20.6.2024 | Svátek má Květa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Eva 26.11.2009 15:11

re:GENDER-KVÓTY: Kdo první si nechá ušmiknout pindíka?

Jsem žena,nemohu si nechat uřezat pindíka.

takže dotaz : česká politická scéna a předsedové dvou nejsilnějších politických stran .

Je to opravdu to nejlepší, co mužská polovina Česka nabízí ?

Jestli ano, tak pan bůh s námi a zlé pryč, pak 100 % pozitivní diskriminace ve prospěch žen by bylo to naejlepší, co republiku může potkat

luboš 26.11.2009 16:12

Re: re:GENDER-KVÓTY: Kdo první si nechá ušmiknout pindíka?

Asi se Vám nebude líbit to, co Vám teď napíšu, ale nedá mi, abych nezmínil dámy, které už českou politickou scénou prošly a odkráčely směrem k zapomnění (Buzková, Wolfová, Zubovová, Kuchtová, Jacques apod.. Obávám se, že jejich úředně stanovené množství by vygenerovalo několikanásobně větší pitomosti, ikdyž některé mužské politiky jen tak něco nepředežene!

jhm 26.11.2009 17:31

Re: re:GENDER-KVÓTY: Kdo první si nechá ušmiknout pindíka?

Ono ani tak nejde o to jestli to je muž nebo žena ale to co politici bez ohledu na to co mají mezi nohama nebo v hlavě předvádí je opravdu ukázka že naše politická scéna se dostala do patové situace. Furt by bylo lepší aby naplno předvedla levici nebo pravice co chce pro stát udělat než tahle nekonečná patová situace.

Ovšem co se týče kvót tak proč ne, když bude dostatečně vhodný kandidát/ka. Co se oné dámy týče tak docela nechápu proč pominuli její minulost v mírovém hnutí a neprůhledné financování. Na druhou stranu Kavan byl taky v OSN a jeho minulost nikomu nevadila?! A teď vadí minulost kandidátky? Kavan by byl v pořádku?

Otakar 26.11.2009 14:31

Fajn autore.

Alespoň je někdo , kdo tuhle zmetkovitou eurospolečnost vidí i trochu srandovníma očima, ono to bez srandy nejde, nebylo by to k přežití. Dík.

Jura Jurax 26.11.2009 14:27

A nejhorší je,

ze i když to pan Vlk píše srandovně, trend bohužel vystihuje.

Furt říkám, že evropská civilizace je blahobytná, takže má čas na hovadiny a uživí i neproduktivní trubce - všeliké gender studenty a vědátory a verozvěsty, multikulti cvoky, zelené a oteplené vyžírky a propagátory politické korektnosti - a protože tihle lehkoživkové se množí jak kobylky a nemajíce nic rozumného na práci, oblbují všechny kolem, dotyčná evropská (nebo euroatlantická) civilizace spěje limitně do perdele.

Ono by taky měly být kvóty pro zrzavé, otylé, ploskonohé, hermafrodity, homosexuály (jest v parlamentech, vládách, vrcholných orgánech EU a vůbec na lukrativních korytech nejméně 4 procenta gayu či lesb?), transexuály a vůbec všeliké různé, aby holt nebyla dyzgrymynace.

A napadlo mne, jak se politicky korektně řekne černoch? Byť by byl černý jak pánská bota do tanečních?V USA afroameričan, ale v Evropě? Afroevropan? Nebo afroněmec, afromaďar,afoital, afročech, afromoravan? Nerad bych narazil ... :-/

Jeden aby si uvědomil, že jako bílý heterosexuální chlap vlastně nemá podle těch pohlavniček vůbec mít nárok na nic ... leda je snad živit ... i když naše civilizace je tak zvrhlá, že ony se tím pohlavněním (prosím nemám na mysli kněžky lásky, ale gender aktivistky či profesorky gender studií) docela uživí ... a pak se divíme, že nemá kdo dělat a vozí se sem gastarbajtři a gastarbajtryně  ;-)

Eva 26.11.2009 15:12

Re: A nejhorší je,

Ale trubci slouží jenom k jednomu-oplodnit včelí královnu a zajít

O.M. 26.11.2009 15:31

Re: A nejhorší je,

Bílý heterosexuální chlap vlastně nemá podle těch pohlavniček vůbec mít nárok na nic ... Tenhle článek byl o volbě evropského prezedenta a ministra zahraničí. Máte pocit, že o ní rozhodují nějaké "pohlavničky"??? 8-o Nikoliv, volí je summit EU, tedy papaláši z členských zemí. Tj. většinou muži (za ČR Paroubek, Topolánek a dneska Fischer).

Když jsme kdysi měli federaci se Slováky, velmi ostře se sledovalo, aby byl na špici vždycky nějaký Slovák. I kdyby se měl vyštrachat kdekoliv, bylo by politicky neúnosné, aby slovenský národ tvořící 1/3 populace neměl svoje zástupce ve vlivových funkcích.

