7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jenda 2.1.2010 13:26

tak on sam nebo jemu blizke osoby nebo kdo tedy?

. 2.1.2010 13:02

Omyl pana Štěpánka

Milý pane Štěpánku, velmi se mýlíte. Onen jeho nástupce mu na hrad pomohl zcela nedobrovolně a situací donucen, protože se prosadila volba veřejná. Pokud by se volilo tajně, Topolánek a pár jeho spřízněnců bylli domluveni nedat Klausovi svůj hlas. To za prvé. A za druhé,  kdyby byl MT slušný člověk s morálně čistým štítem, nepokřiveným charakterem, pevných zásad a moudrý politik, tak by nebylo svržení vlády.  Pád vlády padá na hlavu dvou ambiciozních , bezskrupulozních a nečestných Moravanů : Topolánka a Paroubka.  Kdyby jich nebylo,  vítězilo by racio.

pepašachista 2.1.2010 13:13

Re: Omyl pana Štěpánka

Jen tak na okraj: kde , kdy a od koho jste zjistil, že Topolánek a jeho spřízněnci byli domluveni nedat Klausovi svůj hlas. Prosím konkretní fakta!

. 2.1.2010 13:42

Re: Omyl pana Štěpánka

Konkrétními fakty nemohu posloužit, protože žádný politik není tak blbý, aby svůj neseriozní čin napsal na papír a ještě se pod to podepsal. V takový důkaz snad ani nedoufáte.  Informace pochází přímo z ODS, kde už údajně Topolánek kope kolem sebe a likviduje oponenty, cítíce, že ztrácí půdu pod nohami.  Vzhledem k tomu, že Topolánek se oponentům mstí, je mi líto, ani ono jméno zdroje Vám nesdělím.  Máte právo na to mi věřit, nebo nevěřit. Já jen zveřejňuji to, co si lidé u kávy mezi sebou sdělí a nemají důvod si vzájemně nevěřit.  To je vše, co mohu k tomu dodat. Přeberte si to sám.

Starý Sudeťák 2.1.2010 14:02

Re: Omyl pana Štěpánka

Velice rád čtu příspěvky čtenářů a podivuji se znalosti, lépe řečeno neznalosti české gramatiky. Vážený pane, správný tvar přechodníku přítomného mužského rodu slovesa cítiti je cítě. Jinak buďte zdráv Vy i Váš prezident.

Ivan 2.1.2010 14:50

Re: Omyl pana Štěpánka

Jsou v zásadě dva pohledy na jazykovědu.  Jeden pohled tvrdí, že jazykovědec je někdo, kdo určuje, jak se má správně jazyk používat a sděluje tedy, jaké gramatické tvary jsou tzv. správně. Druhý pohled tvrdí, že jazykovědec je člověk, který sleduje, jak lidé jazyk používají a toto používání jazyka popisuje a objasňuje. Nedělá si žádné ambice určovat co je v jazyce správná gramatika a co špatná gramatika. Ten prvý postup bych nazval "pruským pohledem na jazyk" a ten druhý postup "anglickým pohledem na jazyk".  Neodvažuji se tvrdit, který je správnější, i když jako přírodovědec, matematik a fyzik, bych preferoval formálně dobře definovaný a strukturovaný jazyk s přesně určenými významy slov i slovních spojení a pevně definovanou gramatikou (tedy jazyk matematiky). Většina lidí by ale určitě byla proti.

Martin 2.1.2010 15:12

Re: Omyl pana Štěpánka

Kdo používá přechodníky, aby vypadal chytře, ale přitom je neumí, je trouba.

JaS 2.1.2010 15:51

Re: Omyl pana Štěpánka

Nepoužívejte těchto odporných termitů, nebo skončíte katastrálním fiakrem!

jirka.s. 2.1.2010 17:28

Re: Omyl pana Štěpánka

Hezké, ivane sergejeviči, tak říkáš pruský a anglický pohled na jazyk! A co takhle ten ruský pohled? Tam budeš asi v kramflecích ještě pevnější, ne? Co takové skvosty jako Kurcijaz, propagkom a jiné .... (doplň sám, jistě máš po ruce hezkou řádku příkladů).

hugo 3.1.2010 12:03

Re: Omyl pana Štěpánka

ruský pohled je totožný s pruským i když na jiném základě,anglický pohled má své výhody i nevýhody,výhodou jest že jako jazyk pro blbé se stal jakýmsi esperantem pro domluvu mezi národy,původně jazykově nevyvinutými a v rámci globalizace(proletarizace) se vyučuje i u nás,vyspělé státy si však udržují své vlastní jazyky,kvůli vědě a výzkumu,v angličtině se některé vědy řešit nedají,viz "američtí" matematici,fyzici,chemici apod. nikdo z nich nemyslel v angličtině....

pepašachista 2.1.2010 15:44

Re: Omyl pana Štěpánka

Už jsem si to přebal, jste lhář a blafoun!

magi 2.1.2010 18:10

Re: Omyl pana Štěpánka

už jsem ti jednou říkal,že po volbě presidenta s.rotný prohlásil : to co v politice umím,to mne naučil V.Klaus. To řekl v přímým přenosu. Měl říci : kdyby byla volba tajná,tak se profesor nestal presidentem. Nic takovýho jsem neslyšel. Naopak byl velice dojatej a dneska mele takový hovadiny,že nebejt jeho,tak Klaus není president!

