14.5.2024 | Svátek má Bonifác


Diskuse k článku

GLOSA: Beranidla

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Čtenář 15.1.2009 10:20

Pane Vernere - plácáte nesmysly nebo dokonce vědomě lžete

Bez dalšího komentáře. Pravdivá fakta o Jiřím Čunkovi a získaných penězích z EU už zmínili ostatní diskutující ... (na rozdíl od vašich nepodložených pomluv)

Ludva 15.1.2009 10:15

Obměna vlády . jediný úspěch

Zatím se vládě, v době předsednictví EU podařilo jediné - trochu zrekonstruovat vládu. A to je dost žalostný výsledek. Pokud nepočítám Černého pastiku, která nám udělá řadu dalších nepřátel - a oprávněně.

Ludva 15.1.2009 10:11

Re: Co ukázala Čunkobva aféra

Nevinný člověk by měl být očištěn soudem. A to se nestalo, pane důvěřivý.

Jano 15.1.2009 10:05

Re: Pane Vernere, no tak.....

Opět jeden nic neříkající názor jak by se měli věci řešit. Ohánět se kompromisy vážený, nějak daleko cesta nevede. Velmi brzy se příjde na to, že takový kompromis nevyhovuje danému problému, případně ani jedné ze stran. Ten, kdo zodpovídá, musí rozhodovat. Je na něm, s kým se poradí a kolik  z  porady uplatní ve svém rozhodnutí. Myslet si, že slepením různých názorů do svého rozhodnutí je ta správná cesta, je naivní !

Matouš 15.1.2009 9:59

Čunkovu aféru už předpověděl Kristus

Matouš 5,11: Blahoslavení jste, když vás budou pro mne tupit a pronásledovat a mluvit všechno zlé lživě proti vám.

Lájoš 15.1.2009 9:49

Laciná kritika

 Pan Verner by měl ještě poradit beranům, jak a na čem by se měli dohodnout, aby z toho mohl vzejít alespoň kočkopes. To by pak bylo lepší a uspokojilo by to i pana Vernera ?

nup 15.1.2009 9:49

Re: Z celé té frašky kolem obměny vlády

R^

nup 15.1.2009 9:46

Re: tradičně dobře

A ve slušné společnosti se na "ja" reaguje se soucitem...

Vlado 15.1.2009 9:27

Re: Jistě i formou že některým pacientům dal vybrat......Re: Hloupý článeček

Vás jméno i charakterizuje? Kdo podlehne v mládí vzletným levicovým myšlenkám je to normální, ale kdo ve stáří zůstane u tohoto myšlení je vychcálek, který z toho profituje, ale pokud z toho materiálně neprofituje je b...

Gonzales 15.1.2009 9:19

Re: Jistě i formou že některým pacientům dal vybrat......Re: Hloupý článeček

Správně jste mu to vytmavil. Tak se musí na klausmodré vyžírky. Jen dodám, že zrovínka dnes odvážela černá sanitka další tři oběti podvýživy od vchodu naší polikliniky... je to hrozné

Tis 15.1.2009 8:49

Co ukázala Čunkobva aféra

Čunkova aféra ukázala jak z neviného člověka dokáží naši zlotřilí novináři (včetně pana Vernera) udělat padoucha Ukázalo se, že naši novináři dokáží udělat z lejna bič a dokonce s ním práskat. Ukázalo se, že všechna obvinění byla falešná a absurdní, kterým rozumný člověk nemůže věřit. Ukázalo se, že nejsme právní stát, když může státní zástupce banální věc vyšetřovat rok a nasadit na ni až 60 policistů - za naše peníze Verner lže, když Čunka obviňuje, že nedokáza získat peníze z EU. Když přišen na ministerstvo byly už termíny pro podání prošlé a díky jenu se záležitost urychlila a díky Čunkovi jsme získali 15 miliard Eur. To páni novináři nezaznamenali a teď Verner lže o opaku..

gerontusinza 15.1.2009 8:45

Jistě i formou že některým pacientům dal vybrat......Re: Hloupý článeček

můžete si vybrat, zemřít podvýživou nebo na podlehnutí chorobě chronického charakteru protože nemáte na léky....;-D jak záslužné......... hlupák s rozhledem chrousta jste vy.....:-/

gerontusinza 15.1.2009 8:41

Pane Vernere, no tak.....

vážně si myslíte že by někdo s panem Topolánkem usedl k jednacímu stolu dokud skutečně nemusí...? Pokud někdo prohlásí že o našich vojštích v zahraniči nemíní se dohadovat a podmiňovat jejich činnost něčím jiným a je zároveň premierem,měl by začít připravovat jejich stažení........ ;-) Když ponechal rezort zdravotnictví v rukou razantních vyčůránků, nemůže se pak divit, že se opozice chce  "výsledků " jejich činnosti zbavit....  :-/ NMimochodem k zpoplatnění stejně dojde ale vidíte sám jaké "výsledky" má entuzianismus lidí, kteří vyškrtli slovo kompromis a dohoda ze slovníku...... myslím že pan premier by si k tomu stolu k jednání o našich vojčtích mě přisednout, asi by to bylo státnické, pitomé výroky "já nikdy....." jsou jenom pitomými výroky.;-D

františek 15.1.2009 8:20

Hloupý článeček

Pisálkovi uniklo, že Julínek byl první, kdo se pokusil zachránit naše zdravotnictví. Konec konců, ať ti nemocní pomřou.

