23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
MUDr Jiří Kilian 23.4.2007 14:59

no,

míza 23.4.2007 14:34

Re: Re: S jídlem roste chuť

vite Jendo ono je na ně moc vidět a pokud je máme mít rádi když kopou reprezentačně tak atˇ   Reprezentují s knězi si to vyřídí Pán bůh>-

MK 23.4.2007 14:18

Pane Daneši, rozčílil jste majora Zemana!

Zeman odstrčil noviny od sebe s nechutí: "Už zas? To je tak hloupé, že to snad nestojí za odplivnutí. Dal bych toho redaktora prokurátorovi." "Jenomže tím tu fámu nezlikvidujeme, jen to ještě rozmázneme a potvrdíme, necháme to žít v lidech. A tahle země už jednou potřebuje klid, musíme najít skutečného pachatele, Honzo, usvědčit ho, to je jediná politicky správná cesta. Získal jsem souhlas tvých šéfů, aby tě na to uvolnili. ... Půjdeš do toho?" Zeman chvíli mlčel, pak natáhl ruku po novinách a zeptal se: "Kdo napsal ten článek?" "Daneš." Zeman odhodil noviny, vzal do ruky vyšetřovací  spis a řekl: "Dobrá, dej to sem!" ;-)

míza 23.4.2007 14:18

Re: rasismus??

zcela souhlasím

Jaroslav Šebek 23.4.2007 13:58

Re: A proč bejt slušnej?

To je správná otázka, pokud jste přívrženec nebo dokonce člen ODS. Rv

Jirka 23.4.2007 13:24

"Korektnost"

Já s Vámi pane Daneši NESOUHLASÍM. Díky politické "korektnosti" je totiž zcela obvyklé, že posunek pana Baroše řeší politikové a média. Co vlastně udělal? Pouze posunek. Výkladů je mnoho... vysvětlení pana Baroše nikoho nezajímá, protože už se rozjel hon na čarodějnice. Já se ptám, co kdyby stejný posunek udělal na bílého hráče? Taky by to řešila disciplinární komise? Nebo kdyby tento posunek udělal černoch na bělocha? Nikoho by to nezajímalo.

Nežijeme v demokracii. To je pouze iluze. Žijeme v tvrdé totalitě, kde nikým nezvolené lobbystické skupiny určují co je správné a co ne. Svoboda slova je v čudu, RVHP je nahrazeno ještě stupidnější přeregulovanou Evropskou unií. Ideje o svobodě a demokracii jsou v nenávratnu. Nezdá se mi závadné nazvat cikána cikánem, araba arabem, černocha černochem, žida židem, bělocha bělochem. Pouze výklad těchto slov bývá překrucován. Je mi z toho zle.

Vlastimil 23.4.2007 13:23

Kdyby Baroš nebyl hloupý,

tak by tvrdil, že touto gestikulací chtěl sdělit: "Kalousku jsi jednička!"

Psí vrah Čumil 23.4.2007 12:59

Ano, pane autore, ani já nemám ten pocit, že by oba pánové, které jmenujete,

měli vést českou vládu. Je to spíše jakési trapné nedorozumění...

Buvol 23.4.2007 12:38

Re: Mbiou

Je docela možné, že důvod Barošova gesta byl prozaický a že se opravdu jednalo o zápach ze strany toho Mbioua .... Bohužel doba je taková, že to ten Baroš ani nemůže říct, i kdyby to náhodou byla pravda ....

Jenda 23.4.2007 11:59

Re: S jídlem roste chuť

Teda kdyby si objednali prostitutky clenove knezske konference tak bych pohorseni chapal. V takovem pripade by jejich chovani bylo ve viditelnem rozporu s tim co hlasaji. Ovsem u fotbalistu? Ze pak nekteri dostanou kapky od manzelky bych chapal ale co je komu dalsimu do toho fakt nechapu.

Alan 23.4.2007 11:56

Re: Re: A proč bejt slušnej?