Martin Vlk 2.1.2010 13:22

Re: Omyl pana Štěpánka

Závidím vám vaši jistotu, jak byli všichni předem domluveni. To máte odkud? Topolánek je váš strejda nebo jak to tak přesně víte?

A mimochodem, i pokud by byl M.T. anděl se svatozáří a bělostnými křídly a kdyby ještě k tomu denně snesl zlaté vejce, i tak by to všechno bylo málo.

Protože třicetikačky tohle nezajímá. Tam nepotřebujete morálku a charakter, stačí vám hloupé, průhledné lži, ale musí jich být hodně. Přihoďte k tomu ještě pár slibů (13 důchod) a s touhle masou tupounů klidně prosadíte i povinné holení hlav. 

Bohužel skvadra Paroubek - Ráth - Tvrdík přesně odpovídá složení voličstva v této zemi. Tedy bývalý papaláš - kariérista bez náznaku charakteru - neschopný podržtaška. Bohužel.

fimfarum 2.1.2010 13:40

Re: Omyl pana Štěpánka

Prezident Vás všechny převýšuje nejméně o tři hlavy. Vybudoval Vám stranu, Vy jste ji zbořili. Všechny Vaše neúspěchy na hlavu Klause. Z ODS jste udělali odeesku a Topolovou stranu, ta nemá nic společného se stranou, kterou voliči s takovou trpělivosti volili, s naději, že se vzpamatuájete. Pravicovým voličům jste ukradli stranu, ruce pryč od Klause, občané ví kdo je. Štěpánkovou labutí píseň nemusím, Topolova strana ante fine.. 

Jiří 2.1.2010 12:32

Topolánek je hrobařem ODS!

Veškerá vina padá na jeho hlavu! Kdyby se po pochybném volebním "vítěztvím" nedral do Strakovy akademie ale zdvořile přidržel dveře Paroubkovi,mohli jsme dnes být ušetřeni všech debilit z dílny ČSSD a KSČM.Ta vláda by se i s Paroubkem,Škromachem,Rathem ,lidovci i zelenými  znemožnila tak,že by je příště nevolili ani ty socky kterým naslibovali pečený holuby přímo do huby! Paroubek by možná založil novou ČSSD na Marsu a občané Česka se mohli věnovat činnostem ve SVŮJ prospěch.

jarda 2.1.2010 12:54

Re: Topolánek je hrobařem ODS!

nevěř tomu , že je možné se tak znemožnit, že tě baretky nebudou volit. Jen jim musíš stále sypat do huby. Kdyby to bylo možné, tak by (nejen) po sociáonlí demokracii neštěkl ani pes.

Marat 2.1.2010 12:55

Re: Topolánek je hrobařem ODS!

To se Topolánek dral do té Strakovy Akademie, nebo jej sestavením vlády hnedle dvakráte za sebou pověřil Klaus? Proč tedy Klaus nepověřil sestavením vlády třebas vaš idol Paroubka? Mohl pověřit i jiného. Proč tedy pověřoval Topolánka?. Žijete v ČR a toto nevíte? Vy nenávidíte Topolánka a hledáte na něm ničemnosti mikroskopem. Zdůrazňují, že mě na Topolánkovi vůbec nezáleží. Nežijí a nechci žít v ČR, ani jinde v Europě. Když vás  Paroubek  se svou partají a komunisty dovede do otroctví, tak to mě také jedno. Co kdby ste Jiří prozradil, jak měl tedy Paroubek sestavit vládu bez přeběhlíku? Necpal se nahodou do ty Strakovy Akedemie právě Paroubek a nezuřil, že ty volby nevyhrál a že se moc na to vládnutí těšil?

Pamětník 2 2.1.2010 15:13

Re: Topolánek je hrobařem ODS!

Pane Marate,když nežijete a nechcete žít v České republice,proč se neustále vyjadřujete k věcem,   které se Vás už řadu let netýkají?Nebo snad v zemi,kde žijete je všechno jak má být?

tatina 2.1.2010 12:12

Mně v tom projevu zase chyběl

důvod,proč musela Topolánkova vláda padnout,a kdo na tom měl největší zásluhy.Nečekal bych,že uvede pány Tlustého,Swipela,ale určitě měla být zmíněna jména soudruha Paroubka,Zubové a ostatních.Jinak si myslím,že to s tou nákloností k panu presidentovi skončí jako s Havlem.Zprvu jsem s ním souhlasil skoro ve všem,ale asi od roku 1992 jsem se s jeho názory zcela rozešel.Je pravdou,že jsem si pana Klause vždy vážil více jako Havla,ale pomalu a jistě se od něj začínám distancovat.

