovat.Topolánkova vláda dělala v EU pouze ostudu viz Entropa,úniky korespondence z MZ,uniky údajů o Finské delagaci při návštěvě Obamy atd.Topolonkova vláda měla pouze dva dobré a pracovité ministry Julínka a Pospíšila.Jinak to byla vláda nuzáků.

JardaB 2.1.2010 9:11

Stále

slyším.Klaus pomohl k odchohu Topolánkovy vlády.Ale,pokud by tato vláda stála za něco,tak by se mohl by se Klaus stavět třeba na hlavu a s vládou by to ani nehnulo.Jenomže,byla dobrá?

Oponent 2.1.2010 8:59

Jaká škoda .....

.... se stala s pádem vlády? Žádná! Když padne špatná, nefunkční, asociální a korupční vláda - nic špatného se neděje. .... Jen Petr Štěpánek musí ještě nějaký čas počkat, než senstane poslancem za ODS!