19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
paroprase 15.8.2006 23:00

zůstane paroprasetem

ať se sebechválou třeba posere(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)Rv

horduch 13.8.2006 9:13

Re: Zpět ke zcela prvnímu příspěvku do zdejší diskuse:

vážený ,uvádíte jakou máme možnost ,ale neuvádíte ,jaká je skutečnost.A ta skutečnost ,je úplně jiná než možnost,a vypovídá taky o neschopnosti vlády.A platí pořekadlo  "hloupej kdo dává ,hloupější kdo nebere"

jonáš 12.8.2006 16:08

Re: Petr Mach: Finanční výsledky vyjednávání o vstupu do EU

Vám je holt milejší dva roky stará předpověď počasí, než aktuální pohled z okna. Klidně běžte dneska do hospody v šortkách, v Brně má bejt teplo a slunečno ;-D

jonáš 12.8.2006 16:00

Re: Re: CR doplaci do EU rocne 0,5 mld Kc

Ale koukám, že jak to dopadne v roce 2006 mu už bylo jasný 09.05.2004 .. holt kvalitní křišťálová koule se musí umět prodat ;-D

jonáš 12.8.2006 15:57

Re: CR doplaci do EU rocne 0,5 mld Kc

A co pan Ph.D., ten lže nebo neví jak to doopravdy je ?8-o

Kobylka Lajda 12.8.2006 15:48

Re: Zahradil je nula

Je-li pan Zahradil nula, taky ty jsi dvě nuly = 00 !:-D:-D:-D:-D:-D:-D(Y)

Kobylka Lajda 11.8.2006 23:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechci rozebírat celý článek,

Ty jsi asi před chvílí přistál z Marsu? Copak nevíš nic o čistkách na ministerstvech, VZP a úřadech , které provedla ČSSD - Drát, ožralec z kultury, ta herecká šmíra - jméno mi vypadlo, a ještě dříve za Špidly i Grose? Přečti si knihy "otce ČSSD" Miloše Zemana.  Zákon o definitivě (to je o neodvolatelnosti) úředníků snad ještě ani nebyl schválen, nebo se mýlím? Prosím o informace. Zatím si KSČSSD dosazuje na svá místa své lidi!!!;-O

Kobylka Lajda 11.8.2006 23:18

Re: Ach jo

Hahahahaahaaha!(Y)(Y)(Y)

Kobylka Lajda 11.8.2006 23:17

Re: Máme vůbec zahraniční politiku?

K ministru zahraničí bych byla maličko shovívavější, ostatní velmi výstižné a pravdivé!!R^R^

Kobylka Lajda 11.8.2006 23:14

Re: Re: Re: Nechci rozebírat celý článek,

R^R^VVVV:-D:-D

Kobylka Lajda 11.8.2006 23:09

Re: Re: Re: Re: Nejak Vam, pane Zahradile, krachuje Vase idea nove frakce v Evropskem parlamentu.

:-D:-D:-D:-DR^R^R^;-D;-D;-D

Kobylka Lajda 11.8.2006 23:07

Re: Nejak Vam, pane Zahradile, krachuje Vase idea nove frakce v Evropskem parlamentu.

Podotýkám, že s národovci se spojil tvůj idol Parub na Slovensku. Ten Slota je rovněž výkvět lidské společnosti, jenže ten chlastá veřejně a Parub tajně v Lihovém domě.  Být euroskeptikem  není žádný prohřešek, tyto názory snad i převažují. Já sama nechci, aby se náš národ rozplynul v jakési byrokratické federaci a musel se řídit spoustu  foršriftů z Bruselu. Neoznačuj špatnými nálepkami ty nepravé, starej se o to, na co ti rozum stačí: ať Parub chodí v padnoucím obleku, ať trochu zapracuje na své image - vždyť na něho už se nemůže dívat ani kůň!!

Kobylka Lajda 11.8.2006 22:58

Re: Re: Re: Naprosto s pane Zahradilem souhlasím

U nás tak říkají čemusi, co míchají do krmné směsi - dříve otroubek, nyní paroubek. Ihahaha!!:-D:-D:-D

Kobylka Lajda 11.8.2006 22:50

Re: Re: Máme vůbec zahraniční politiku?

