3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J.G. Pašek 9.7.2007 20:34

Re: Re: Re: Jak tak koukám

Jak kde . . . to má co dělat s  patenty.  Ano, původně to byl CORTISON ale v ČSR to byl CORTISOL jako se to pytlíkovalo s Acylpirin v ČSR a Aspirin všude jinde . . . . v ČSR to byl SILON všude jinde po světě Nylon 6.

To si ale můžeš vygooglovat.

hm 9.7.2007 18:44

Kennedyovic

Kennedy stonal casto uz jako dite, mel Morbus Addisson, a proto musel ten cortison brat.Jako dite musel travit mesice v nemocnici, kde aspon mel klid na cteni.V rodine se na to  nebral ohled,deti se  musely dobre ucit, sportovat a trenovat jak na olympiadu.    Za druhe svetove se dobrovolne prihlasil k namornictvu, byl nejen zranen, ale zachranil i kamarady a byl za to vyznamenan.Jeho nejstarsi bratr byl sestrelen nad Atlantikem. Trpel  taky silnymi bolestmi patere a chronickymi strevnimi potizemi. A ze to vydrzel a nedal na sobe nic znat -   zapsala se na nem tvrda vychova, ta mama byla desnej ras a v jednom dokumentarnim filmu mavala   priloznikem z tvrdeho dreva, ktery mela vzdycky pri ruce.Tata nebyl jiny, ale pak z tech nestesti, ktera rodinu postihla, se dal na chlast a uklidil se do ustrani , ale stara  vsechno nadale dirigovala, mela se pod kontrolou  a zustala zeleznou lady az do smrti.

J.G. Pašek 9.7.2007 17:42

Re: pašíku, pašíku, jelita a prejt

Olšére, bujnou fantazii máš, blbej, ale bujnou fantazii to ano . . . . . vytáhnul jsi svého trumfa, už tady číslo 87., použít coby kulisu Kubánskou krizi a použil postrašit české ovečky přitroublou výtzvou se bouřit proti radaru v ČR . . . já ten radarv ČR nechci, ale z jiného důvodu . . .  jsem nas---ej na mojí vládu, že se s ČR takových věcech vůbec baví . . . .  . 

Karel 9.7.2007 16:54

svět podle...

Co na to říct? Rozhodně je lepší svět podle Euroamíků, než islamofašistů (anebo dříve komunistů).

Svět podle Olšera není a nebude.

J.G. Pašek 9.7.2007 16:37

Hmm, Olšere, ehm-ehm ojoj . . . . telecí mozku . ..

Holt ta všude po světě pověstná superiórní inteligence se nezapře . . .  blbej jsi jak ten tvůj hrdina, blb  Chruščov, když tehdy mlátil v OSN botou do pultu a hulákal MY VAS POCHRONIM . . . . . a upřeně mu oči sršely na tam ambasadóra USA   . . . což přeloženo je že SSSR s nohsedy Varšavské smlouvy pohřbí Západ . . . . dnes synáček Chruščova žije v USA.

A ty jsi napsal 6 knih? Hmmm, dobrý . ..

komantsch 9.7.2007 16:25

Re: Re: Jak tak koukám

Pani vedatori je to CORTISON.

ojoj 9.7.2007 16:21

Re: Tak se nám Olšer odkopal coby ojoj anonym . . . .

pašíku, pašíku, jelita a prejt:

Autor: ojoj IP: 89.107.97.xxx Datum: 09.07.2007 16:16

Jsi marný, pašíku. Ještě si zachrochtej, než půjdeš do jitrnic...

ojoj 9.7.2007 16:16

pašíku, pašíku, jelita a prejt

Jsi marný, pašíku. Ještě si zachrochtej, než půjdeš do jitrnic...

Kelner 9.7.2007 16:15

Nestačím se divit

Je obdivuhodné jak tento fejeton, který naprosto přesně vychází z historie kubánské krize, dovede rozlítit naše hlasatele jediné správné demokracie.

J.G. Pašek 9.7.2007 16:05

Tak se nám Olšer odkopal coby ojoj anonym . . . .

