Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

GLOSA: Čeká nás podzim

Blíží se volby a pochopitelně jedním z témat, kterým chce kabaretní opozice porazit zlotřilce v čele vlády a jeho pohnutí ANO, je koronavirus a čísla mrtvých v republice.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J58a89n 82D54a74v43i98d

2. 9. 2021 17:47

Lapidárně, budu volit ODS, má volba. Komu se to nelíbí, ať mi obhýždí políbí. Jinou volbu nevidím, nechci se státi kafirem.

0 0
možnosti
ŠH

Lapidárně ....

...... poněkud jste mě překvapil.

0 0
možnosti
PK

P73e93t59r 89K16u40b49á93č

2. 9. 2021 12:11

Pan úspěšný privatizátor - úspěšný velkopodnikatel - vůbec né zloděj a konfident STB - udělal bilión korun státního dluhu za 3 roky - "zkrátka slušný oddíl". Nicméně kdo na jeho místo ?

Začínám považovat za vlastnost demokracie, že politici se dělí na neschopné a všeho-schopné a nic mezi tím.

0 0
možnosti
Foto

To je sice pravda, ale všichni ti kritici stáli s rukou nastavenou. Na druhou stranu všichni ti odpovědní polici neuměli nic jiného, než srazit kufry před těmi, kteří o sobě tvrdí, že jsou odborníci. To možná jsou, ale nevědí nic o lidské povaze.

0 0
možnosti
LN

Dnes jsem četla výrok Kalouska a ten také podepisuji, že v každém státě je přítomna nějaká mafie, jen u nás mafie řídí stát. A pan Holásek zde plká nesmysly, je voličem ANO, přestože se stydí to přiznat. Já volím koalici SPOLU. Nechci premiérem člověka, jehož minulost je hodně temná, nastoupil po puči na vládu, který může mít na svědomí. Je to člověk velmi nedůvěryhodný, lže, manipuluje, nedodržuje zákony, chvástá se, že JEHO hnutí je protikorupční a přitom korumpuje své voliče až zavinil rozval státních financí. Není už u nás síly, která by ho zastavila.Vše má obsazené. Jediná naděje je EU a volby. Pokud nedopadnou dobře, mohou být na čas poslední svobodné.

0 0
možnosti
Foto

" ...výrok Kalouska a ten také podepisuji"

Dobře jste svůj příspěvek uvedla, ušetřilo mi to čas.

0 0
možnosti
VK

Cituji: "Čeká nás podzim"

Je to jisté??? Není to jenom propaganda???

0 0
možnosti
FN

Opoblok vyčítá Babišovi dvě věci. Za prvé, že opatření proti covidu byla nedostatečná a za druhé, že byla totalitně přehnaná.

0 0
možnosti
MV

Jak se "poráží" covid už Babiš předvedl. Stále však dluží občanům demonstraci řízení státu jako firmy.

0 0
možnosti
ŠH

Babiš předvedl, Babiš nic nedluží.

Mám dojem, že (mlsně) pokukujete po Pekarové. A obcházíte Optiky, kde by měli brejle jako nosí profesor politologie Fiala. Připomenu, že politologie má málo společného s politikou výkonnou. A i na tu zahradu je lepší zahradník. Než nějaký zahradolog.

Začněte dredama, ušetříte za holiče. Ty se předvádějí každý den. I Jakub Železný je z nich hotovej.

0 0
možnosti
PV

P72e27t24r 59V72á22l22e69k

2. 9. 2021 8:55

Tak hlavně!Babiš od počátku covidu jen bojoval o voliče.Nenechal Hamáčka řídit krizovou komisi.Na tiskovkách se stále vystavoval já,já,já. Dodnes se chová jako chaotik Tento článek mohou chválit jen voliči profikorupčního hnutí ANO. (I když připouštím,že chování opozice bylo v některých případech tristní).

0 0
možnosti
JP

A hlavně, ač ředitelem světokoule, nezakázal Bidenovi stahovat se z Afghu tak inteligentním způsobem.

0 0
možnosti
JH

Pane Holásku, základní hygienické návyky jsou přece úpně něco jiného než nošení hadru na hubě nebo dodržování rozestupů!! Nepodléhejme těm covid-alarmistům a řiďme se zdravýn ruzumem a veselou myslí.Už jsem to psal včera, všichni vy alarmisté všeho polibte si prdel!!, dle repliky z Pelíšků. ;-D;-D

0 0
možnosti
JN

Já si naopak myslím, že promoreni hraje roli zásadní, nějaká žranice na mostě ani roušky nic neovlivňují, nikde na světě v grafech nákaz, které jsou všude ve vlnách, jejich vliv nezaregistrujete. My už máme nejhorší za sebou, stejně jako třeba Maďaři, ostatní dosud méně promoreni, tedy procentuelně s méně aktivními případy, si tím teď procházejí a projdou hůře. Tak uvidíme, kdo má pravdu.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz