27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Diskuse k článku

FEJETON: Kdyby hadí zuby byly u Vltavy

Jméno Watergate dostala aféra z roku 1972, kvůli které musel o dva roky později 9. srpna, tedy před čtyřiceti lety, odstoupit preziden Richard Nixon, podle futuristického komplexu s betonovými balustrádami ve tvaru hadích zubů, který stojí ve Washingtonu na březích řeky Potomac.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Ondys 13.8.2014 10:39

:)))))))))) Možná by se u Vltavy našly nějaké hadí zuby

Náš problém je ale v tom, že zde máme příliš mnoho levicových kšeftmanů s :)))))))))))))))) hadím jedem!

J. Svoboda 13.8.2014 17:20

Re: :)))))))))) Možná by se u Vltavy našly nějaké hadí zuby

Pane Ondysi, nepřehánějte to tak! Vypadá to na to, že jste zastydlý "pravičák", nevědoucí, která bije. Těch kšeftmanů mají obě partaje asi stejný počet. Nezapomeňte na ty pružné kšeftmany, kteří zbytněli za komančů, jako např. Janoušek a celý život jsou připraveni to hrát na obě strany. Pokud chcete takto jednostranně psát, bylo by nanejvýš dobré, si udělat objektivní seznamy kšeftmenů z obou stran, a možná by vás to dovedlo k názoru, že lepší, než takovéto bláboly bude nepsat nic.

V. Ondys 13.8.2014 21:13

Re: :)))))))))) Možná by se u Vltavy našly nějaké hadí zuby

:)))))))) Blábolíte Vy, pane Svobodo, v tom našem neochvějně socialistickém přerozdělování nenajdete obě strany, jsou tady jen údajně více či méně lidumilné gangy, které se :))))))) rvou o peníze všech daňových poplatníků ze soukromého sektoru a :)))))) generují společný dluh.

J. Svoboda 14.8.2014 11:18

Re: :)))))))))) Možná by se u Vltavy našly nějaké hadí zuby

Pane Ondysi, rozhodně se nechci slepě zastávat ani "pravičáků" ani levičáků, hlavně proto, že je to nesmysl. Když jste takový bijec, odpovězte si na otázku, o jaké peníze se rval pan Drobil v případě Michálek. Pravděpodobně vám to dá nějakou práci, ale možná, že to povede k pokání.