17.5.2024 | Svátek má Aneta


Diskuse k článku

GLOSA: Bémovy metafory

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jan Žižka 6.11.2008 11:27

Americké tajné služby opět selhaly-agent KGB presidentem!!!

Americké tajné služby opět selhaly-agent KGB presidentem!!!  Marx-leninská matka Obamy, jako agentka KGB a militantní feministka, rozvracela nejenom USA, ale pod krytím obránkyně lidských práv i Indonésii a jako špiónka KGB pomáhala v Indonésii k útěku komunistům po nepodařeném komunistickém puči. Hodně by nám o tom mohl vyprávět Jiří Dienstbier (GRU), který se na tomto neúspěšném puči rovněž podílel a napsal o tom knihu... Obamová, jako správná revolucionářka a feministka,  se o svého syna Baraka - na rozdíl od komunistů - prakticky vůbec nikdy nestarala, ale vychovávali ho její bílí rodiče. Ti špiónovali v Honolulu pro KGB největší americkou vojenskou základnu v celém Tichomoří (rodiče tam odešli z kontinentu pod záminkou, že tam její otec chce založit obchod s nábytkem, do kterého - v případě amerických námořních důstojníků - vkládalo KGB odposlechy.) Biologický otec Obamy pomáhal budovat jako marx-leninský ministr  socialismus v Keni, nakonec se téměř upil k smrti, ale zemřel v autohavárii. S druhým manželem, nevlastním otcem Obamy, se jeho matka seznámila na kurzu ruštiny (!!!) v Honolulu, pak s ním jela zachraňovat komunisty do Indonésie, ale i  s ním se zanedlouho po svatbě rozvedla.  Vše lze nalézt v anglické verzi na internetu, ale v českých "svobodných a nezávislých" masmédich KGB se o tom nedočtete ani slovo. 

loza 6.11.2008 0:38

co ted´,?

všichni moc hezky hovoříte a máte zcela jistě důvod.Proč však se do toho nedáte s vervou která by měla celoplošný smysl?Tisk,televize atd.Kecy jsou na nic.O Bémovi si ndělám iluze a druhý pán mě nic neříká.Nicméně máte-li s ním konkrétní "krajské" zkušenosti proč do toho nejít jinak,než 

plýtváním sliny pro  "pár čtenářů"?To by nešlo?

majolenka 5.11.2008 21:29

Štěpánek má asi čuch a odvahu

jsem zvědavá, kam se Štěpánek vrtne jestli prorazí Bém a jeho klika ;-P, nevím nevím, jestli byste měl být tak odvážný a prognozovat pokud, jste dosud zůstával sterilně v pozadí Bémova štábu, to se musí jeden naběhat, když se nám to tu tak kejvá ;-D, jo dilema na kterou kartu vsadit, to musí být celkem fofr a honička pane Štěpánku.........a já myslela, že už nikdo níž než Bém nespadne, a ejhle on se zase našel adept ;-D

novak 5.11.2008 21:07

Gauneři za čistým Topolánkem?

Tak nějak by se dala popsat galerka na Žofíně mimo Topolánka a vozíčkářky? Nevím jak z toho ven, ale napadá mi řešení. Nechme je rozbít si držky a hlídejme, kdo jak se zachová jako podrazák, špína a gauner! Pak by měl Topolánek k délce paží jasně zvítězit.

 Boj chlapů i třeba pěstmi to tu ještě nebylo mezi podrazáky takováto kategorie. Proto vřele doporučuji a nyní fandím většímu a silnějšímu -zbij podrazáka místopředsedu co za to může úplně stejně ne-li více.

joséfek 5.11.2008 20:11

Bémovy metafory

a Štěpánkovy bláboly, jak může tato lehkoživka a samozvaný všehoználek, placený z našich daní pořád blábolit ty své nesmysly?(Y)

fafnir 5.11.2008 21:53

Re: Bémovy metafory

Já zas v Bémovi vidím naprosté pohrdání voliči ODS v případě Jančík na Praze 5.A také je placen z mých daní.

skrap 5.11.2008 17:41

jen docela málo

Ptročpak Míra nejel do USA,,,,,,,, Otěch vrtačích no vy nevrtáte ale taky nepumpujete. Jen stojíte za bukem(Mírou) a čekáte jak se dostat k lizu!!!!!!

