1.6.2024 | Svátek má Laura


Diskuse k článku

EVROPA: Populismus může být dobrý

Málo platné, současná imigrační krize beze sporu zvýšila vzdělanost českého národa. Co jsme věděli o muslimech a podstatě jejich náboženství ještě před rokem a půl? Odpověď je jednoduchá, zhola nic.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
A. Alda 30.5.2016 14:12

Re: A stále to spěje k jednomu

My katolíci nebudeme tlouct protestanty.

Ani jeden z nás k tomu nevyzývá, nikdo z nás po tom netouží.

J. Schwarz 30.5.2016 8:04

Dalo by se souhlasit

až na tu reklamu v soukromých médiích. Tu sice zaplatíme ve zboží, ale u médií si neobjednáváme reklamní čas my, ale obchodníci a výrobci kteří nám chtějí své zboží prodat. Není pak divu, že média "informují" podle preferencí oněch zadavatelů. Ve skutečnosti totiž "všechno platí" produktivní pracovníci, těm je to ale platné jako kanárkovi golfky protože sice "všechno platí", ale o ničem nerozhodují. "Všechno platit" je pochybná privilej.

P. Lenc 30.5.2016 8:02

Lze jen souhlasit.

P. Hlosta 30.5.2016 7:58

Nelze nesouhlasit!

Nelze nesouhlasit s autorem. Proto vždy překvapí, když přijde někdo s obhajobou islamizace Evropy a nenávistným postojem k vlastním spoluobčanům. Naposled jsem zaregistroval tohle u knížete Schwarzenberga. Tuhle "noblesu" prosazovali z TOP 09 na prezidenta republiky. Měli by si všichni, jak píše autor, do dalších voleb zapamatovat, jak se zachovává TOP 09 a podle toho i volit. Jste-li proti islamizaci republiky, potom zcela samozřejmě nemůžete volit TOP 09. Bylo by to totiž váš názor a požadavek pro vedení státu, zcela zničující!

Z. Švrček 30.5.2016 9:58

Re: Nelze nesouhlasit!

To jste to pořádně zúžil. Pro islamizaci je i ČSSD, kde jen jediný jejich činitel - Chovanec - se staví proti evropské sebevraždě, ale ve skutečnosti vláda lezemerkelové a celé EU do zadele. Lidovci jsou jako vždy spíše prokoaliční i když jsou možná tiše proti, ale na ně má vliv spíše papež, který se staví za přátelství a přijímání muslimů v Evropě. A Babiš ? Párkrát promluvil proti, spíše jen proti přijímání uprchlíků a to až v době, kdy si spočítal, že většina čachů voličů islám v zemi nechce. Calá tahle koaliční parta + TOP 09 to vědomě redukuje jen na kvóty, otevřeně se o islámské invazi nemluví.

J. Kopis 30.5.2016 12:05

Re: Nelze nesouhlasit!

No Chovanec také vystupuje v rámci political correctly. Ze strany ČSSD se jedná pouze o divadlo pro voliče, jinak už tu počátkem května pár autobusů s migranty, bez většího zájmu médií, přistálo. Migranti zaplnili infekční oddělení nemocnic. Takže dohodnuté kvóty fungují.

R. Morava 30.5.2016 13:25

Re: Nelze nesouhlasit!

Určitě máte s ČSSD pravdu. Jenomže socialisté mají nějak tak to multi-kulti v programu. Jejich volič s hezkými multi-kulti zítřky, kdy bude žít celý svět ze sociálek počítá. Podívejte se na SPD, ti jsou horší jak za anarchisté. Naše CSSD je ale ještě velmi konzervativní. Proti multi=kulti a kvotám nedělá nic, ale ani je neprotlačuje. Samozdřejmě když vyhodíte Dienstbiera, Vlachovou.. Jenomže TOP09, se holedbala pravicovostí a konzervatismem a podporuje Islám v Evropě, proto je neprůhledná a nedůvěryhodná (totéž platí pro CDU ale tu v Česku nevolíme). Stejně nedůvěryhodně působí křesťan který toleruje a podporuje nárůst Islámu v Evropě. Křesťan samozřejmě má pomáhat komukoliv v nouzi ale minimálně stejně má propagovat svoje náboženství. Pokud přibývá v Evropě Muslimů a ubývá Křesťanů, není takový Křesťan Křesťanem, ale Jidášem či sebevrahem (Jidáš byl taky sebevrah).