Pavel 15.1.2009 8:12

Nejvyšší čas

aby bylo taky doVernerováno. Prodejných pisálků netřeba, bez ohledu na to, o čem zrovna píší.

PROKOP BUBEN 15.1.2009 8:01

Re: Jaká úleva by to byla

Pakliže jste konzumentem jen kLausmodré sečky, nikdo za vás nemůže....

PROKOP BUBEN 15.1.2009 7:59

Re: Teď je otázka co je to kompromis

Pokud by měl zavládnout rozum, poplatky by se měly zrušit a začít nejen z reformou zdravotnictví od píky.....Nejraději při důležitých dlouhodobě působících reformách společně ruku v ruce i když si nikdo nedělá iluze, že ret na rtu.....

ja 15.1.2009 7:54

Re: tradičně dobře

Na tyto články se v tradiční společnosti reaguje ručně (přátelským dotykem pěsti nebo jen otevřené dlaně čtenáře  s obličejem psavce), v demokratické společnosti opovržením.

ranbow 15.1.2009 7:51

Teď je otázka co je to kompromis

Jakpak by se měli dohodnout - za každých (dejme tomu) 100 vojáků, které socdem pustí na mise, sleví Topolánek 1Kč na zdravotním poplatku? Nebo to bude podle druhů? Parašutisty za důchodce, chemiky za děti?

Pochopitelně že ne - jak správně říká nadpis, oba nemají chuť a ani schopnost se dohadovat - za pár dní Hovorka umožní přehlasovat socdemáky kvůli misím, a pojede se dál - se zdravotními poplatky (aby se neřeklo) ale bez zdravotní reformy, se zahraničními misemi (aby se neřeklo)ale bez schváleného radaru pro USA, s koalicí (aby se neřeklo) ale bez podpory voličů...

Sheldor Dobyvatel 15.1.2009 7:49

Jaká úleva by to byla

kdyby bylo konečně dovernerováno na Psu!

Veselý 15.1.2009 7:18

Neviděl bych to tak tragicky

V článku jsou různá tvrzení, ale (soudně) neprokazatelná. V dosti státech na západ od nás za takový článek následuje žaloba a požadavek na náhradu škody. Může se nám to nelíbit, ale bez důkazů nemůžeme nikoho obvinit, musíme ctít presumpci neviny.

Jerry 15.1.2009 5:35

Re: tradičně dobře

A hlavně píše vždycky pravdu.Tu svoji.

Slava 15.1.2009 2:35

Re: tradičně dobře

Proč? Píše líp než Aston a spol. dohromady.

Sláva Růžička 15.1.2009 2:29

Z celé té frašky kolem obměny vlády

zůstal pouze pocit,že ještě málo bylo šašků,pročež nastoupí rocker na ministerstvo,které mohlo být v tichosti zrušeno; při vší úctě k snad budoucí ministryni - je tragická skutečnost,že je vozíčkářka dostatečnou kvalifikací pro post ministra zdravotnictví?Pokud ano,tak na tom nebyl Julínkův mluvčí o moc líp a znal situaci,takže mohl  dělat ministra a Julínek mluvku.Bude bývalý kladenský hejtman tím pravým na postu ministra dopravy?Možná teď z pozice ministra prosadí lokálku (v českých poměrech zvanou rychlodráha,viz koridory) z Prahy do Kladna,pokud to tedy stihne,takže možná v příštích komunálkách zvítězí v Kladně jako starosta.Ale asi pořád lepší než ten Prahou navrhovaný sklepní hledač stříbra,to je nutno přiznat.O popírači závěti zbytečno hovořit.Byla tady po 89. vláda,kde by nebyl?Takže nemůžem říkat,jako Otíkova tetka "má pravdu,předsedo",protože premiér jenom vrství průšvihy.Začal tím,že zavlekl svoji stále ještě ženu do Prahy,kde ji nechal na pospas velkoměstským úkladům až tak,že jí musel dát auto s ochrankou (koho zajímá?),není schopen splnit její asi že nesplnitelné požadavky,když je už celému světu známo,že rodina nefunguje,dcery jsou dospělé a synek(ten její)pod otcovým dohledem zdatně čuří po policejní hodině.Co na to sociálka,co práská od boku děcáky jen proto,že žijí v pohodě a šťastně třeba v šesti lidech v garsonce?I jeho případ dokazuje stav justice,pokud se ovšem rozvést chce. Holt a zkrátka:provinční politik by si měl vážit toho,že ho oma chtějí a neměl by se drát tam,kde neumí žít.Velkoměsto,v této zemi jediné,dělá své a ne každý to zvládne.Moje babička,srandistka,dávala venkovským příbuzným kostkový cukr,když šli na procházku Prahou,s připomenutím:až uvidíš tramvaj,tak si dej kostku do huby,stůj a čekej,až přejede,není to kůň.Tak asi tak pro všechny ty čuňky a podobné.Stojí nás dost peněz než odvyknou holínkám a volantům,protože své nahé arsch usazují v Praze do šmetrem získaných bytů(vyšumělá aféra předsedy sněmovny).Pragocentrismus-chá chá!

Jirka 15.1.2009 1:05

Re: tradičně dobře

Možná jen to, že výměna měla být kompletní.Včetně Pavla Vernera.:-D

mráz 15.1.2009 1:02

tradičně dobře

Tradičně dobře napsaný článek, není co dodávat. Možná jen to, že výměna měla být kompletní.