Ty vrchole inteligence, koho myslíš tím  nejinteligentnějším člověkem v tomto státě? Ministra Svobodu nebo premiéra Paroubka? No to se mi z toho rozjedou kopyta. Ten první je přece jen chytřejší a za pár let budeš vděčný USA, že tě ochrání před nástupem militantních muslimů. No a Paroubek - no comment. Píšeš příliš krátká slova - já bych ti doporučila opepřit to ještě  např.  slovy typu"angloamerickoprozápadněimperialstickoklerofašistickopravičáckošovinisticko-nacistickopodnikatelská vykořisťovatelská buržoasn zlodějská í chátra". Třeba to s Tvou pomocí ještě rozvineme ruku v ruce, jak prapory revoluce!!!

Kobylka Lajda 11.8.2006 22:37

Re: Re: To je taky jedna z hlásných trub dementní ODS!

Tož teď jsem se zařehtala tak, až jsem se počúrala - o tom nablití do áleje! To je originální! Ihahaha! ! Musím si dávat pozor, aby mi  v poblité áleji nesklouzla kopyta. Budu dělat taneční kroky jak lipicáni v Hochburgu ve Vídni! Hahaha! :-D:-D;-D;-D

kpt 11.8.2006 22:36

Re: Re: Máme vůbec zahraniční politiku?

R^VR^

Kobylka Lajda 11.8.2006 22:29

Re: To je taky jedna z hlásných trub dementní ODS!

Ty velmistře blbosti! Ty, obyčejná nula, si dovoluješ psát o docela slušném a významném politikovi jako o "jakýchsi Zahradilech", takových totiž mnoho není. A já se ptám, kdo jsou ti "jacísi JH,"  tupci, kteří bez jediného argumentu chrlí a dští pouze nenávist a urážky. Včera se mi z tebe dělalo zle, dnes jsem si vzala do sena Kinedryl, takže pohoda! Ty jakýsi nicotný JH, táhni do konkretní (Y) 

kpt 11.8.2006 22:26

Re: Zpět ke zcela prvnímu příspěvku do zdejší diskuse:

Má nárok - ale, jak je to přístupné a jak na úřadech reagují? Ty zlý hnusný by jsi chtěl nějaký peníze a já mám pouze 30k za 8.5 hod těžké dřiny. Tak si to vychutnej kapitalisto.V po. a st. jsou úřední hodiny, ale jsem v terénu. Jindy mi vlez na záda. Mám definitivu tak si nestěžuj. Imunita na vše. ;-€!!;-€!!

Kobylka Lajda 11.8.2006 22:24

Re: Pán inžinier

K č. 2 podotýkám, že jak se měnili premiéři, vyvstávaly před očima veřejnosti obskurní figury, spjaté s podsvětím a s korupcí. Alespoň Gross a Paroubek - to je neoddiskutovatelné. Právo a zákon dostávají od jejich nástupu denně na frak - už jen těch afér, které ČSSD porodila! A je zákonné a morální považovat ČSSD a KSČ za stranu jedinou, tj spojenou v jednu? Paroubek se tak chová. Nový Fierlinger.

Kobylka Lajda 11.8.2006 22:19

Re: Jak by mohl zmiňovat.....

Přečetla jsem 2 knihy Miloše Zemana, ve Vzestupu a pádu ČSSD hodnotí přičinlivého hňupa "finančníka" Sobotku jako jednu z nejhorších postav partaje. Též ovšem Zaorálka a jiné. Těmto dvěma upírá invenci, IQ, pracovitost, charisma - jen chuť po zádech dalších lézt ke korytům. Je s podivem, že tento přece jen dosti chytrý politik nekřikne už dost! Taková krise, jaká je teď v ČSSD, dosud nebyla, a je ostudou této strany, že se na rozdíl od let minulých nenašel ani jeden statečný, který by řekl "Král je nahý" - "Paroubek nás vede do pekel". ;-O;-O Zastánci Paroubka se na nás zlobí, ale vždyť to přímo bije do očí. Dnes se Také Parub vyznamenal - nafoukaná, vzteklá žába, neochotná jednat.(Y)

kpt 11.8.2006 22:18

Re: Jak by mohl zmiňovat.....