Dušan Streit 2.1.2010 11:23

Klaus se zachoval jako chirurg

Ten vřed t pravice (Topolánka) je třeba co nejdříve vyříznout.. I když to znamená dočasné levicové záněty.

Já jsem s projevem až na jednu věc, kterou si nechám zatím pro sebe (prorože bude obsahem mého příštího blogu), spokojen:

http://streit.blog.idnes.cz/c/117165/Prezident-Klaus-se-vymezil-proti-fantasy-politice.html

onetearofbluedeer 2.1.2010 12:06

Re: Klaus se zachoval jako chirurg

bohuzel nemate pravdu - Topolanek je jenom a jenom soucasnym hlavnim predstavitelem ODS, a jako takovy odrazi i stav ODS. Pokud vyriznout, tak az do okresnich korenu. Bohuzel pak zbyde jenom levice a na prave strane spektra TOP 09 vsechno neustoji.......na rozdil od Vas mi prezitentuv projev nevadi az tak jako osoba pana prezidenta samotneho-ten projev jenom dokresluje situaci

pepašachista 2.1.2010 13:27

Re: Klaus se zachoval jako chirurg

Jak ovážné, odříznout ODS, nebo dokonce zaříznout? To znamená "popravit" 3O % /!!!/ voličů této strany? A zločince, vrahy a vladtizrádce z komunistické strany postavit znovu na vrchol politiky na věčné časy? Kdy se konečně probudíte? 

Ivan 2.1.2010 14:57

Re: Klaus se zachoval jako chirurg

O zločinných vrazích v KSČM žvaní jen propagandisté a nějak si ani neuvědomují, že už se jim veřejnost směje. Kde nic není, tam ani čert vraha nenajde.

 Vrazi jsou teď jinde. Např. čeští žoldnéři vraždící afghánské partyzány bojující za osvobození své země od okupantů z USA a NATO., To jsou skuteční vrazi.  Vlastizrádci jsou pak ti, co chtějí pozvat na české území žoldnéře z USA a dovolit jim postavit v Čechách radarovou základnu USA. Ty taky v řadách KSČM nenajdete.

Kdy už se konečně probudíte z modrého poblouznění?

Martin Vlk 2.1.2010 15:33

Re: Klaus se zachoval jako chirurg

Vy jste prostě fakt Ivan.

Bohužel, takoví jako vy patří někam na Kubu nebo spíše do Severní Koreje, diaskutovat s vámi je ztráta času.

pepašachista 2.1.2010 15:39

Re: Klaus se zachoval jako chirurg

To je ta bolševická propaganda! Gottwald, učedník Stalina nebyl vrah? A co Urválek?  A různí bachaři, udavači, kteří VRAŽDILI myšlení!!! Naučte se číst : USA nechtěli postavit v ČR RAKETOVOVOU ZÁKLADNU, ele PROTIRAKETOVOU ZÁKLADNU. To je rozdíl.který jste nepochopil. Putin v minulých dnech - v období míru a klidu - vyhlásil, že nařídí vývoj nových ÚTOČNÝCH raket.  Proti komu??? Vždyt´to byli právě bolševici, kteří okupovali naši republiku a dovolili rozmístění raket s jadernými hlavicemi na našem území. A v řadách KSČM jich najdu přehršli! A než začnete mluvit o Afganistánu a třeba o Íránu, Íráku, Jemenu a dalších, prostudujte si korán. Tam najdete pravdu o rčení, že každý muslim není terorista, ale všichni teroristé jsou muslimové.Nejvyšší poslání, které bude odměněno nekonečným rájem, je ničit bezvěrce /nemuslimy/. Tak praví súra a Alláh. A jen tak na okraj: Likvidace "dvojčat" v NY byl akt, podle vás, žoldnéřů z USA nebo fanatiků z Afganistánu atd??? 

MK 2.1.2010 13:29

Re: Klaus se zachoval jako chirurg

Zdarvím Vás pane Streite a přeji Vám do nového roku pevné zdraví, spokojenost a  hodně úspěchů.  Jako obvykle s Vámi souhlasím a těším se  na Váš příští blog.  S úctou MK

pepašachista 2.1.2010 13:39

Re: Klaus se zachoval jako chirurg

Váš příspěvek má chybu. V posledním slově jste  místo správného BLAF, napsal blog. Příště věnujte větší pozornost ´tomu, co píšete.

janos 2.1.2010 10:40

...

je fakt že Reagan i Thatcherová si byli podobní dost,jak v politice.....................tak i v ksichtě o)))

Senior 2.1.2010 10:39

Špatná zpráva

Je, boužel, smutnou zkušeností, že jsou zde zveřejňovány pouze takové příspěvky, které schválí pan JW. Co dodat.

jirka.s. 2.1.2010 11:31

Re: Špatná zpráva

Souhlas!!! Například jsem ti chtěl patřičně odpovědět, ale například název jisté tiskoviny jisté parlamentní strany prostě nepustí a nepustí!!!