28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

FEJETON: Smutná podívaná

Přišla jsem v úterý domů, pustila televizi, která přenášela jednání sněmovny, a vybafl na mne Jiří Paroubek. Snůška demagogie, lží, polopravd, osočování a osobní ukřivděnosti, která se valila z obrazovky, nebyla sice o moc mohutnější, než bývá jindy, ale stejně byla nepříjemná.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
G. Zahradníček 11.6.2012 22:39

Nelže spíše "novinářka" Petruška?

:)))

A. Reček 11.6.2012 16:52

Je to tak.

Sledoval jsem onen TV přenos z parlamentu a byly to skutečné bonbónky.

F. Vízek 11.6.2012 14:59

Naštěstí...

máme v parlamentu pana Kalouska, pana Vondru atd. a ti všichni kdykoli promluví, tak parfektně a dají zapomenout na všechny ty "paroubky"...

Tak je to správně, paní Petruško? A hlavně objektivně?

Z. Ležatka 11.6.2012 12:03

Paní Petruško,

zdá se, že s úterním jednáním sněmovny jste obeznámena. Zaznamenala jste při Vašem pozorném sledování dění ve sněmovně i schválení ESM? Nebo to zatajili i před Vámi, novinářkou? A co na to dodatečně říkáte? Do Pséka můžete napsat cokoliv.  Ale nezapracuje i u Vás limitující autocensura?

R. Bébr 11.6.2012 10:27

Vážená "novinářko",

docela rád jsem čítal Vaše články, případné, někdy i vtipné a vždy napsané na slušné žurnalistické úrovni. Dnes ale na mne vybafl Váš „fejeton“, z jehož úvodu jsem byl silně šokován. Člověk, který si říká „novinář“, nemůže přece nařknout někoho ze snůšky demagogie, lží a polopravd, aniž by uvedl nějaké příklady. Tak, jak jste větu formulovala, měly by být uvedeny alespoň dva doložitelné konkrétní příklady demagogie, dvě lži a dvě polopravdy.

Vy jste ale napsala jen urážky a vyšel Vám žalovatelný pamflet, za který by se měl slušný novinář velice hanbit. Napadla a pošpinila jste dva poslance Parlamentu ČR a nenašla jste jediné slovo, které by nějakou demagogii, lež nebo polopravdu ukázalo.

Oba napadené projevy jsem nesledoval, nevím oč v nich šlo; rád bych se tedy dozvěděl, co tam bylo tak strašného, co se na Vás z obrazovky valilo. Místo toho čtu jen nepodložené výlevy ve stylu nejpokleslejšího bulváru. Vaše jméno bylo dosud zárukou objektivity a kvalitní novinařiny, ale tímto neprofesionálním výlevem jste svou dobrou pověst velice pokazila.

J. Rey 11.6.2012 11:47

Re: Vážená "novinářko",

Mějte pochopení.Každý se musí nějak živit a když"načalnictvo"rozkáže,tak i paní Petruška musí slevit ze svých zásad.

R. Bébr 11.6.2012 13:49

Re: Vážená "novinářko",

Chápu - bohužel.

J. Milfait 11.6.2012 14:33

Re: Vážená "novinářko",

Pane Bébre, to co v parlamentu předvedli ti dva (Paroubek a Huml), tak bych rád přidal ještě jednoho a to pana Zaorálka. Pokud národ a tím i voliči by tento triumvirát měli v nejbližších volbách vymést a uvést je do říše zapomění. Paní Šusterová dávám Vám palec nahoru.

R. Bébr 11.6.2012 15:01

Re: Vážená "novinářko",

Prosím, přečtěte si, co jsem napsal.

J. Urban 11.6.2012 10:01

Roko Velké šuple se předvedlo - a zadarmo

to nejspíš nebylo (ostatně roko přivedl rata k socfašounům). Nebo mu "pomohli" ratovi advokáti - aby si rat náhodou nevzpomněl, co a koho všechno společně s Rokem "pásli".

R. Bébr 11.6.2012 10:30

Re: Roko Velké šuple se předvedlo - a zadarmo

Milá paní Šustrová, tady máte ukázku toho, jaké "diskutéry" probudil Váš nešťastný "fejeton".