Hmmmm, dobrý . . . . ty jseš tan pravej poučovat Esmeralda . . . .

mirek 9.7.2007 15:49

Re: tímto končím se sledováním NP

Doporučuji číst i něco jiného. Ne pouze a jen Np, LN a MfD. Pak se možná i Vám v hlavě rozsvítí a dojde, že ten Olšer má pravdu. Ale třeba Vám to nedojde ani v protiatomovém krytu. Pak nám všem dopomáhej .... Díky Břeťo ! Máš u Waldy na mne Metaxu. Mír(a)

Esmerald 9.7.2007 15:45

Re: Re: Hluboká nostalgie, Břéťo Olšere.

Vážený pane Olšere. Většinu svého života jsem prožil na americkém kontinentě, kde jsem vždy vystupoval na internetu hrdě svým vlastním jménem. Okamžitě po návratu do Čech jsem se musel této naivity vzdát, jelikož jsem byl zavalen sprostými nadávkami a viry od "diskutujících", kteří mne nazývali hlupákem nebo lhářem. Z výšeuvedených důvodů přiznávám, že jsem žádnou z Vašich šesti knížek nečetl a odpovídám svým příspěvkem POUZE na text Vašeho článku. Ano, technicky jde o FEJETON, ale jak se má jeden vyznat v českém folkloru zaměnitelnosti fejetonu s ironií či nenávisti k odporujícímu názoru ?

V tom nejlepším případě mohu Váš fejeton pokládat za spíše nepovedený, urážející MŮJ soukromý názor, že ta "zpropadená" Amerika měla neměřitelně blíže v době kubánské krize k tomu být napadena, než kdy CCCP k tomu, napaden být Amerikou. Ano, američané mají dvě vady. 1) Vyžadují, aby nejdříve "facku" dostali, než se probudí a 2) Končí vždycky dříve, než mají. 

Olšer 9.7.2007 14:59

Re: Hluboká nostalgie, Břéťo Olšere.

Vážený a statečný anonyme Esmeralde.Nevím, jak si ty představuješ strýčka Sama, ale pokud sis dobře prostudoval moje webové stránky, tak je Ti jistě zřejmé, že mých šest knížek podporujících judaismus, Izrael a Židy dávají jasnou odpověď na otázku, je-li má nostalgie zaměřena proti USA či nikoliv. Jen hlupák jako Ty by mohl vyslovit tak mizernou lež... Ale kdo se tak statečně skrývá v anonymním davu nicků může v podstatě cokoliv...

Esmerald 9.7.2007 14:49

Hluboká nostalgie, Břéťo Olšere.

Schází mi zde jen ty karikaturní obrázky z let 50 tých a cítil bych se opět jako mladík. Američan ( amík ) zde byl krásně socialisticky-realisticky vyobrazen jako nafouklý balon, dokonce tlustší a ohavnější než Chruščov sám, na hlavě míval převysoký cylindr plný hvězd ( amerických ), kalhoty bílo-červeně ( ne rudě ) pruhované, v tlusté, až prasečí hubě doutník jako ruku, v jedné ruce měšec, na kterém bylo znamení dollaru, aby nebyly pochyby, že se nejedná o ruble a aby to bylo opravdu k popukání, třepal nožičkami ve vzduchu jak uklouzl po olejové skvrně.

Táááááák, teď se cítím jako doma, jako za mlada, Olšere !!

Byg 9.7.2007 13:16

Re: Re: EUSA?

Nojo tak to mě jako evropana kavkazkého typu by si s euroameričanem mohli lehce splést. Ještě že ti afro- a jiný američané jsou v tom nevinně, to bych jim nepřál :-).

ojoj 9.7.2007 13:11

Re: EUSA?

Kromě Indiánů jsou skoro všichni současní obyvatelé USA přistěhovalci z Evropy či jejich potomci. Stačí...?

Byg 9.7.2007 13:06

EUSA?

Možná to šlo napsat stručněji, ale vyrozumněl jsem, že autor nemá rád USA, ale chápe že je pro nás menší zlo tady radar mít než nemít. OK.

Už jsem slyšel o afroameričanech. Vysvětlí mi někdo kdo je to ten euroameričan?

Afis 9.7.2007 12:54

Re: dobrá raketová základna,dobrá!

oprava - s bodrými úměvy,dík za pochopení!

Afis 9.7.2007 12:52

dobrá raketová základna,dobrá!