Vy jste zvláštní šťoura, možná máte za sebou i zvláštní školu.

Alan 23.4.2007 11:53

Re: Mbiou

Do této chvíle jsem si nebyl jistý jak to přesně bylo, ale teď je všechna nejistota pryč. Určitě takhle a jsem vděčný za roztomilé a perfektní poučení.

Nicméně, kdyby vše popsané polykal hráč bílé pleti (pomalu se to bojím napsat, abych nebyl rasista, kdy asi budeme psát a říkat místo bílé "hnusné", abychom s našimi spolubratry vyšli?) a Milan Baroš mával rukou před ním, stálo by to za zmínku? Proč nemůžeme prostě jednat s ostatními jinak barevnými lidmi jako s obyčejnými lidmi?

jarda 23.4.2007 11:44

Re: A co kdyby to bylo obráceně?

Kdyby to bylo obráceně, tak se za Baroše postaví romské iniciativy.

jirka.s. 23.4.2007 11:12

A co kdyby to bylo obráceně?

Co kdyby podobné gesto udělal Mbiou? Také by se antirasisti takto rozhořčovali?

jirka.s. 23.4.2007 11:08

Re: Re: A proč bejt slušnej?

A proč by nakonec Göringův dvojník nechtěl u nás kandidovat na presidenta, že?

MOON 23.4.2007 11:06

Mbiou

Mbiou pouštěl rasistické, zákeřné,plyny(srovnatelné s CYKLONEM B) na jinak barevného hráče M.Baroše a vše doprovázel slovy," jen si čuchni ty ne zcela bílej prevíte".Milan Baroš, páč mu nerozuměl ,si raděj ucpal nos a mával rukou.Slovního doprovodu se zdržel ,jelikož nezná francouzký jazyk tak aby mohl sformulovat dotaz na to co měl Mbiou k jídlu a jestli to byla cibule,fazole,čočka,či teplé pečivo?Jelikož v jazykovém kurzu pro fotbalisty se tyto výrazy nevyskytují.V otázce původně přemýšlel o bílem pečivu a tmavých fazolích a modré cilbuli ,ale tuto myšlenku záhy opustil aby případný dotaz nemohl být brán jako rasistický.Hezký den MOON

Vojta 23.4.2007 11:01

Re: Vůbec jsem nepochopil cíl autorova článku

Omlouvám se, udělal jsem nějakou chybu při odesílání. Chci pouze říci, že neznalost francouzštiny  Baroše nemůže omluvit, gesto bylo jasné i bez znalosti francouzštiny propagované bezpochybné  znalostí pana autora, který v kritické chvíli byl jistě na doslech na trávníku u incidentu, očekávám tak nejvýš do tří metrů. Je to divné, sice jsem úplně hluchý, ale docela slušně vidím........já tam toho rozumbradu neviděl......asi už asi nevidím a už vůbec jsem neviděl nějakýho francouzáka.

NevericiTomas 23.4.2007 10:55

Re: Re: A proč bejt slušnej?

A proc by nemohl fotbalitsovi tmave pleti ukazovat, ze smrdi?

Vojta 23.4.2007 10:54

Vůbec jsem nepochopil cíl autorova článku

Radek 23.4.2007 10:33

Re: A proč bejt slušnej?

Máte pravdu,slušnost je u nás zejména v politice pokládána za hloupost a slabost.Když premiér země může beztrestně používat fašistickou rétoriku,aby dokázal svoji sílu a mužnost,jeho asistent se považuje za Martina Bormana,když může na poslance ukazovat vztyčený prostředníček a pak se trapně vymlouvat,že tím ukazoval jinému výtečníkovi na politické scéně,že je jednička - proč by nemohl Baroš fotbalistovi tmavé pleti ukázat,že smrdí.Ona ryba opravdu smrdí od hlavy,jak praví známé české přísloví.

Milda 23.4.2007 10:04

A proč bejt slušnej?

