29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

GLOSA: Čeká nás podzim

Blíží se volby a pochopitelně jedním z témat, kterým chce kabaretní opozice porazit zlotřilce v čele vlády a jeho pohnutí ANO, je koronavirus a čísla mrtvých v republice.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Valenta 2.9.2021 13:38

Máte recht. Kvůli privatizaci státu včetně MS, to pro zajištění vlastní beztrestnosti, se nechal zvolit.

J. Vlček 2.9.2021 19:07

Pane Valento, recht měla koza taky, a přesto chcípla. ;-D

M. Sedláček 2.9.2021 13:52

Já vám nevím, ale bureš během svého podnikání nasekal desítky mld dluhů, které nikdy nesplatí, takže stát opravdu vede jako svou firmu ;-D

P. Válek 2.9.2021 8:55

Tak hlavně!Babiš od počátku covidu jen bojoval o voliče.Nenechal Hamáčka řídit krizovou komisi.Na tiskovkách se stále vystavoval já,já,já. Dodnes se chová jako chaotik Tento článek mohou chválit jen voliči profikorupčního hnutí ANO. (I když připouštím,že chování opozice bylo v některých případech tristní).

J. Pokoutný 2.9.2021 9:50

A hlavně, ač ředitelem světokoule, nezakázal Bidenovi stahovat se z Afghu tak inteligentním způsobem.

L. Netolická 2.9.2021 11:35

Opozice neustále předkládala návrhy, Babiš nic nepřijal a jen se jim vysmíval. Opozice nemá jiné možnosti. Všechny má vláda a ta je zodpovědná.

Š. Hašek 2.9.2021 11:58

Již i žák 7.A, pokud tedy má jedničky a dvojky,

ví, že nějaká třetina poslanců prostě nebude velet. Bude modifikovat a upravovat. Pět poslanců opravdu často utře nos, jsem tomu rád.

Máme to i u nás v SVJ, v nezásadních (důležité) věcech prostě dva sousedi taky utřou nos. Vobčas to utírání nosu trví polovinu schůze, teď už ne, hodně sousedů už pochopilo staré Řecko v našem Společenství vlastníků .....

1. Nepochopila jste hlasování, ústavu, atd..

2. Jste posedlá tím, že někdo začne křičet, dá to do televize ...... a předseda vlády má překopat všechno. A omluví se národu. Případně nabídne svoji kancelář Kavčím horám nebo Minářovi.

Smím-li tedy, jaké je Vaše povolání, jak se rozhoduje u Vás v kanceláři, ve firmě? Nebo jinde?

Nejsem si jist, zda byste u nás nebyla typickou rozbíječkou schůze. Dvě hodiny byste "řešila" odstín barvy na vokapy.

L. Netolická 2.9.2021 12:44

Ale vždyť to píšu, že opozice nemá jiné nástroje než předkládat své návrhy a vláda je buď přijme nebo ne. A Babiš je ignoroval. Reagovala jsem na pana Válka, který kritizoval opozici. Jsem už deset let důchodkyně a zažila jsem padesátá léta jako dítě a už tehdy jsem to díky mému otci velmi vnímala. Otec byl zapřísáhlý antikomunista. A v 68. jsem to už hodně prožívala když přišli Rusové a opět nastala doba temna. Takže jsem opravdu hodně citlivá, když si některý mocipán chce u nás vládnout jako diktátor. Já, na rozdíl od vás Babišovců, jsem věděla, že je velmi zle, když Babiš se vstupem do politiky nakoupil si Mafru a s ní tenkrát nejdůležitější deníky v zemi, které by ho sundaly do roka a do dne. Protože takový člověk opravdu do politiky nepatří, je velkým nebezpečím svobody a demokracie a ukazuje se to každým dnem zřetelněji.

J. Vlček 2.9.2021 13:37

Zajisté, paní Netolická, do politiky podle vás patří lidé jako je Kalousek, kterého většina lidí nemůže ani cítit. Že zrovna vám se líbí je vaší věci, ale demokracie je přece jenom o přání a rozhodování většiny, jestli jste schopna to pochopit a uznat. ! ;-)

V. Kain 2.9.2021 17:52

A ta většina je kdo Vlčku? Francouzké hole? Těm je jedno jaký dluh tady tato vláda budoucím generacím zanechá.Když mohly socanům vyhrát volby 30 Kč u lékaře,tak takové tři stovky + kornoutek zmrzliny gratis,tak to s nimi pěkně zamává.Jenom že Babiš podepsal Green Deal a tady si vy obdivovatele Babiše přijdete na své.A to vám přeji.