Oponuji - o nástěnky se nestaral. Na to měl nižší pohůnky. Pouze čekal na desátky od vedoucích Restaurací a Vináren. Jinak by ČOI a hyg. s nima zametla. Je pravdou, že strana si taky něco vybrala.

Kobylka Lajda 11.8.2006 22:09

Re: Re: Zpět ke zcela prvnímu příspěvku do zdejší diskuse:

Cválám do diskuse a volám bravó!!! Též rozumnému a uměřenému článku p. Zahradila.R^R^R^

Jan H. 11.8.2006 20:25

CR doplaci do EU rocne 0,5 mld Kc

Pro strucnost si dovolim citovat celkove udaje bilance mezi CR a EU (v mld Kc):

..............................2004....2005....2006

Čistá pozice..................-0,5....-0,5....-0,5

[Ing. P. Mach, Ph.D.]

Zaver: Do EU tedy Ceska republika doplaci, coz je tedy opak toho, co tvrdi p. Paroubek. Lze nebo nevi, jak to opravdu je? (Oboji je spatne.) :-(

Jan H. 11.8.2006 20:06

Re: Pán inžinier

Zda bylo poruseno pravo nevim, moralka vsak volbou nemravneho nomenklaturniho kadra, ktery velebil Unor, mozna i udaval StB, prisla zkratka zcela jiste.

Kobylka Lajda 11.8.2006 19:19

Re: Honzíku, kuk do zrcadla ! Re: Zahradil

Moje slova, ale napsaná až po Vás. Souhlas.R^R^R^

Kobylka Lajda 11.8.2006 19:18

Re: Zahradil

Jeníku neraď, my si to přebereme sami. Já například proti ptákům, ani těm modrým, nic nemám. Kdybych nebyla to, co jsem, byla bych ornitoložkou. A kdybyste se píše správně, jak jsem napsala já. Kdo chce radit nebo být poradcem, musí být k tomu i příslušně vybaven. Podle reakce asi máte s ptákem potíže. Trochu méně arogance a trochu přemýšlet vlastním mozkem neuškodí ani Vám, i když na tom budete podstatně hůře než ten, jehož hanobíte.Rv;-O

Kobylka Lajda 11.8.2006 19:13

Re: Jak by mohl zmiňovat.....

Článek ani Váš příspěvek nemají chybu.:-DR^

Ladislav N. 11.8.2006 18:40

Petr Mach: Finanční výsledky vyjednávání o vstupu do EU

Petr Mach: Finanční výsledky vyjednávání o vstupu do EU  

Závěr: Celková čistá finanční pozice České republiky v EU vychází záporná.

Česká republika bude do EU více platit, než kolik z EU dostane.

Ministerstvo financí, které tvrdí opak, zamlčuje platby cel do EU a

splátky kapitálu do evropských institucí.

Ladislav N. 11.8.2006 18:31

Re: Zpět ke zcela prvnímu příspěvku do zdejší diskuse:

Zkuste si tyhle údaje porovnat s dostupnými údaji MFČR (viz odkazy kus pozpátku) a reálným stavem, ne jakýmisi virtuálními čísly. Přibližná vyrovnanost toku peněz z ČR do EU a z EU do ČR byla konstatována už dávno jako přiměřená vzhledem k úrovni hospodářství ČR, takže údaje typu 1:4 (výdaje/příjmy ČR vůči EU) jsou krajně podezřelé.

Vzhledem k argumentační bídě, jakou zde denně prezentuje levicová propaganda, bych předvedené údaje (uvedené bez bližších souvislostí) považoval za krajně nevěrohodné.

jirka.s. 11.8.2006 18:18

Re: To je taky jedna z hlásných trub dementní ODS!

Ty si, chlapče, už pleteš pojmy a dojmy. Pojem "šibalové" první použil a používá tvoje His Majestic (promiň, to mi jen tak ujelo, nebádej nad významem, zase si ublížíš) Luparoubenko pro své bližní jako je Boby Kraus a ty máš dojem, že musíš po svém guru papouškovat vše co nablil do áleje. Ale svět je daleko pestřejší, barevnější a ne jenom oranžovorudý. Zkus na chvíli vylézt z toho chlíva Lihového domu, to budeš zírat.