S paní ministryní je to v podstatě totéž, akorát se berou ohledy na skupinu tvořící celou 1/2, totiž ženy. Holt už je v civilizovaných zemích politicky neúnosné, aby ani ony neměly zatsoupení mezi věrchuškou.

skrebec 26.11.2009 16:36

Re: A nejhorší je,

Za Husáka a Biľaka sa dodatočne ešte raz ospravedlňujem:-D

aliB 27.11.2009 0:43

Re: A nejhorší je,

Cesi nasli jeste horsi- takze klid...

O.M. 26.11.2009 13:38

Podle Čechů je nejhlavnější a nejdůležitější to,

aby stát řídily osoby co nejkvalitnější, lidé chytří a schopní? 8-o  Nemám pocit, že máme plnou sněmovnu a státní správu zrovna nejkvalitnějších, chytrých a chopných lidí. Kde se stala ta chyba?

Jura Jurax 26.11.2009 14:33

Re: Podle Čechů je nejhlavnější a nejdůležitější to,

No, že nemáte pocit ... ono tam fakt placama i jsou schopní a chytří lidé - ale všichni tito používají svých schopností k osobnímu prospěchu a obohacení a na nějakou službu vlasti, státu, občanům či voličům zvysoka séřou.

Kde se stala chyba? No je ve volebním systému, kdy volíme strany a ony už si tam nějaké kmotry, korytáře, trafikanty a vyžírky ke žlabům postaví; no a druhá chyba je, že ty strany vůbec volíme. A třetí - největší - chyba je, že se pozapomnělo na tradici defenestrací na píky a sudlice nasraného lidu tam dole ... ;-)

Informace 26.11.2009 13:30

Myslím,

že pan Vlk  si neuvědomil, že nám tady popisuje t.zv. třetí pohlavní skupinu t.zv. transgenderů anebo homosexuálů, kteří již v devadesátých letech začali požadovat, aby jim byla přiznána stejná práva jako dvěma heterosexuálním pohlavím.

In the 1990s, the term took on a political dimension[11][12] as an alliance covering all who have at some point not conformed to gender norms, and the term became used to question the validity of those norms[13] or pursue equal rights and anti-discrimination legislation,[14][15] leading to its widespread usage in the media, academic world and law.[16] The term continues to evolve.

Již nyní trans a homosexuálové jsou kandidováni levicovými stranami do parlamentních voleb jako zástupci odlišné sexuální orientace. Bližší o transgenderických organizacích najdete na Wikipedii nebo na netu.

Tedy z mužů se nebudou dělat ženy, ale trans, ti budou mít větší šanci.

Problém se tedy mezi tím posunul na zcela jiné pole.

Jura Jurax 26.11.2009 14:39

Re: Myslím,

Hm ... takže vzhledem k trendům nebylo by lepší mít oboje vybavení - prsa a vaginu i muskulaturu a penis?

Medicína je dnes mocná a dokáže mnohé - i doplnit chybějící výbavu. Takoví by měli vysokou naději na lukrativní posty, takže by si na operaci mohli vzít i půjčku; splatili by ji lehce z nakradeného a úplatků, až by se ke korytům došplhali. Nakonec takový eorokomisař by snad ani už moc krást a brát úplatky vzhledem ke své gáži nemusel ...

Informace 26.11.2009 16:08

Re: Myslím,

Jak vyvplývalo z řečí o trans sexu v těch televizních vysíláních, tak někteří prostitutové jsou právě tak vybaveni. Proto mají takový úspěch. Trans prostituce vytlačuje tu ženskou. Třeba to dotáhnou i do politiky. A říkám to vážně, ne jako vtip. Jednoho takového trans nechala zvolit v minulém legislativním období do parlamentu krajně levicová komunistická strana. Dělal tam bordel, protože chodil na ženský záchod a budil pohoršení u poslankyň.

Harpyje 26.11.2009 16:36

Re: Myslím,

Vladimiro Luxuria? ;-D Už jste, Informace, četl http://blog.lefigaro.fr/iran/2009/11/shirin-ebadi-se-fait-voler-son.html  http://www.regjeringen.no/en/dep/ud/press/News/2009/shirin_ebadi.html?id=587282 ? Tak otrlý nebyl ani bolševik!

Informace 26.11.2009 17:22

Re: Myslím,

To je neslýchané a zase se to obejde jen nějakým oficiálním protestem, ze kterého si ti iránští páni dělají jen srandu.

O Vladimirovi pak vyšlo nakonec najevo,  že ani není trans, ale byl ochoten se operovat, když si celý seriál o něm, včetně té operace "in diretta", koupí nějaká televize.

Harpyje 26.11.2009 18:51

Re: Myslím,

Jenom by mě zajímalo, jak přišel k tomu poprsí. Viděla jsem totiž jeho fotku v pánských plavkách, kde byl nahoře plochý jako prkno, a vedle toho byla jeho další fotka v dámských plavkách, kde měl asi, podle mého odhadu, velikost 85 A. ;-D  http://daserste.ndr.de/ardratgebertechnik/archiv/gesundheit/silikonimplantat100_v-dasErstegross.jpg ? To je skutečně perverzní.