L. Netolická 2.9.2021 18:25

Do politiky patří lidé bezúhonní, důvěryhodní, kteří nelžou, nekradou, nemanipulují lidmi a když začnou být podezřelí z něčeho špatného, včetně lží, mají odstoupit a ne, aby lidé pozorovali, jak pracuje mafie, jak se zaklekává na nepohodlné a dále lhali a nedodržovali zákony. Kalousek nic tak špatného neprovedl, aby ho lidé museli odvrhnout. Navíc, odstoupil a nekandiduje, aby ho nikdo nemohl nařknout, že kvůli němu koalice SPOLU nevyhrála. To, jak ho lidé vnímají, způsobil Babiš, který manipulativně a lživě na něho vše špatné sváděl. A dělal to jenom proto, že se ho bál.

J. Vlček 2.9.2021 18:51

Chi, chi chi...

J. Vlček 2.9.2021 18:52

;-D;-D;-D

J. Hanzal 2.9.2021 8:42

Pane Holásku, základní hygienické návyky jsou přece úpně něco jiného než nošení hadru na hubě nebo dodržování rozestupů!! Nepodléhejme těm covid-alarmistům a řiďme se zdravýn ruzumem a veselou myslí.Už jsem to psal včera, všichni vy alarmisté všeho polibte si prdel!!, dle repliky z Pelíšků. ;-D;-D

J. Nevrkla 2.9.2021 8:19

Já si naopak myslím, že promoreni hraje roli zásadní, nějaká žranice na mostě ani roušky nic neovlivňují, nikde na světě v grafech nákaz, které jsou všude ve vlnách, jejich vliv nezaregistrujete. My už máme nejhorší za sebou, stejně jako třeba Maďaři, ostatní dosud méně promoreni, tedy procentuelně s méně aktivními případy, si tím teď procházejí a projdou hůře. Tak uvidíme, kdo má pravdu.

R. Gumulec 2.9.2021 8:17

Dobrý článek. AB má velikou výhodu, že včele mocichtivé opozice stojí příznivec emigrantů Bartoš, příznivec sudeťáku Jurečka a nevýrazný Fiala. Třešničkou na dortu je samozřejmě vševědoucí nevědoucí Pekárová......

L. Netolická 2.9.2021 11:54

Babiš není mocichtivý?????!!!!!!!;-€

P. Theimer 2.9.2021 7:49

"základní hygienické návyky, tj. vzít si v chumlu nebo uvnitř přes hubu respirátor"!!!!!!

Co by se stalo, třeba před 3 roky, kdyby mladá rodina z důvodů "základních hygienických návyků" nutila svého potomka, třeba prvňáčka, nosit ve škole respirátor a nepřiblížit se ke kamarádům na 1,5 metru.

Sociálka by si u nich podávala dveře, a dělníci ze Škodovky by napsali petici v níž požadují odebrání dítěte.

Z. Ukolébavka 2.9.2021 8:48

Máte recht. Dejte dceři do výbavy valchu a pak pozorujte radost zeťáka, kam se přiženil.

M. Sedláček 2.9.2021 13:53

R^

Z. Ukolébavka 2.9.2021 7:48

Výborně napsáno.

J. Moravec 2.9.2021 7:05

Velmi dobrý článek. Promoření jako všelék a příklad Švédska už jaksi není. Karlův most se také nepřipomíná. Tam výhradně opozice slavila své vítězství, kde je. Babišovi bych zpětně (to asi vidí každý) snad vytkl uvolnění před krajskými volbami a vánocemi. Ještě bych rád viděl do statistik nemocných a zemřelých. Ono platby zdravotních pojišťoven nemotivují pouze k léčení pacientů, to píši při vší úctě k této práci!

T. Kohout 2.9.2021 5:59

Opozice se prokázala jako zcela směšná se svými povídkami. Lituji, že nežije Hašek Jaroslav, ten by měl neskutečné množství námětů, abychom se té opoziční hrůze aspoň zasmáli.

P. Dvořák 2.9.2021 7:02

A co teprve Karel Havlíček Borovský ;-D