čm 5.11.2008 17:29

a k němu

hovězí držku, pana Alexandra Nováka z Chomutova. A to potom bude občannská demokracie.

Mojmir Prusa 5.11.2008 16:49

A hele, Tajtrlik se ozval!

zase jse byl v televizi, pane. To uz dlouho ne.

No trreba se na Vas stesti zase usmeje....

matěj 5.11.2008 16:36

Pokus o největší díru - tunel-

a tím definitivní potopení ODS je Bémův projekt olympiády na dluh!Připomínám,že náklady OH v Lodýně stouply z původních čtyř na současných zatím deset miliar liber.

xxx Kubeš 5.11.2008 17:52

Re: Pokus o největší díru - tunel-

Ano

tak 5.11.2008 14:47

Štěpánku......

tak v tom brífingu pana premiéra jste byl úžasný,škoda jen,že jste byl málo mrštný a předběhl Vás

Langer,který ihned po ukončení si sportovně plácnul s panem premierem.A protože jste to

sportovní plácání nestihl,tak plácáte na "Psím drbání"

T.Ř. 5.11.2008 10:59

Štěpánek ze zkorumpované RRTV

Pane Štěpánku, kdy se od vás dočteme třeba o tom, jak se celá RRTV za vašeho místopředsedování namočila do korupční kauzy kolem licence Benešov-Kozmice, zlikvidovala úspěšné rádio, nechala si za to zaplatit od pana Pařízka a přidělila licenci jemu? A proč třeba nepíšete, jak jste vše zametali pod koberec a jak následně RRTV prohrála několik soudních sporů a nakonec stejně korupce zvítězila? A jak to bylo s technickým odborem RRTV, jehož ředitel měl zároveň firmu na provozování vysílačů a vy jste tyto kšefty kryli? Je mi líto všech hlupáků, kteří jsou zcela neznalí věci a konzumují vaše slinty.

Mencl 5.11.2008 11:20

Re: Štěpánek ze zkorumpované RRTV

Naprostý souhlas a bylo by jen dobře,kdyby sem psali lidé jako Vy,kteří o tomto pánovi něco určitého vědí.Myslím,že by toho bylo požehnaně.

Lípa 5.11.2008 11:43

Re: Štěpánek ze zkorumpované RRTV

R^ tak tak

vera 5.11.2008 13:39

Re: Štěpánek ze zkorumpované RRTV

Děkuji já pořád přemýšlela při projevu našeho velkohubého premiera  kdo to stojí  za jeho zády ,dlouho jsem neviděla na politikovi tak skvělý účes byl k nepřehlednutí,děkuji už mi to došlo omlouvám se  jsem stará  nejsem v obraze on se projevuje často v diskusích jako je tato a vždy je to něčem co nemá  žádný význam.díky ještě jednou je to pašák

Enigma 5.11.2008 10:50

Bém je principál rebelů

Petře, já využiju výhod pozorovatele z venčí, který na rozdíl od vás není svázán nepsanými zákony pseudo korektnosti. Topolánek s Langrem nešli do Paroubka na základě Kubiceho, protože kryli Béma. Kubice odešel. Mají s tím něco společného ty útoky na Langera a Topolánka? Kauza Morava, koordinovaně s MFDnes a následný výstup Ranince se Schwippelem. Přitom ani Kroupu, ani MfDnes nepodezřívám s náklonosti k levici. Je to náhoda, že MfDnes rozjela druhé kolo proti Langrovi? A co bude následovat? Proč ten frontální útok na Topolánka, do kterého se zapojil hrad před volbami? Katastrofální výsledek voleb je zakalkulován do scénáře. Hodnocení a pojmenování viníků je usvědčující. Zatímco Paroubek mluví o Topolánkově vládě, heroldové Klaus a jeho žák Bém předhazují davům jediného Topolánka. Bém je pro mne mutant cynika s intrikánem. Při sjezdové volbě by si měli členové ODS uvědomit, že jim byla hlava Topolánka přikována ke špalku za to, že něco udělal a že se jim přitom za zády šklebí skřet, který ve funkci prvního místopředsedy neudělal NIC. Zatímco Topolánek zdolával všechna úskalí při sestavování vlády, Richelieu si plnil klukovský sen na Mont Everestu. Zatímco Topolánek bojoval proti všem, Bém si jel v kolejích magistrátu. Ovlivnilo Béma vyšetřování policií a rostoucí hlasy nevole nad jeho manévry v magistrátu. Všechno je relativní. Nejvíc bémova tvrzení, sliby a činy. To už nevadí, že nedokončí svoji práci?

