17.5.2024 | Svátek má Aneta


Diskuse k článku

EVROPA: Populismus může být dobrý

Málo platné, současná imigrační krize beze sporu zvýšila vzdělanost českého národa. Co jsme věděli o muslimech a podstatě jejich náboženství ještě před rokem a půl? Odpověď je jednoduchá, zhola nic.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Švrček 30.5.2016 9:58

Re: Nelze nesouhlasit!

To jste to pořádně zúžil. Pro islamizaci je i ČSSD, kde jen jediný jejich činitel - Chovanec - se staví proti evropské sebevraždě, ale ve skutečnosti vláda lezemerkelové a celé EU do zadele. Lidovci jsou jako vždy spíše prokoaliční i když jsou možná tiše proti, ale na ně má vliv spíše papež, který se staví za přátelství a přijímání muslimů v Evropě. A Babiš ? Párkrát promluvil proti, spíše jen proti přijímání uprchlíků a to až v době, kdy si spočítal, že většina čachů voličů islám v zemi nechce. Calá tahle koaliční parta + TOP 09 to vědomě redukuje jen na kvóty, otevřeně se o islámské invazi nemluví.

P. Hlosta 30.5.2016 9:48

Re: Populismus je jednou z nadávek vymyšlenou socialisty

Vy to máte přeci zmáknutý. Stejně jako muslimové mají Alláh inš Alláh(vůle Alláhova), vy máte SŘLI, které stejně udělá svůj pořádek, takže netřeba máknout za svým cílem. Podle vás Hayek říká, že se vše řeší samo s pomocí SŘLI. Nebo jste špatně pochopil jeho text? ;-))

K. Janyška 30.5.2016 9:10

Populismus je jednou z nadávek vymyšlenou socialisty

pro ty, kteří odmítají jejich zločinecké vidění světa... Dzp.

D. Polanský 30.5.2016 8:14

A stále to spěje k jednomu

V levé ruce u srdce Bible, v pravé meč.

J. Schwarz 30.5.2016 8:04

Dalo by se souhlasit

až na tu reklamu v soukromých médiích. Tu sice zaplatíme ve zboží, ale u médií si neobjednáváme reklamní čas my, ale obchodníci a výrobci kteří nám chtějí své zboží prodat. Není pak divu, že média "informují" podle preferencí oněch zadavatelů. Ve skutečnosti totiž "všechno platí" produktivní pracovníci, těm je to ale platné jako kanárkovi golfky protože sice "všechno platí", ale o ničem nerozhodují. "Všechno platit" je pochybná privilej.

P. Lenc 30.5.2016 8:02

Lze jen souhlasit.

P. Hlosta 30.5.2016 7:58

Nelze nesouhlasit!

Nelze nesouhlasit s autorem. Proto vždy překvapí, když přijde někdo s obhajobou islamizace Evropy a nenávistným postojem k vlastním spoluobčanům. Naposled jsem zaregistroval tohle u knížete Schwarzenberga. Tuhle "noblesu" prosazovali z TOP 09 na prezidenta republiky. Měli by si všichni, jak píše autor, do dalších voleb zapamatovat, jak se zachovává TOP 09 a podle toho i volit. Jste-li proti islamizaci republiky, potom zcela samozřejmě nemůžete volit TOP 09. Bylo by to totiž váš názor a požadavek pro vedení státu, zcela zničující!