;-DCopá,já!Kdyby to bylo na mě - nechť ten krám přestěhují,odsununu se někam do bezpečí,tak asi Španělsko.Ale co VY? No co vy tady?.Dovedu si živě představit.Amíci přesunou radárek do Českoabsurdistánu,krásně jej zařídí i pár jejich "chlapců" s bodrými úsměvi zříme.V tomu bude to kouzlo.Ale jak to sledují,jsou zdenespokojení jedinci,nebo jich je více?Radějí jedinci,to zní jao,že celek radárek chce!No a ti zatracení jedinci-šťourové by se mohli(netvrdím),ale mohli napojit třeba na.....no třeba na BURNUSÁKY(vždyť u nás studovali i dále působí).Tak houby zle,že?Přijedou tací nenápadní,dobre opálení z Blízkého Východu a možná si dovezou takový malý (aluminiový)a,le pardon takový malý rachejtličky a a nábožnou lásku jednoho krásného slunečního dne stisknou knoflíčky směrem k těm zabydleným Amíkům a My??? To je otázka,že jak se MY Absurdistáncí Čeští zachováme???Asi opět jako v minulých dějinách.Ale co bude pozitivní ?Blízký Východ se definitivně usadí v Evropě,nejmlich v Česku a budou srandičky.Jáké? no přece "blizkovýchodní"ne? S dojetím na to budu vzpomínat,že "u toho nejsem".Tak do toho radárci,do toho!!!

ojoj 9.7.2007 12:43

Re: Jak tak koukám

Podle diagnozy pana Kennedyho nešlo o kotizol, ale kortizol. A proč to neřeknete autorovi přímo do očí. Máte strach, anonyme? Na konci článku je jeho elektronická adresa...

Hnyk 9.7.2007 12:37

Jak tak koukám

Autor má asi s amfetaminy a kotizoly bohaté praktické zkušenosti.;-D

jurist 9.7.2007 11:09

Re: tímto končím se sledováním NP

Víte, oni mají takovéto články taky svůj určitý půvab; něco jako, podle vyprávění Pavla Landovského, Činoherní klub v době normalizace pod vedením Josefa Mixy, kdy se někteří fajnšmekři se chodili dívat jenom na to, jak dotyčný šmírák hlídá, zda publikum reaguje ve hřed dle jeho představ, a pokud ne, tak je seřvával... Tady si člověk taky přijde vskutku na své...Rv :-/

ojoj 9.7.2007 11:08

Re: tímto končím se sledováním NP

Můžete mi uvést, co v té bajce není pravdivé? Kromě té vodky a kukuřice...?

bývalý fanoušek NP 9.7.2007 10:52

tímto končím se sledováním NP

Jesliže mnou oblíbený NP klesl tak hluboko, že se reprezentuje takovýmito slátaninami (nic hloupějšího jsem dosud nečetl), definitivně končím se čtením a sledováním NP.

Pane Neffe, nechápu, lituji Vás a lámu definitivně hůl nad kdysi oduševnělým i-deníkem.

Pavel Pekárek 9.7.2007 10:24

Pane Bože,

do čehos to rozum dal.

Zase další mozkový gigant,

A to jsem měl Psa za chytrý časopis.

Proč ale, pokud tomu tak je, uveřejňuje takovéhle blby??????

Láďa 9.7.2007 9:55

článek jak od Adlera

Jak vidno Pes si vypestovat vskutku prapodivnou sortu prispevatelu clanku. Piste takhle vice, pry to pomaha od tenzi a aspon nebudete muset doma tlouci manzelku.

miron 9.7.2007 8:36

Jaký jsme Euroamíkům dovolili udělat svět, takový ho máme...?

Ještě by to chtělo dodat: "Nejsme jako oni." Ani v roce 1939, 1945, 1948, 1968, 1989 jsme nebyli jako oni. Bohužel ze samého nebytí jsme nejspíš nestačili být víc než nebýt.

xx 9.7.2007 8:11

autorovi

ještě to musíte 99x zopakovat a pak to bude pravda.

EVa 9.7.2007 6:24

Jak říka M.Macek

Ach jo...

ojoj 9.7.2007 4:49

Re: JFK měl tu páteř zraněnou za 2. světové války v Tichomoří, kde byl nasazen a zraněn přivýbuchu . . .

Klídek, pašíku. Bacha na vyměšování...