Mencl 5.11.2008 10:26

Štěpánek je tajtrdlík

Pane Štěpánku vyjmenuji vám největší gaunery z vaší modré strany,jsou to - Tluchoř,Julínek,Vidím,Vondra,Langr,Němcová atd.,no a patříte tam i vy.Proto už dejte pokoj normálním lidem.Železný vás nazval tajtrdlíkem a měl pravdu.Nemám ho také rád,ale je určitě chytřejší než vy.My v Hradci Králové vás dobře známe jaký jste gauner.Vždycky jste miloval Klause a teď vás vidím stát za jeho největším nepřítelem z ODS Topolánkem.Určitě nejste dobrý člověk.

jan 5.11.2008 10:29

Re: Štěpánek je tajtrdlík

HK stojí za bémem to už je druhý přispěvatel

Mencl 5.11.2008 10:38

Re: Štěpánek je tajtrdlík

Já nemluvím o ODS v Hradci Králové,já se vyjadřuji k tomu parchantovi Štěpánkovi,kterého u nás v Hradci tak dobře známe.

Viktorka 5.11.2008 12:11

Re: Štěpánek je tajtrdlík

na mě dýchla z toho článku vaše osobní krize !!

Kuchl 5.11.2008 13:17

Re: Štěpánek je tajtrdlík

V 70-80tých letech byl Hradec rudým městem s hvězdami .Nechte si vládnout v kraji totální levici .Snad Vás to uklidní a vzpamatujete se !

Eva D. 5.11.2008 17:26

Re: Štěpánek je tajtrdlík

R^:-(

b.mr@tiscali.cz 5.11.2008 10:24

Socani čtou Psa

Zvláštní. NP byl vždycky tak trochu napravo od středu. Čím to je, že nyní je zde 90% socanů a komoušů - alespoň podele příspěvků čtenářů? Proč tito čtenáři nečtou třeba Haló noviny či Novinky.cz?

jan 5.11.2008 10:28

Re: Socani čtou Psa

možná jste se vy odsunul na extrémní pravici - já jsem pravicovej člověk a právě proto nechci Béma, už jsme dvakrát v praxi zažili co to je hodně pravicově kecat a pak podepsat oposmlouvu s levicí a podělit se o koryta  - poslední zoufalý boj této gardy o budoucí beztrestnost tak sleduju sice s obavamy ale zátroveň s pobavením, protože bémovi podpůrci uměj jen nadávat do levičáků takže s takchabou argumentací pochybuju že by to sdnad bém a spol dotáhli nasvržení topolánka

Mencl 5.11.2008 10:58

Re: Socani čtou Psa

Pane b.mr@tiscali.cz,myslím že blábolíte.Já hodnotím lidi na slušné a gaunery a stále kecat něco o pravici a levici je už nechutné.Já jsem si třeba naivně myslel,když skončili v 89 r. komunisti,že teď nastoupí po nich jen samí slušní lidé.Nikdy jsem nebyl komunista,ale ODS volit nemohu.Prodali by nám celou republiku a po nás potopa.Jestli si myslíte,že kdo je pravičák je ten nejlepší člověk,tak se moc mýlíte.Od všeho jenom trochu,asi jste ještě mladý.

Lípa 5.11.2008 11:04

Re: Socani čtou Psa

Ve srovnání se Štěpánkem bych mohl pravicovými občany nazvat i přispěvatele do diskuzí na Novinkách. Pokud jste jiného názoru, pak nám prosím sdělte, co je na Štěpánkovi pravicového a jakou hodnotu kdy vytvořil.

Eva D. 5.11.2008 17:31

Re: Socani čtou Psa

Taky jsem si všimla. Třeba nějaký stranický úkol, na radu marketingových expertů. Soudruzi jsou na to zvyklí. ;-)

Franta 5.11.2008 19:23

Re: Socani čtou Psa

Já jsem taky ultrapravičák, Brácho...88

vládík 5.11.2008 10:21

Je to snad podruhé

(nebo potřetí?), kdy s vámi souhlasím. Dokonce zcela bez výhrad.