Informace 26.11.2009 19:42

Re: Myslím,

Lituju, ale kde k tomu přišel, nevím. Mně byla ta uřvaná figurka, co zvali na všechny televizní debaty a kde dělala svůdné ksichty na ostatní politiky, aby je uvedla do rozpaků, z duše protivná. Ti transgendeři jsou teď úplná obsession, mluví se o nich všude. Po večeři jsem otevřel noviny, tištěné, abych si přečetl komentáře, co on line nejsou a zas jsem tam narazil na článek o transgenderech. Tentokrát od lékaře, který vysvětloval, že pravý hermafroditizmus je v přírodě velmi vzácný. Transgendeři jsou  prostituti, upravení estetickou chirurgií, kteří ale zachovávají mužské atributy a to aktivní. Chodí za nimi latentní homosexuálové, protože to povařují jen za chvilkovou zvláštnost a nechtějí svou homosexuální orientaci přiznat. Při pohlavním styku, většinou análním, aktivní roli hrají transgendeři. Často ani nedělají nějakou hormonální léčbu, jsou chlupatí, mají mužské hlasy, svaly a boty č. 45. Pak tam bylo další vysvětlení o genech a hormonech, ale to vynechám.

Informace 26.11.2009 20:30

Re: Myslím,

Omlouvám se, musel jsem přerušit psaní, zvonil telefon. Tak tedy, ona to byla skutečně groteskní podívaná v televizi, když se tam ty ošperkované figury s prsy, které lezly ven z výstřihu, nalíčené jako ku-vy ze šantánu, producírovaly.

Kromě toho celá diskuze o transgenderech pochází ještě z návrhu zákona, který předložila levice, podle něhož měly být uvaleny větší tresty za prohřešky nebo násilí, spáchaných na homo nebo trans sexuálech oproti stejným prohřeškům spáchaným proti ženám. Naštěstí to pravicová většina v parlamentě potopila za velkého křiku levice o rasizmu a diskriminaci "odlišných". Je to úplná blbárna.

Napadá mě, jestli si vůbec tato politická menšina, která na druhé straně je pro otevření hranic imigraci, většinou musulmánské, uvědomuje, jak je nedůsledná a v rozporu sama se sebou. Homosexualita je ve většině musulmánských zemí trestána a to často i smrtí. Až na několik vyjímek.

Harpyje 26.11.2009 20:45

Re: Myslím,

Homosexualita je, z nedostatku jiných příležitostí, v muslimských zemích přesto velmi rozšířená.

Informace 26.11.2009 20:57

Re: Myslím,

Moc o tom nevím, ale četl jsem, že je tolerován homosexuální styk s chlapci. Ale nevím, jestli islám toleruje transgendery.

Harpyje 26.11.2009 21:14

Re: Myslím,

Oficielně je tolerována pouze platonická láska mezi muži. Homosexuální styk se trestá smrtí v některých zemích.  http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/newsnight/4115535.stm

Informace 26.11.2009 21:24

Re: Myslím,

Zajímavé, to jsem nevěděl. Díky.

Harpyje 26.11.2009 20:42

Re: Myslím,

Dámská obuv v těchto velikostech, v kombinaci s neholenýma nohama, je obzváště půvabná! ;-D ;-D ;-D 

Štváč 26.11.2009 13:14

chudáku Vlku,

snažíš se shodit Evropu co nejvíc, ale pšenka ti u Klause už nepokvete. Mezi komouši se žádní charakterní a schopní samostatně jednat, nevyskytují. Viděl jsi, jak to dopadlo, když jsme měli chvíli v Evropě šanci. Ostuda a zase jen ostuda, tak se to ty nácku malej nestyď přiznat. A za to poděkuj, hlavnímu zmetkovi z Hradu. Ten tady zasel první nenávist a mstivost.

Jura Jurax 26.11.2009 14:40

Re: chudáku Vlku,

opravdu štveš, hňupe (Y)Rv

papučák 26.11.2009 12:43

tak toto už je nemoc, wolfe!

jsi ty vůbec chlap? Podle mě, spíše stará pavlačová drbna? ;-D

gerontusinza 26.11.2009 11:59

Dobrá výzva pane Vlku.......

R^apropó ....děkuji za informci.... eunuši smrděli ,protože neudrželi moč.....zajímavý poznatek

Pedro 26.11.2009 11:49

Perla

Pane Vlku, opět - poprvé takhle veřejně - vám tleskám a stojím si za každým vaším slovem a argumentem. Škoda, že stejné myšlenky a názory nemá většina.

Jura Jurax 26.11.2009 14:44

Re: Perla

Ale ona stejné myšlenky a názory docela i má většina, ovšem tihle gender blbci jsou hlasití, drzí a podporovaní oblbenou od reality odtrženou politickou věrchuškou ... a z EU to na nás prýští a zpoza Atlantiku taky, tam jsou už dál ... nebo blíž ... k tomu, kam tahle civilizace limitně, ale furt rychleji spěje ... a spěje limitně do hayzlu, pokud to takhle půjde dál ... ;-)