K tomu má mít vrcholový český politik nebo sportovec nějakej důvod?

Radek 23.4.2007 10:03

Hvězda zhlouplá a pohaslá

Není to první Barošovo provinění.Jeho kauzy vyplývají z manýrů primadony,která si myslí,že si může všechno dovolit.Inteligencí tento fotbalista zrovna neoplývá,jeho fotbalové umění je už také minulostí,oplývá jen penězi,sebevědomím a pocity,že si může všechno dovolit.Jeho naivní výmluvy,kterými se snaží z maléru vybruslit jen dokladují jeho hloupost.Měl by dostat pořádný trest od francouzské fotbalové federace,jinak bude ve svých stupidnostech pokračovat.Pro reprezentaci ČR není přínosem ani svými posledními výkony,spíše je tomu naopak.

JK 23.4.2007 9:49

rasismus??

Když někomu ukážu, že smrdí, tak jsem rasista? A jak na to ti vědátoři jako přišli? Pochopil bych, že jsem možná nevychovaný, nactiutrhač či něco podobného, ale rasista;-) Mám pocit, že zde vzniklo nové motto: "Za vším hledej rasismus. Kdo nenajde za něčím rasismus tak není in."

nosál 23.4.2007 9:26

prd

No co, černoch si prdnul , to se stává a Baroš udělal to, co dělá každý  když se někdo u něj usere. No a pravdoláskovníci se z toho málem po....kakají

Honza 23.4.2007 9:22

Re: Re: Bůhvíproč je teď "IN"

Samozřejmě, že hodnotit lidi podle rasového původu je blbost, i když je také blbost popírat že rasy a jistá rasová specifika skutečně existují. Na tom současném módním antirasismu je ale směšné, že funguje jen jedním směrem a navíc hledá rasistické projevy i v naprostých blbostech.

Vasekpasek 23.4.2007 9:17

Re: Bůhvíproč je teď "IN"

Ano, to zní rozumně. Já osobně rasismus velmi nenávidím, ale souhlasím s tím, že někdy se to opravdu přehání. Nicméně na druhou stranu, když někdo udělá něco špatného evidentně z rasistických důvodů... Je těžké to odlišit

jif 23.4.2007 8:17

Odborníci

Fascinuje mě při čtení dnešního Psa, jak hluboce svými komentáři klesá... Pomalu bude lepší doplňovat si vzdělání s tím blbem Krampolem a možná i s Vámi...

Honza 23.4.2007 8:16

Bůhvíproč je teď "IN"

nebýt rasistou. Přitom si žádný s těch okázalých antirasistů, kteří se farizejsky pohoršují nad úplnými blbostmi, vůbec neuvědomuje, že právě jejich postoj je skutečným projevem rasismu. Tím jak se snaží chránit "ty ubohé oběti rasistického jednání" vlastně otevřeně uznávají, že jde o méněcené chudáky, kteří tuto ochranu potřebují. Jestliže jsou si všichni lidé rovni, tak by samozřejmě mělo platit že pokud jeden člověk udělá něco špatného jinému člověkovi, mělo by být přece úplně jedno, jestli to uděla černý bílému nebo naopak a nikdo by ani barvu pleti neměl brát v potaz.

antifotbalista 23.4.2007 7:51

S jídlem roste chuť

Vůbec se nedivím, že pan Baroš to gesto udělal. Po ututlání předcházejícího průšvihu s prostitukami mu "narostla křídla" a postpubertálně se domnívá, že mu všude projde vše. Upřímně bych mu přál pořádný "flastr", aby se poučil, že primadonové výstřelky se všude netolerují. Tolerují je jen "banánové republiky" a poskomunističtí VUMLem vychovaní a odkojení "rádoby demokraté".

ja 23.4.2007 7:46

Daneši, Vy vole

Ten blábol se nedá komentovat. Prostě když chce politický korekčník psa bít, tak si hůl najde. Ale tím svědčí pouze o sobě, ne o jiných.