1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
H. Lukešová 27.5.2010 19:19

Až vyhraje ČSSD

Co se stane až vyhraje ČSSD. Budou se zdaňovat "bohatí". Je otázka koho ČSSD "bohatého". Jedná se o lidi, co vydělávají 20 000. Zahraniční firmy odejdou do zahraničí, všichni lidi, budou chudí, proste nezaměstnanost, jen proto, že levice je založena na závisti a neúctě poctivých pracujících lidí, nepřeje úspěchu.

J. Láníček 27.5.2010 22:42

Dámo, nejste nějaká zmatená ?

Vždyť to není ani průměrná celorepubliková mzda. Že by 20 tisíc chtěl někdo zvýšeně danit jsem nikde neslyšel - můžete uvést ten informační zdroj ? A mimochodem, tu průměrnou mzdu nemá 70 % zaměstnaných lidí, že by si  chtěl Paroubek vícezdanit svou voličskou základnu ? Že vy si z nás děláte srandu a sama tomu nevěříte ?

P. Zeman 28.5.2010 12:41

Re: Dámo, nejste nějaká zmatená ?

Milý Láníčku, Ingu. Voličskou základnu ČSSD tvoří právě lidé z těch vašich 70%, co nedosáhnou ani na průměrnou mzdu. A kdybyste zapojil svou údajně vysokoškolsky vzdělanou hlavu a neposlouchal jenom ty ruďácké kydy, pak by vám seplo, že největší daňovou zátěž ponesou právě lidé s průměrnými výdělky (bez ohledu na to, jestli jde o průměr, nebo medián) :-P

J. Láníček 27.5.2010 18:56

Velevážený pane Štěpánku,

pokud mám správné informace (a nejsou z Lidového domu), veřejnoprávní média si platí všichni lidé, nikde jsem nečetl, že je platí jen příznivci ODS ! Proto nevím, proč by tam měl vystupovat jen Jágr, který se navíc přihlásil k ODS.  Ale hlavně mi uniká, co vám na tom připadá tak nenormální !

J. Pašek 27.5.2010 16:11

ČT kašle na diváky co se jim líbí a nelíbí . . .

když má jejich zlaťáky = uzákoňené poplatky penízky v kapse a bance . . .  

S. Maršálek 27.5.2010 14:00

Nic jiného nám nezbude.

Navrhuji pro uklidnění celé situace, ať jmenují autora do funkce šéfa ČT.

S. Luňák 27.5.2010 10:16

Šlégrovi museli otázky připravit dopředu.

Nedělejte si iluze o Šlégrovi, kdyby měl odpovídat nepřipraven, tak zodpoví maximálně otázky kolem hokeje. Jako obránce v hokeji dobrý, ale jako obránce "obyčejných lidí" je to bída. S hokejem musí končit, tak se snaží uchytit v politice a mezi hošany z ČSSD zapadá docela dobře - mdlého rozumu, ale velkých svalů. Může jezdit s Bendou na Paroubkovy předvolební debaty a ukazovat klace cedule: "Pískejte, Bučte, Tleskejte, Jásejte."

S. Maršálek 27.5.2010 14:02

Re: Šlégrovi museli otázky připravit dopředu.

No on Jágr není také nějak hodnotný myslitel. Ještě se věnuje hazardu. Jeden čas se o tom dost psalo. O Šléglovi ne.

L. Severa 27.5.2010 9:49

Opravdu,

Jágr mluvil pouze o hokeji, na přímou otázku, která se týkala ODS, odpověděl, že předem avizoval, že o politice mluvit nebude. Ocenil jsem, když vedení televize J. Krausovi vytýkalo, že ve svém pořadu nechal Vondráčkovou, aby si,bez možnosti vyjádření Kubišové, postěžovala o jejich sporu. Moc Štěpánkovi nefandím, ale tentokrát s ním souhlasím, televize vyměnila rozhovor s mistrem světa za politickou agitku.

B. Brousková 27.5.2010 9:30

Zaprodanci a samozvanci

Tajtrdlík zase zabodoval. Jeho vytříbený slovník demokrata je pohlazením po duši, "Lokajove" a "maskoti" Ještě by mohl přidat samozvance a zaprodance, kteří za jidášský groš... Jakpak to tenkrát vykřikovala slavná "žena pod pultem" v Národním ?  Tvrdá pěst ODS nenechá nikoho na pochybách, zrádci dostanou co si zaslouží. Ještě by mohl utrousit moudro typu "Psovi psí smrt" , jako jeho předchůdci při popravě Slánského. Mezi námi, on ten Slánský dostal co mu patřilo, ale jak k tomu příjde chudák pes?

J. Urban 27.5.2010 8:28

Inu všichni tuší či vědí

kdo ty volby vyhraje, tak se čecháčci chovají (až na výjimky ovšem) jako vždy. Kolaborace s mocí (jakoukoliv) je čecháčkům vlastní nejpozději od Bílé hory. A to ještě nejde o život. Až o něj půjde, čecháček klidně vlastní matku ubije, aby sám přežil.

L. Přitasil 27.5.2010 16:06

Re: Inu všichni tuší či vědí

Milý pane J.Urbane. Buďte tak laskav a pište přístě pouze o sobě a nás ostatní do těch svých problému netahejte.  Jestli chcete ubít vlastní matku, tak to je vaše soukromá věc a nikoho jiného. Následky si ponesete také sám a ne nějaký "čecháček". Prosím, buďte příště konkretní a adresný. A nás ostatní laskavě vynechte.

J. Urban 27.5.2010 23:20

Re: Inu všichni tuší či vědí

Zřejmě jste se sám zařadil mezi čecháčky. Vaše volba :-)))

E. Dadák 27.5.2010 8:26

Je to opravdu hnus !

ČT ovlivňuje volby dlouhodobě a leze levici slušně řečeno do zadku ! Ale co čekat od bývalých komoušů ve vedení ? ! Toto že je veřejnoprávní televize kterou si platíme ? Ani náhodou, čest vaší práci soudruzi !

F. Nerad 27.5.2010 18:56

Re: Je to opravdu hnus !

Soudruzi v ČT. Neplatím poplatky proto, abyste propagovali ČSSD. Socani si mohou pořídit vlastní TV, jestliže chtějí oblbovat diváky "hvězdou" Šlégrem, Petrou P. atd.

A. Novák 27.5.2010 7:45

aha...

chvíli jsem koukal na Jágra, pak jsem ztišil zvuk, když v popředí stál Takáč a v pozadí seděla nezřetelná postava..myslel jsem, že pro vyvážení pozvali Ovečkina :o) ale zvuk jsem už nezesiloval.

V. Kain 27.5.2010 6:50

Česká televize jako lokaj

To komunistické vedení mělo být dávno pryč.Pokud voby vyhrají socialisté tak se ještě dočkáme jiných programů.Samozřejmě to bude maskováno přáním velkého počtu diváků.

A pokud jde o Paroubkovou,tak buďme rádi,že nám tuto krasavici inteligentní nepustili hned po zprávách v hlavním vysílacím čase.