27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Diskuse k článku

FARSKÝ: Z Čech až do Oregonu

Mezi Poslaneckou sněmovnou v Praze a Oregonskou státní univerzitou v americkém Corvallisu je to vzdušnou čarou něco přes 8600 km. Dá se na tuto vzdálenost vykonávat 8 měsíců plnohodnotně funkce zákonodárce?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Wagenknecht 14.1.2022 6:49

Jestli von to v tom Vašingtónu není tím, že ten kongresman z Los Angeles v tom Vašingtónu taky bydlí.

T. Pudil 14.1.2022 3:25

Jeste k tomu stipendiu. Fulbright scholarship je urcen pro cizince. Pro zajimavost, ziskal je i ve Spojenych Statech "rozeny" Barry Soetoro take znamy pod jmenem Barak Husein Obama. Jak se to mohlo jen stat ?:-)

https://leverageedu.com/blog/fulbright-scholarships/

https://americasfreedomfighters.com/obama-college-records/

I. Mentlík 14.1.2022 1:50

Zdá se, že (stále) poslanec Farský chce nadále klamat nejen své voliče, ale i své spolustraníky, spolukoaličníky a nakonec i sám sebe. Jak plyne z vyjádření jiného, současného účastníka stipendia Fullbrightovy nadace Martina Jiruška ve včerejším Večerním Radiožurnálu, jednou z podmínek stipendia je časový limit, po který může stipendista opustit Spojené státy. U Jiruška to dělá 14 dní během 10 měsíců (ale zřejmě to může být individuální). To zcela jistě pan Farský ví, a tak lze předpokládat, že by mohl přiletět asi tak čtyřikrát, pokud by mu plány nezhatily překážky při dnešním cestování. A navíc, je chvályhodné, že svůj plat chce věnovat charitě, jenže na ten plat se mu složili voliči ze svých daní, aby ho proposlancoval, a ne aby ho rozdal nějaké neziskovce.

V. Wagenknecht 14.1.2022 6:51

To už soudruzi z CIA Farskému nějak zařídí, nebojte.